- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za cafteja na kosata
Mnogo mi cafti kosata kakvo trqbva da polzvam,prepora4ayte mi ne6to za spirane na cafteja pls ?polzvam tonik za kosa i hininova voda no te may sa samo za podhranvane
![]()
без съмнение те съветвам да си купиш шампоана и маската на Gliss.аз ги използвам и съм мн доволна.Препоръчват се специално за цъвтежа на косата,особено маската.Скъпички са,но мисля че си струва.Маската на Глис струва около 10 лв .Глис също така сгъстява и подхранва косата.
![]()
Използвай фризьор!
Ако искаш да цъфтиш, мажи се с разни глупости!;
v linka ot podpisa na varnen4e ima mn idei.ne mojax da gi iz4eta no si strivat
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз също използвах шампоала балсама и маската на Глис за цъфтящи крайща - и съм доволна. Но това е само за подхранване и предотвратяване на цъфтежите , най доброто решение е просто периодично и редовно да си подкъсяваш връхчетата. Не е кой знае каква загуба , но предпазва косата от изтощаване.
аз използвам кристали и съм доволна![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
трябва да ползваш някакъв продукт който да улеснява ресането ( кристали, маски, балсам) ии да не прекаляваш с пресата и топирането
аз ползвам едни кристали и си постригвам връхчетата всеки месец и не цъфти!
За да препотватиш цъфтежа на косата,особено ако е дълга,има няколко лесни неща,които ще ти помогнат:
1.Редовно подстригване(не става въпрос за подстижка ,а просто за скъсяване на връхчетата)![]()
2.използвай качествени шампоане за твоя тип коса(не е задължително да е за цъфтящи краища,защото като я постригваш няма да ги и ма)
3.балсам след всяко миене,който ще подхрани косата ти и ще й помогне да я срешиш по -лесно
4. веднъж седмично маска за коса
5.да не прекаляваш със стилизиращите продукти и пресата
мисля,че е това![]()