- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хвърляте ли си боклуците където ви падне?
ВИнаги в кошчето!!!Въпрос на възпитание и възгледи.
Не!
И ако не виждам кошче, просто си ги пъхам в джоба на якето. И после, като се прибера, си проверявам какво имам в якето, и то вечно е пълно с боклуци.
А редовно виждам хора, на буквално две крачки от кошче, които си хвърлят боклука на земята.. ебаси!![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Не!!! И като с моите 3ма съученици ходим да ядем, те си хвърлят боклука по земята а аз събирам и хвърлям в кофата. Обичам да ми е чисто и ако всеки си мисли " моя боклук е един няма да замърси много " значи ще тънем в боклуци.
Тъпча си джобовете с боклуци ама по земята НЕ хвърлям.
Jebem te u usta, jebem te u oko
Oпределено НЕ!
Адски много се дразня като видя по-едър боклук по центъра например,направо се изкушам да не се наведа и да го взема.
да
смисъл че винаги ползвам кош...Първоначално написано от EarthShaker
къв съм балък!
ай стига е
Аз се възмущавам, че хората хвърлят хранителни отпадъци в контейнерите за разделно събиране на боклуци, а то имало МЛАДИ хора, които ги мятат по земята.
Saatana vittu perkele hate crew!
Забравих да спомена, че само и единствено фасовете си ги хвърлям където ми падне...
И мноого, ама мноого рядко ги гася в земята и ги хвърлям в кош.
И междудругото всеки път като си хвърля фаса на земята се усещам колко тъпо е тва,което правя, но слава богу пред училище има едни голеееееееми голеееееееми кофи, които почти всеки ден горят и фасовете ми отиват там.![]()
ТВЪРДО НЕ!
Даже пълня джобовете си, ако няма кош!
Дори, ако съм с някой и хвърли боклук му се стросвам яката..
Ако ние самите не си направим чисто и приятно, кой друг?!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
много много много рядко извън кош... даже викам на фр, че има кош след 20 метра и те се връщат и си взимат боклуците![]()
The Spark
Винаги си хвърлям боклука в кошче!!!!
Случвало се е да си намирам разни опаковки по джобовете дни след като не съм намерил кошче където да ги изхвърля!
Наскоро се запознах с първият човек (за мен), който си гаси фаса в кошче и там го изхвърля .. много пъти даже го е мъкнал стотици метри до кофа за боклук!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Не! Пълня си често раницата с боклуци, защото няма къде да ги изхвърля, но не правя мизерия!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Мятам в кошец. Ако няма - в джоба на дънките/джоба на якето/раницата етс. Мнооого рядки са били случаите да съм хвърлил нещо не в кош.
Друг е въпросът естествено, че понякога кошовете са препълнени в радиус от 1 км. (Красно село, примерно) или квартал Изток понякога, и да хвърлиш в тях е като да хвърлиш по земята - то купищата боклуци просто преливат..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
имам навика когато няма кошче около мен да си оставям боклука в джоба на якето или в дънките![]()
а сега като си гледам якето джобовете са му пълни с опаковки от вафли чипсове и все такива глупости..![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Винаги използвам кошчетата. Ако съм с някои и той иска да си изхвърли боклука на земята, взимам го и го нося докато не намеря кош. Не ми пречи.
Хвърлям ги винаги в кошче за боклук.
Ако секи хвърли по нещо на земята,после не се сърдете,че ви е мръсно пред блока итн.....
Преди кошчетата за боклук не съществуваха за мене,ама това лято нещо ми стана ии не мога да не си хвърля боклучето в кошчето.Е,много често ме мързи да се разходя ии всичко бутам по джобове и т.н. ии после вкъщи направо в пералнята или кофата ;дд
Винаги си хвърлям боклуците на точно определените за тази цел места, и винаги правя забележка и връщам някой да си вземе боклука ако го хвърли на земята, не става хем да се оплакваш, че е мръсно хем да си хвърляш боклуците навсякъде, по-голяма селения от това няма.
не ги хвърлям по земята, случвало се е много рядко и то само защото е нямало кош 1-2 пресечки