- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО НИКОГА НЯМАМ КЪСМЕТ ?!
ЗДРАВЕЙТЕ ! Запознах се с едно много красиво лъчезарно момиче писахме си 1 седмица отначало тя каза неискам гадже но така се получи че уж сам я зарибил и почна ми вика обичам те тва онова целувки глупости ми праща е доиде време каза айде да излезнем е излезнахме тя дойде с няква приятелка... сичко ок гушнахме се целувахме се питах я харесваш ли ме искаш ли ме и тя каза ДА ! прибрах се много щастлив в нас... и нямах търпение да влезне и да си пишем... минаха 4 часа и тя влезе и ми написа тва изречение...
[21:00:54] <> Ф<> каза: Vij , mn se radvam 4e izlqzohme dnes , mn si gotin ama mislq 4e osuznah 4e ne iskam da imam nishto seriozno s nikoi ...... Molq te ne mi se surdi , nito me mrazi .....strahoten si po harakter i shte si namerish nqkoq po-golqma moje bi kato za teb ... Sry za vsi4ko ama razberi 4e ne iskam da imam nishto obshto s nikoi na tozi etap .... tova beshe vsi4ko sry mn .... beshe hubavo ama tova beshe .. i za da ne mi e po-gadno ili na teb po - dobre ne mi zvuni - pls .. :S ...... (wave)...... Bb......
И просто ... не да съм бесен не да съм тъжен не да съм.. незнам кво ами направо.. пък всичката си енергия и емоции и глупости се мъчех да стане нещо понеже от година сам самичак и адски много се влюбих в нея.... и накрая тва заслужвам ли го ?! ДАЖЕ НАКРАЯ МЕ БЛОКИРА В СКАЙП !
Просто трябва да приемеш, че явно не е готова за връзка... Нищо не можеш да направиш. А това "ще си намериш някоя по-голяма като за теб" ме навежда на мисълта, че ти си доста по-голям от нея, така че явно тя е доста объркана и не знае какво иска...
Изрязала те е възможно по най-добрия начин.Спри да я търсиш.Намери си нова.
ЕХ ДА МУ ЕБА МАЙКАТА Е ЗА КАКВО ЩЕ МЕ ЛЪЖЕ ЧЕ МЕ ХАРЕСВАЛА И РАЗНИ ТАКИВА ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ИСКАШЕ ЦЕЛУВКА ЗАЩО МИ ДАДЕ ДА Я ГУШНА ЗАЩО МЕ КАРА ДА ХОДЯ НА МАЙНАТА СИ ДА Я ВИДЯ ЗА 30 МИНУТИ !? И ЗАЩО МЕ БЛОКИРАЛА !
Не съществува нещо като късмет - само липса на умения.
Знам, че ти е много гадно, но все пак животът продължава ( колкото и банално да звучи). Явно момичето наистина не знае какво иска и не те заслужава. Опитай се да не мислиш за това и давай напред, колкото и да е трудно.
To be yourself is all that you can do...
мрази я, така е най-лесно !
мрази ги всички !
суки они все
![]()
Отивай в Биг Брадър.Първоначално написано от xxxSS
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Тъпа п0стъпка от нейна страна... Мисля, че трябва да теглиш една майна в случея.![]()
Първоначално написано от The_iMMortal_f
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ех деба НАМЕРИ СИ НОВА ?! Аз да не съм некои газар които да сваля всяка втора за това момиче се трепах давах пари по телефоно по такиста глупости ! НАМЕРИ СИ НОВА ?! Еми извинявайте ама като си се влюбил в някоя немога да мисля за други и слека ръка да я зарежа...
ko ni sa karash tuka nie da ne sme vinofni za neshtastieto ti!?Първоначално написано от xxxSS
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
Не не вис е карам просто ми действа изнервящо опитвам се да се контролирам де..за сега..
на колко години сте ?
може би наистина е прекалено малка за теб
честно казано, чак мен ме хвана яд, че те е скъсала така...да скъсаш някой в скайп е най-тъпата и детска постъпка...поне да беше поискала да се видите и да ти го каже в очите ...![]()
еми в скайпа си се праскал за голямата работа, видяла те е на живо, разбрала е че не си такъв и ти е теглила майните... кфо му има за разбиране!
намери си друга и be reall
Raise your fist!
И пак няма причина да те блокира. О, не, забравих, от женски пол е... Разбери го...
ами .. човек .. аз ако бях щях да я намеря и да приказвам на 4 очи с нея ... така в скаип не е същото .. не се ли вижда .. как човека отсреща реагира на думите ти .. не е естествено ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
daval si [ari po tela bahti skrundzata det si ..ti dan go gkupuva6 tva momi4e.Govori6 za neq se edno nqkva izbgaa tvoq stokaПървоначално написано от xxxSS
![]()
![]()
проповядваш омраза на расова основа> заслужаваш го, даПървоначално написано от xxxSS
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
защото е лапе което търси някой да му обърне внимание ..Първоначално написано от xxxSS
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
това пък,че чак те е блокирала е супер гадно от нейна страна.![]()
И все пак може би не иска все още да си има гадже.
Споко приятел,ше намериш нова![]()
Руса кукличка
Вземи под внимание възрастта й.Предполагам че е не повече от 16-17 години....![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
мн драматизираш,давай на следващата и не са вкарвай в никви филми т.е. скайпове![]()
Казала ти е,че си много готин по характер-начи не ти е харесала визията.Ср брат!
Визията е най-важна БРАТ-чу го от специалистаПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!