- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хвърляте ли си боклуците където ви падне?
Въпросът е ясен.
Държите ли на опазването на околната среда? Винаги ли чакате да наближите някое кошче, за да си хвърлите хартийката или боклучето?
Аз пък понякога хвърлям където ми падне и днес малко ми се ядосаха, но няма нищо.![]()
Та, вие сте.
П.П. Всички хора, с които се движа, са някакви чистофарници и винаги ми се карат, като си хвърля отпадъка не там, където трябва.![]()
![]()
Da,vinagi 4akam ko64e,mnogo mrazq hora,koito si hvyrlqt boklucite kadeto im padne.Ne se li zamislqte,4e ne e priqtno,razhojda6 si se i navsqkade bokluci,koito se razgrajdat hilqdi godini![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Мне, възпитана съм да не си хвърлям боклуците, поради което понякога се разхождам със смачкан боклук в ръка, докато стигна до кошче и си хвърля боклука![]()
Даже хвърлям на някои познати боклуците в коша, защото те си ги хвърлят на земята. И аз само им викам "Абе ей, това няма да се рециклира поне 100 години!" и им хвърлям хартишките. ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
почти винаги в кошче...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Еми мен до преди 2-3 години не ме интересуваше много много къде ще си хвърля боклука, но благодарение на едно мое бившо гаджекоето винаги си хвърляше и най-малкия боклук по кошчетата и аз се научих от него и сега просто ми е навик и дори и билетчетата ако няма къде да ги хвърля си ги държа докато не намеря кошче...
малко ненормално ама...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Daa![]()
Еееей, Светли, какво става?Първоначално написано от alice sw
![]()
Кога си идваш?![]()
Разбира се
Доста пъти съм имал спорове когато някой фр си хвърли простотиите на земята
1 към 1.Първоначално написано от jghgh
И понеже обичам ръцете да са ми свободни ако боклучето е по-мъничко си го слагам в задния джоб на дънките, а ако е по-голямо -в дамската чанта.![]()
![]()
![]()
Уж си викам "оо, аз като видя кош, ще си го хвърля".. ама то с моята къса памет и неспособността за запомняне и става така, че тия боклуци си ги нося в нас....
че даже чат-пат попадат в пералнята...
Абе ужас!
+1Първоначално написано от Lil' Dizz
обиквенно си изхвърлям както си е редно..в кошчето за боклук.. мисля че няма нужда да се праа на оригинална ..хм..примерно в училище .. ставам и отивам до волфаа не като тия мойте зад гърба им .. там като погледнеш .. бунище
![]()
![]()
.!.
И с право ти се карат.![]()
Принципно, си хвърлям боклуците в кофите, случва се понякога да изпусна неволно хартийка от дъвка или нещо подобно, но не се навеждам за да го взема.
Всеки мрънка, че е мръсно,а никой не допринася да е чисто.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Мноого ненормално..дори и билетчетата ако няма къде да ги хвърля си ги държа докато не намеря кошче... Cool малко ненормално ама... Cool![]()
Всички боклуци в кошчето.
Повечето пъти![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ъф, не ги хвърлям където ми падне, но те падат където ги хрърля...![]()
Не бе, никога не ги хвърлям по пътя, освен ако не се изнервя, че прекалено дълго няма кошче. Адски смешни са ми хора, които едва ли не поучават децата си: "Хвърляй, маме, да им е гадно на тия дето е тяхна държавата"... пахахаТая земя е на всички ни, просто.... Кратко и ясно все пак НЕ, не хвърлям и нямам желание да го правя, тъпо ми се струва.
търся кошче, но ако няма...в джоба и цял ден си го разхождам...изхвърлям го в нас...
we give it all.
Винаги се оглеждам за кофа!![]()
(единствено дъвките понякога се е случвало да ги хвърля някъде на страна... но попринцип гледам да е в кофата
)
абсолютно същата съм ! Дрехите и чантите са ми пълно с боклучета !Първоначално написано от cherinka
Всичко си хвърлям в кошчето, само за дъвките понякога правя изключение (доста рядко всъщност).
За мен е супер тъпо някой да се оплаква колко е мръсна държавата, а в същото време да хвърля боклук където му падне.![]()
Или пък да се мисли за големия гражданин и софианец, а да хвърля боклуци по земята.