- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО НИКОГА НЯМАМ КЪСМЕТ ?!
Винаги може и по-зле...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Поредната пикла, която не знае какво иска![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
yo brato ne se nervi nqq za kakvo zna4i kakto idva praznik sedni si pred TVto vzemi dve-tri dvulitrovki bira (tumna) i kato se nakurka6 do bezsuznanie i gotovo utre 6te se radva6 4e ne si umrql i nqq ti puka za koito i da bilo![]()
Постъпила е тъпо,че ти е казвала че иска да е стеб,целували сте се казвала ти е че те обича и т.н. и след това да те скъса.Според мен би било по-добре ако те беше скъсала на живо.Детинска постъпка или явно я е било срам да ти откаже като сте се видяли.Живота е такъв,че не винаги се случва това което искаме.Това което ти е написала че ще си намериш по голяма като за теб ме кара да си мисля че ти си доста по голям от това момиче на колко си ти.а тя на кокло е? Опитай се по някакъв начин да я разбереш,постъплката и не е добра но тя сама е решила така да стане.Стъпи си на краката и и Е*и майката +това ако сте се виждали само ч път,защото така разбрах от това което си написал мисля че няма да ти е толкова трудно.Усппех![]()
![]()
скайп любов![]()
и това не е до късмет.......
абе шибана е цялата работа
как може изобщо да ти пука не знам![]()
Еее чак специалистПървоначално написано от Remini
![]()
![]()
![]()
![]()
Много кофти те е отрязала но живота продължава и няма смисъл да се отчайваш от живота така че давай напред и горе главата![]()
Просто те искам за себе си повече , от колкото можеш да си представиш!!!
Отивай в Биг Брадър. ИДИОТ СИ батее...
иначе по темата : много ти съчувствам ... просто я забрави знам че е трудно но... нямш избор![]()