.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    щото е готин!
    и винаги е някъф супер весел.

ти к'во предпочиташ някой сдуханяк или веселяк?

бтв - още една причина да не харесвам магарето - има ПАНДЕЛКА!!!!
    тигъра е на амфети не се заблуждавай
    Smile... Tomorrow will be worse...

Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Колко декара имаш У СамокоЗ
    трудно е да се каже

Имаш ли си арна приятелка Cool
    немам си :/
    we give it all.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Любим ден от седмицата?
    Кога си роден?
    Как се казва най-добрия ти приятел?
    Кое качество най-много цениш у човек?
    А кое мразиш?
    Любим цвят?
    Колко книги си прочел през живота си ?
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    In your pink dreams.. :]
    В какво настроение си в момента?
    Говориш ли някакъв чужд език?

ще се ожениш ли за мен?
    Oh, beauty is a beguiling call to death and I’m addicted to the sweet pitch of its siren.

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Любим ден от седмицата?Съботата
    Кога си роден?1991 големиО снЕг
    Как се казва най-добрия ти приятел? Мони, Симеон, Тодор, Георги, Емил, Стоян
    Кое качество най-много цениш у човек?Честността
    А кое мразиш?Лицемерието...
    Любим цвят?Син, Зелен
    Колко книги си прочел през живота си ? нямам си никаква идея

ще се ожениш ли за мен? Embarassed
    не ми дават, сори

В какво настроение си в момента? направо се чувствам натровен, ама иначе ми е супер
    Говориш ли някакъв чужд език? Английски и малко немски
    we give it all.

мерси със закъснение
    we give it all.

Защо не ми отговори на последния коментар в муспасе-то?
    Шегувам се.
    Радваш ли се, че никът ти не съдържа недопустими символи и няма да ти се налага да го сменяш?

Какъв празник, бре?

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Шегувам се.
    Радваш ли се, че никът ти не съдържа недопустими символи и няма да ти се налага да го сменяш?
    аз така или иначе ще го сменя

не знам и аз
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Защо ще си сменяш ника бе?!
    щото искам да съм си със истинския си ник
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Шегувам се.
    аз така или иначе ще го сменя

не знам и аз
    Недей, хах. Този много ми харесва.

Град
    40 Miles from the Sun
    Guten Abend! ;d
    Не съм чела въпросите, които са ти задавали, така че се извинявам, ако се повторя - не ми отговаряй, ако се случи, пък аз ще се самонакажа после. =О

Чела съм някои твои постове и ми напомняш на един съученик (спокойно, на мен всеки ми напомня на някой о.О ), та ще ти задавам въпроси, които той не обича. ;д

1.Ако можеше да промениш нещо в себе си (в характера и външния вид), какво би било то? Защо?
    2.Какво харесваш в себе си? Защо?
    3.Ако можеше за един ден да станеш момиче, какво би направил?
    4.Теб дразнят ли те подобни въпроси?
    5.Имаш ли регистрации в сайтове за запознанства (от импулс и флиртче до майспейс и фейсбук ;д )? Дай да ги видим, ако имаш.

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Guten Abend! ;d
    Не съм чела въпросите, които са ти задавали, така че се извинявам, ако се повторя - не ми отговаряй, ако се случи, пък аз ще се самонакажа после. =О

Чела съм някои твои постове и ми напомняш на един съученик (спокойно, на мен всеки ми напомня на някой о.О ), та ще ти задавам въпроси, които той не обича. ;д

1.Ако можеше да промениш нещо в себе си (в характера и външния вид), какво би било то? Защо? нямам нещо което трябва да променя непременно, харесвам си се така
    2.Какво харесваш в себе си? Защо? мисля, че имам добро чувство за хумор, т'ва доста пъти са ми го казвали
    позитивен човек съм
    много съм готин
    3.Ако можеше за един ден да станеш момиче, какво би направил?искам за 1-2 часа да съм в цикъл, да видя какво е...после ше мастурбирам със случайно избрани предмети ...после ше се наеба с някоя
    4.Теб дразнят ли те подобни въпроси? не ме дразнят
    5.Имаш ли регистрации в сайтове за запознанства (от импулс и флиртче до майспейс и фейсбук ;д )? Дай да ги видим, ако имаш. имам май спейс - http://www.myspace.com/child_of_dragon
    имам и ласт фм, ако може да се нарече такъв сайт -http://www.last.fm/user/DragoNwOw
    а от български пародии нямам
    we give it all.

Град
    Усмивката :Р
    нещо по- различно: Ако имаше право на едно желание какво би било то?
    Ако един ден се сдобиеш с вълшебна пръчица какво би направил с нея?
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    нещо по- различно: Ако имаше право на едно желание какво би било то?тука пасувам, прекалено лично е...
    Ако един ден се сдобиеш с вълшебна пръчица какво би направил с нея? бих премахнал доста хора от тая земя така де, да си получат това което заслужават...

иии световен мир
    we give it all.

обичаш ли да пътуваш? къде би искал да отидеш?

о, да, обичам много... като куфар съм

най-много искам да посетя Манчестър...т'ва ми е мечта още от дете, просто обичам клуба Ман Ю
    Олд Трафорд

Ню Йорк също искам...
    Тая година ходих до Русия, ама така и не видях Петърбург, за което съжалявам много...
    Кунстаун, Нова Зеландия, столицата на екстремните спортове
    we give it all.

пак аз

правиш ли планове за бъдещето?
    чувствал ли си се някога истински щастлив?

Град
    40 Miles from the Sun
    Лесно ли се ядосваш?
    Какъв искаш да станеш като пораснеш?
    Ако трябваше да се откажеш от едно сетиво - зрителното, слуховото или тактилното (за допир), кое би жертвал? И що така?

Един човек бил заключен в стая, цялата в бетон, с желязна врата и единственото нещо, което можело да я отключи, било топче за пинг-понг, което трябвало да се пусне в един малък процеп, специално предназначен за пускане на такива топчета и нищо друго, освен топче за пинг-понг.
    И така, човекът можел да избяга от стаята, едва когато се отвори желязната и неразбиваема врата, а тя се отваряла само когато пусне топчето за пинг-понг. Човекът бил дибидюс гол и нямало нищо нито в стаята, нито пък някакви други инструменти.
    Единствената му надежда била в забитата в пода 30 см. висока и тънка точно колкото да влезе топче за пинг-понг тръба, но и точно колкото да не може да бръкне и да извади топчето.
    На дъното действително имало топче за пинг-понг, но човека нямало как да го извади или поне това се пита в задачата..
    Как ще го извади?

Обичаш ли животните? Нещо по-специално?
    Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?
    Обичаш ли майонеза?
    Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната?
    Коя зодия си?
    Има ли синоним на думата “синоним”?
    Харесваш ли си името?
    Ако искаш да неуспееш и успееш, успял ли си?

Лесно ли се ядосваш?ммм, не
    Какъв искаш да станеш като пораснеш?космонавт
    Ако трябваше да се откажеш от едно сетиво - зрителното, слуховото или тактилното (за допир), кое би жертвал? И що така?баси, никое, не ме питай такива неща

Един човек бил заключен в стая, цялата в бетон, с желязна врата и единственото нещо, което можело да я отключи, било топче за пинг-понг, което трябвало да се пусне в един малък процеп, специално предназначен за пускане на такива топчета и нищо друго, освен топче за пинг-понг.
    И така, човекът можел да избяга от стаята, едва когато се отвори желязната и неразбиваема врата, а тя се отваряла само когато пусне топчето за пинг-понг. Човекът бил дибидюс гол и нямало нищо нито в стаята, нито пък някакви други инструменти.
    Единствената му надежда била в забитата в пода 30 см. висока и тънка точно колкото да влезе топче за пинг-понг тръба, но и точно колкото да не може да бръкне и да извади топчето.
    На дъното действително имало топче за пинг-понг, но човека нямало как да го извади или поне това се пита в задачата..
    Как ще го извади?пиш пиш

Обичаш ли животните? Нещо по-специално? кучета обичам
    Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?щото е гаден чишут и не му се дават пари
    Обичаш ли майонеза? да кажем,че нито я обичам, нито я мразя
    Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната? oO
    Коя зодия си?телец
    Има ли синоним на думата “синоним”? не знам за това нещо
    Харесваш ли си името? преди не го харесвах, ама свикнах и почнах да си го обичам ;D
    Ако искаш да неуспееш и успееш, успял ли си? oO
    пак аз Cool

не се замислям много, но има и такива моменти в които го правя

дам, доста пъти

кой иска да седне на стола?
    we give it all.

Guest
    Ъ има ли предмет по които да си най-добър в класа ти ?

Ако трябваше да се откажеш от едно сетиво - зрителното, слуховото или тактилното (за допир), кое би жертвал? И що така?баси, никое, не ме питай такива неща

Как ще го извади?пиш пиш

Защо чичо Скруч има кърпа около кръста, когато излиза от банята, а по принцип ходи без гащи?щото е гаден чишут и не му се дават пари
    Защо хората си сочат китката, когато питат за часа, а не си сочат между краката, когато питат за тоалетната? oO
    Коя зодия си?телец
    Харесваш ли си името? преди не го харесвах, ама свикнах и почнах да си го обичам ;D
    пак аз Cool

дам, доста пъти

аз
    Schranz music is my world !

и на мене ми се отговаря на такива въпроси нямам си друга работа ...
    Smile... Tomorrow will be worse...

Мега фен Аватара на Pliok0019

Как ще го извади?пиш пиш

Коя зодия си?телец
    пак аз Cool

дам, доста пъти

Аз!
    *поскача около ТellMeYourName*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си