- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хининова вода
днесс си купихх няква на КОКОНА... 1,10 лв струва ...
![]()
аз си прелях водичката в едно шишенче с пръскало и до колкото прочетох след къпане се нанася ( АМА НА МОКРА ИЛИ СУХА КОСА![]()
)
Нанася се на мокра коса,след като си се изкъпала .. освен ако не се къпеш с лак за косаПървоначално написано от indecent
Можеш да си я купиш от всеки магазин за козметика или от аптеката .. И не може да ти увреди косата, тя я подрханва ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
a трябва ли да чакам косата ми да изсъхне сама или мога да ползвам сешоара ?![]()
Аз правя почивки на всяка опаковка или на всеки две от по седмица, понякога две.
Чувала съм, че след дълготрайна употреба (без прекъсване) се губи ефекта й.![]()
Аз днес си купих хининова вода,но аз я взех за 1.58 от аптеката,а една фр ми каза,че си я взела нейната за 0.70 стотинки явно навсякъде е различно.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Мисля и аз да пробвам с хининовата вода,защото съм чувала,че има голям ефект.Разбира се,не веднага,но все пак за всичко трябва търпение,не става като с вълшебна пръчица...![]()
Ture FriendShipis Seen Thru The Heart. Not Thru The EyEs ...
Zna4i , SLed izmivane na kosata s pamu4e , natopeno v hininovata voda se pravyat frikcii ot korenite kam kraya na kosata i se ostavya da izsahne![]()
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Амии и дори да се умазни,моята е много много гъста няма да и личи![]()
да,но при мен дори не беше задължително да се впръсква обилно,за да има ефектПървоначално написано от varnen4e
![]()
а след колко време има ефект?
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
ами горе долу месецПървоначално написано от miminky
И аз бях много навита за тази вода!
Редовно я пръсках,но косата ми започна да пада много и спрях...
определено има ефекТ .. ина4е се използва какт0 ве4е казаха ...![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
първата химинона вода,която ползвах беше на фирма АДДА ако не се лъжа после понеже нямаше си взех на КОКОНА-от втората толкова започна да ми капе косата,че я изхвърлих и никога повече тази марка и сега си търся само на АДДАПървоначално написано от densii
еми аз ползвам хининова вода на Milva от 4-5 месеца вече ама никакъв ефект не виждамявно при всяка коса е различно нз и от марката зависи
то освен и от косата да и то маркатана хининовата вода си зависи.Първоначално написано от hahxa
Аз днес си взех хининова вода. Утре ще я пробвам, когато си измия косата (сега ще мисля в какво шишенце с пръскало да я сложа, че май нямам никакви свободни). Обаче... нещо ме съмнява. На Купро 94 е (българска е марката). Мирише на спирт леко, та... ме съмняваНякой да е ползвал или поне ми кажете, че и на някоя друга марка мирише леко на спирт
Нещо не искам косата ми да мирише така, та ще се надявам да не мирише като се впръска в косата...