Ет ти пример с мен...
С едно момче...просто се изчукахме...гледах да си доставям само моето удоволствие...кви свирки...кви чикии...
да не ме занимава с глупости...
За мен,той не беше нищо!
Докато...сега...примерно (не само на сегашния ми партньор..ами на тези 2-3 на които съм държала) ми е много хубаво да му доставям удоволствуе.
Държа на него и искам да го побърквам,да бъда незаменима за него!
Правя всичко което знам,за да няма скучен секс,свирката е най-малкото което правя за него. И само двамата си знаем резултата,но не искам да се фукам...просто съм чувала много сериозни неща от него в отговор на това което правя и се лаская...
Мога да кажа,че точно в началото на половия си живот попаднах на този форум.
Бях неука и глупава в секса...
Но...просто,явно,бях попаднала на точното място,в точното време и справилния човек...който държеше на мен и аз на него и правихме любов,а не секс...но най-страстната любов,която може да съществува.
Експериментирахме много...пози,видове секс,нестандартни неща...
99% от това което съм правила през целия си живот в секса съм го правила с първия си сексуален партньор.
Учехме се един на друг...идеите идваха от тук.
Сега е друго...вече бях с достатъчно момчета и разбрах,че секса има много страни.
Различен е със всяко момче...такъв,какъвто искаш да го възприемеш.
До сега...най-добрият ми партньор беше горе-споменатия....защото беше луда глава като мен и имаше хъс да открива секса с мен.
Следващите...бяха различни...или хипер-сексуални или пасивни...скучни...
Сега намерих пак идеалната среда...
Тези дни разбрах,че този с който съм сега идеално ми пасва.
Размер...чувства...активност ...
Възбуждам се само при мисълта за начина по който правим секс...без задръжки и с много страст.
Сега сме на едно друго ниво...
Аз имам достатъчно опит за да го изстрелям в небето,както казва той, и той също знае как да ме подлуди по 3-4 пъти на тек.
Тааа...тва исках да кажа..
че всеки е идентичен за себе си и за другите...
Запомни го от мен