.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

moqta me4ta ili lubovta

iskam obica na usnata (tva mi e ne6to kato me4ta)i na6ti mi pozvoliha samo priqtelq mi ne iska.Ne iskam da mi se sardi no pak mn iskam.mislq da si napravq bez da znae no koto me vidi neznam kak 6te reagira.Be6e mi kazal 4e 6te go otblasna ne iskam da se slu4i tova pak trqbva da se otkaja ot moq me4ta

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Да зарежеш мечта заради момче...Само се замисли ? Пък и повярвай ми дори да се разделите заради тази обица, много други пък точно ще открият нещо сексапилно в нея и ще са повече обожателите
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    в лайната!
    ае щяла да са откаже от мчета зарад момче...тии тъпа ли си или кво?

Това е твоята мечта, ако той те обча мисля че няма да ти попречи да я осъществиш. А и ако уважаваш себе си, не би трябвало той да те спре. Точно сега, когато си на крачка от нея не се отказвай!

Град
    Стара Загора
    хаха обица или момче? това е въпросът...
    той пича ако те зареже заради тая обица, това значи че и за всичко друго би те зарязал (дребни неща говоря) ей така просто без причина... детска му работа ко да прайш....
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    абе май няма да ти стои много ама..ся ако е някоя малка симпатична що не...а пък чух че си се отказала и от други неща заради него ,а ти него не си го карала да се отказва от неща които обича и иска.....не му огаждай винаги ще свикне така и става лошо(той май вече е свикнал де..)м аз ак обях и ако го исках бих си сложила пък да се сърди..но ако мислиш че чак ще скъса и заради теб заради тази дреболия нз..изчакай малко все някога ще го навиеш

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Това е твоята мечта, ако той те обча мисля че няма да ти попречи да я осъществиш. А и ако уважаваш себе си, не би трябвало той да те спре. Точно сега, когато си на крачка от нея не се отказвай!
    to4no taka!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ако те обича и косата зелена да си направиш няма да те зареже ;]

На колко си?Аз все си мисля,че не трябва да се отказваш от обицата заради гаджето си.В крайна сметка се съмнявам цял живот да си останете заедно ако си на 14-15 нещо такова..Така че ти си рпеценяваш.А и както вече казаха,ако той те обича няма да му пречи обицата ;dd

Град
    40 Miles from the Sun
    Тоя трябва да е ебати идиота, ако те зареже заради няква си обица. Ама ти ще си още по-голяма идиотка, ако заради момче не си я направиш. ;]

Да ти имам мечтите!!! Толкова ли си повърхностна, че да имаш обеца на устната за теб да е мечта?!
    Пффф... Нямам думи!!!
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

vseki ne moje da e ednakaf kakto i me4tite i jelaniqta mu nali taka? I az tova iskam(me4taq) ot dalgo vreme

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ако наистина изпитвате нещо 1 към друг .. единия би отстъпил ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Е какво пък толкова една обица...приятеля ти не знае ли че и той трябва да прави компромиси

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Голяма дилема, голямо чудо...

То пък голямата мечта..
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Ako toi te obi4a bi trqbvalo da te razbere.Uspeh[/list][/code]
    Za da uspee6 v jivota trqbva da izpolzva6 uma si ,no za da uspee6 v lubocta sarceto si

Аз също мисля,че е по-добре да осъществиш МЕЧТАТА сии.А той ако те обича трябва да те приеме таква каквато си.Ако те зареже заради обецата прави си извода колко те обича...
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: moqta me4ta ili lubovta

Цитирай Първоначално написано от angel4e777o
    iskam obica na usnata (tva mi e ne6to kato me4ta)i na6ti mi pozvoliha samo priqtelq mi ne iska.Ne iskam da mi se sardi no pak mn iskam.mislq da si napravq bez da znae no koto me vidi neznam kak 6te reagira.Be6e mi kazal 4e 6te go otblasna ne iskam da se slu4i tova pak trqbva da se otkaja ot moq me4ta
    Направи го,може да не забележи.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

zle si.kva e taya tupa me4ta?Lubovta v slu4eya mn yasno

Ако наистина държи на теб не вярвам, че ще те зареже заради няква си обица.

сложи си я =]
    Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ебати наглия тип, сложи си я много ясно.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Dreamland Varna
    Ебахти любовта ще е ако не ти дава да си изпълниш мечтата!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си