.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Хакерство

Хакерство

Идеята за тази тема дойде след като прочетох няколко от темите във този раздел.

Преди да пишете някакви въпроси от типа "Как да стана Хакер?" "Как се хаква нещо си? " помислете дали сам неможете да откриете дали това е възможно.Хакерството не е само хакване на сайтове,разбиване на пароли и такива.Не си мислете че примерно щтом някой може да преинсталира системи е хакер.Няма смисъл да давате 30 40 лева (толкова е горе долу в момента едно преинсталиране) на някой.Можете и сами.Ако нещо не ви е ясно - питайте.И аз,а надявам се и другите потребители със радост че ви помогнем ако имате някакъв проблем.Много хора искат да намерят паролата на някой Skype акаунт,поща а дори и да хакват други компютри.Има много начини за тези действия.Няма да ви кажа за никое от тях,тай като така е по - добре за вас,за мен а и за други потребители.Ще ви дам няколко съвета :
    НИКОГА -
    1.Не си правете поща в www.abv.bg
    2.Не използвайте така наречените програми за разбиване на пароли - най - много себе си да заразите с нещо.
    3.Никога не натискайте изкачащите банери когато разглеждате някоя страница.

Това са само 3 от многото неща които не трябва да правите.Не си мислете че щом имате антивирусна и сте ОК - господаря на защитените.Антивирусните са хубави (някой от тях).Ще ви препоръчам ESET NOD32 Smart Security v3.0.667.0.Има я в Замунда.Не вярвайте на лъжите че щом научите езиците за програмиране и вече сте хакер.Щом сте ги научили значи сте доста напреднали от доста други но не сте и хакери.Хубаво е също така да сте с операционна система Linux.Тя бе създадена от хакери.Тя на пръв поглед е доста по сложна от Windows но когато сте с Windows и искате да разбирате от компютри е все едно да искате да станете плувец и да се учите да плувате в локва.Самият АЗ не съм с Linux (макар че много ми се иска) тай като все още много малко програми работят под тази операционна система.Написах ви да не си правите поща в АБВ.Ами да ..... там се влиза в всеки профил като у дома си.Бих ви препоръчал Yahoo & Co или ако не разбирате там как става mail.bg.Веднъж в един форум бях гледал как едно момче питаше за нещо другите (не помня за какво).Те обаче го излъгаха и му казаха да напише "Echo y | format c:" в конзолата.За тези които незнаят тази команда казва да компютъра ви да форматира диска където ви е Windows.Момчето наистина пишеше това което му казват и тай като след тази команда иска потвърждение той питаше къде какво да напише.Много ме дразнят такива разбиратели които се бъзикат с другите.Също така има много книги и статий (някой от които могат само до бъркотия да доведат) които могат да ви помогнат да понаучите това - онова.Видях че tqnko е написал тема за езиците.Някой от тях са много сложни но ако сте решили да учите ви препоръчвам HTML,XHTML,CSS.Това са най - разпространените компютърни езици.

В момента немога да се сетя какво друго да ви напиша ако някой има някакви въпроси да пита.Ако нещо съм пропуснал (то е ясно че съм) да пише.

Град
    София

Re: Хакерство

Say da God DAAAAAAAAAAmn!

Град
    в къщи :D

Хакерството не е само хакване на сайтове,разбиване на пароли и такива.
    само една малка поправка-това да разбиваш нечия парола не се нарича хакване ,а кракване ама както и да е. и тоя НОД дето го препоръчваш пълна боза е поне според мен [/quote]

Град
    София
    И според мен NOD-а не го бива, има други по стойностни анитивирусни

Не знам за по добри антивирусни но всеки с мнението си.5 години съм с НОД не ми е правела проблем и компютъра ми е чист като сълза.Но естествено не само Нода помага за това а и други програми.

касперси то това не е анти вирусна е баси чудото сичо което не му хареса му вкарва шифт + делейт блокира на ред леш, а кото си науми, че нещо не му харесва е такава мъка да го накараш да те слуша

Много хакери се навъдихте, брей...

хмм

незнам дали си влизал скоро ама в АБВто има NOD от половин година

ако си слагаш NOD 32 наи-добре е да си го купиш

а ама има безплатни и др които не са толкова натоварващи..

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Не знам за по добри антивирусни но всеки с мнението си.5 години съм с НОД не ми е правела проблем и компютъра ми е чист като сълза.Но естествено не само Нода помага за това а и други програми.
    За да можеш да прецениш някоя анти вирусна програма колко струва и колко не поне трябва да си бил с 5 преди това ...
    Бил съм !
    1.Avast Professional 4.8 - аз дето съм толкова добър в намирането на разни работи едвам намерих начини за регистриране.Аз я пуснах да сканира после немога да я спра .
    2.AntiVir - Ебахти проклетата програма.Уж безплатна ама през 20 минути иска да я регистрираш.Праиш го и пак продължава .
    3.Kaspersky - Тоооолковааа товареща програма че няма накъде.Веднъж ме нямаше и сестра ми я беше страх да включи компютъра щото квичал Kaspersky заради някъв вирус .
    4.Panda Antivirus - От тъпа и нищоневършеща до по ......
    5.Norton Antivirus - Това за мен е антивирусната след Nod.Почти никакви забележки.

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    ^Ако питаш мен всичко това е ненужен софт.

Ненужен за този който е с Linux

Bullshit.

Антивирусни не ползвам.

Евала за темата !
    Куренце за всички !

Повече от фен
    Град
    sofia
    Бати брато тия неща аз не ги знаех са ще умра.То само малоумник не ги знае тия работи бе човек.И тва за АБВ-то е пълна измислица се едно да кажа никога не правете рег в mail.bg или gmail.com абе направо безмислена темичка брато.

Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    само една малка поправка-това да разбиваш нечия парола не се нарича хакване ,а кракване ама както и да е. и тоя НОД дето го препоръчваш пълна боза е поне според мен
    [/quote]

Тоз пък следващия.Момче защо не са прегледаш? Кракване е когато се ползват програми за такива работи.

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    само една малка поправка-това да разбиваш нечия парола не се нарича хакване ,а кракване ама както и да е. и тоя НОД дето го препоръчваш пълна боза е поне според мен
    Тоз пък следващия.Момче защо не са прегледаш? Кракване е когато се ползват програми за такива работи.
    Кракване на парола е процесът, когато се опитваш да я разбиеш, не е задължително да е с програма. Кракване е и когато налучкваш паролата.

Поредната звезда.. Смешници!

Супер фен
    Град
    Своге
    Цитирай Първоначално написано от neonskull
    Бати брато тия неща аз не ги знаех са ще умра.То само малоумник не ги знае тия работи бе човек.И тва за АБВ-то е пълна измислица се едно да кажа никога не правете рег в mail.bg или gmail.com абе направо безмислена темичка брато.
    A be ti moje da gi znaesh,az naprimer si priznavam,4e ne gi znam tiq raboti i temata spomogna za po natatashnata mi gramotnost kum komputrite,aide ti kato si nai-umniq 6to ne napisa edna takava tema ama nee,vinagi trqq da ima e takiva kato tebe.
    Temata e polezna.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Темата е боклук, защото автора е пикльо, който се мисли за хакер. Ехх аман от тея кварталните "хакери " които незнаят какво е и прокси. Истинските хакери не киснат в форуми да се правят на велики, като говорят лупости за антивирусни, те действат. Те не ползват Windows, те ползват своя собтвена ОС, която сами са комплирали. Те после ходят със счупени ръце, заради делата си, както се случи с един мой познат.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Доколкото знам, хората, наричаще се хакери, са група от специалисти, работещи и помагащи по защитата на системите, борещи се за отворен код на програмите и т.н.
    "Лошите" компютърджий се наричат кракери, и имат зловредна цел.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Цитирай Първоначално написано от neonskull
    A be ti moje da gi znaesh,az naprimer si priznavam,4e ne gi znam tiq raboti i temata spomogna za po natatashnata mi gramotnost kum komputrite,aide ti kato si nai-umniq 6to ne napisa edna takava tema ama nee,vinagi trqq da ima e takiva kato tebe.
    Temata e polezna.
    хахахх аз пък трябвало и тема да поствам тука за хакерство.Ти не си в ред а поствам подобни теми в сайтове като hardware.bg или kaldata и много други.

Е точно пък Antivir не можеш да я оплюеш, явно нищо не си направил като хората, аз от 3-4 години карам на комбинацията от Antivir + Spybot и съм спокоен, антивира пищи единствено когато се ъпдейтва, което е обикновенно 1 път на ден и показва някаква реклама, която изобщо вече не ми прави впечатление. Предпочитам Антивир пред, която и да е друга, нод за мен е пълен боклук, нортън и касперски товарят много за Mcfee да не говоря, но всеки с каквото е свикнал все пак това си е мойто мнение.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от thegmin
    Темата е боклук, защото автора е пикльо, който се мисли за хакер. Ехх аман от тея кварталните "хакери " които незнаят какво е и прокси. Истинските хакери не киснат в форуми да се правят на велики, като говорят лупости за антивирусни, те действат. Те не ползват Windows, те ползват своя собтвена ОС, която сами са комплирали. Те после ходят със счупени ръце, заради делата си, както се случи с един мой познат.
    Не знаят * глупости *
    За автора не знам но това със собствената OS ме расмя (признавам си). Това, че е "хакер" приятеля ти и не може да си скрие глупостите които е правил показва, че е най-добрия в бранша. ЬАПЬАПАПЬЬАПАЬПпаьПЬА сигурно е станало от грешка при компилирането на OS
    A ти тянко Велики за хакер ли се мислиш. Доста си надут за човек който ползва Убунту. Айде моля ти се. Това че тука е пълно с ретарди които не знатя как да си включат компютрите, не значи че като ги засипваш с глупостите си, който те така и така не разбират, те прави многознаещ и компютърно гуру. Загледах се в коментарите ти, та те 95% за клишета, които си дочул в някой по - специализиран форум.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Не знаят * глупости *
    За автора не знам но това със собствената OS ме расмя (признавам си). Това, че е "хакер" приятеля ти и не може да си скрие глупостите които е правил показва, че е най-добрия в бранша. ЬАПЬАПАПЬЬАПАЬПпаьПЬА сигурно е станало от грешка при компилирането на OS
    A ти тянко Велики за хакер ли се мислиш. Доста си надут за човек който ползва Убунту. Айде моля ти се. Това че тука е пълно с ретарди които не знатя как да си включат компютрите, не значи че като ги засипваш с глупостите си, който те така и така не разбират, те прави многознаещ и компютърно гуру. Загледах се в коментарите ти, та те 95% за клишета, които си дочул в някой по - специализиран форум.
    ее браво само така да мре Тянкооо дето е баба Станка

хАХаха.Доста си сбъркал.Нито съм казал че съм хакер ама така като гледам и ти не си .Бая прост си и ако смяташ за гордост да постваш теми в hardware.bg и kaldata значи си мнооогооо напред с материала.И неможах да разбера какво действали хакерите а не говорили.Тва да не е уличен бой Шматкааааааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си