- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- опишете ми
Обръщам се съм момчетата.
Моля ви опишет перфектната според вас свирка![]()
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
ауе да го еба... пак ли?Първоначално написано от Lolinka
Червно, дълго, клати се и се празни...
Мокра.![]()
без да исках я пуснах пак,извинявам се
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
Не съм момче но мисля,че ако бях щеше да е:
От дъбово дърво,с красиви урнаменти(ръчно изисувани), и да всири хубаво![]()
И аз така мисля хахахаПървоначално написано от CocainCocktail
![]()
Най хубавата свирка е от елен![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе, перфектната сфирка за мене е с завъртане и дълбоко... А и най - добре момичето да гледа нагоре, към мене, докато я правиМоже и да стиска чантичката ми ( леко че да не я откъсне
)
![]()
А и както казаха по-нагоре... Кратка да е да не земем да свършим работата преди да я почнем
:P :P
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Момичето само да си го поиска, не да се удумвам.
Или примерно както си стоим и тя изведнъж да ме събуе и да започне.. мн яко е непринуденото.
Да е дълга както казаха.
Да започне бавно и все по-бързо нататък.
Да засмуква силно, не само да се стърже там..
Да не я срам да я погледна или тя мен в очите.
Да облизва цеелия, че и топките.
Да си играе и забавлява с него, а не да се държи дървено като робот или прахосмукачка само.
Да обарва или опипва докато я прави, ако има възможност.
Мн яко е да се съблече гола до кръста преди или след като е започнала да мога да я гледам гола и по цици.
Може да се опита да включи и да го потърка и с цици малко.. но да не прекалявам :Д:Д
Ако не иска да гълта да знае кога да спре точно, но да не е рано или късно, или ако гълта да не се гнуси и прави физиономии.
Най-добре е като я прави с желание да й идва от вътре. Тогава просто като знаеш, че 'умира' да го налапа и ти иде да свършип и става готино.
Мисля,ч е доста роман се получи. Изиксванията изглеждат много, ама те повечето се правят след време несъзнателно, ако си добра ученичка![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Много взискателни момъци станахтеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Мене пък ме е срам да го гледам в очите докато му духам![]()
..Why can't I be innocent..
Първоначално написано от i hate you but i love you
+1![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми харесва да правя свирки Пък! Както казаха най-хубаво се получава когато и дамата желае да достави удоволствие на партньора си! Дори и на момичето може да му харесва, както на мен например.
Аз обичам да го гледам в очите и да виждам как погледът му се замъглява от удоволствие, харесва ми когато гали косата ми и ми е доста странно когато поиска да го целуна... Желанието е важно, уменията се придобиват с практика! Успех![]()
Хубавото е, че моите отговарят на всички критерииПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Между другото човек се учи с времето. На никоя първата свирка не й е най-добрата. Трябва да се следи какво му харесва на мъжа, даже може да си споделят. Комуникацията му е майката.
Ехт =D>
Е то това се знае, че хубавите неща не стават от първият път :P
Аз само помагам за бъдещите професионалистки![]()
Ахъ, тази идея и аз я правя![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хаха добре учителю![]()
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
е тва евсичко което се изисква от 1 жена в 1 отговор
![]()
![]()
![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
О, тогава се радвам, защото моите отговарят на всички тези изискванияПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Ами от бяло дърво, с дупчици отгоре и една отдолу за палеца. Освен това да има и орнаменти и да е чиста![]()
И като засвири човек на нея да идват елфите от Властелина на пръстените! И Анджелина Джоли да ми прави кюфтета докато Ума Търман ми пали цигара![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Oh MY FUCKING GOD.
p.s. opi6ete mi perfectnata pizza
Бе вие всичките мнмого сте силни на думи и перфектни мръсници, ама в повчето случаи изобщо не е така..Първоначално написано от Mirelchetoo14
Вие мислиш, че отговарятв, ама дали така смятат мъжете... Това, че се кефи докато правите, и че ви е казвал тривиланото "ти си най-добрата" далеч не значи че сте такива..