Здравейте!На кратко ше разкажа историята си,надявам се,че няма да ви отегча Така,значи имам си сериозен приятел от около 7 месеца.Цяло лято бяхме заедно,но сме в различни училища и по ирония на съдбата-в различни смени Миналата учебна година той идваше всяка вечер да ме вижда,а сега се виждаме само уикендите...По стечение на обстоятелствата,цял месец събота и неделя не бях в града или бях ангажирана със семейството си.Преди една седмица аз и 2 мои приятелки бяхме близо до училище и едната приятелка се засече с нейн познат.Разменихме няколко думи и той ме покани на кафе...От тогава всеки ден бяга от часовете си (и той е в друго училище) за да може да ме вижда и всяка една секунда сме заедно (смисъл в компания с мои и негови общи приятели).И аз започнах да го харесвам...и от там тръгват всички проблеми...Обичам приятеля си,но тръпката я няма...а всяка секунда мисля за другото момче.Приятелките ми също адски много ме объркват,защото когато поисках съвет от тях-едната част подкрепяше единия,а другата част-другия.По цял ден мисля само за това,защото знам,че и двамата изпитват някакви чувства към мен,но акъла ми не побира как точно да постъпя...НЕ съм курва!искам да се знае!никога не съм предполагала,че може да ми се случи и тва...Ако някой има идеи ще съм му благодарна ако ги сподели с мен