- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Podtiskat me :(
Na6ti mn me draznqt :s darjat se s men kato na bebe ili na dete na 3/4 tva mn me drazniPodtiskat me (za vsi4ko me pitat kade sam hodela,kvo sam praela,ne me puskat na van ve4erta,nikvi diskoteki,Ni6to)Ponqkoga izbuhvam i sa karame.Neznam kak da im dokaja 4e ne sam ve4e na 3/4 kakto te me vijdat vse o6te...
Помагай им в къщи напримерА можеш и да поговориш с тях......
Родители.
Притесняват се просто. Поговори с тях и им обясни как се чувстваш.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Просто не бързай да пораснеш!![]()
За всичко си има време!
![]()
Все пак родителите знаят кое е най-доброто за децата им!
![]()
1. на колко си?![]()
2.Поговори с тях и им обясни че трябва да ти имат доверие и че искаш да си по-самостоятелна![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
поговори с тях !
покажи им че вече не си пишлеме
Добре,а ти на колко си,защото ако си на 12-13 нормално да не те пуснат,освен това сигурна ли си че си им показала,че може да ти се има доверие???
em na 15 sam.Ne kazvam 4e sam golqma,no prosto da me puskat.Naprime edna priqtelka me pokani da spa v tqh te ne me pusnaha ili pak 6tqhme da hodim celiq klas na diskoteka pak ne me pusnaha :S
Сладур аз да ти изкажа моито лично мнение мисля че това от една страна не е много добре.. но от друга че е много добре... :П щото като гледам сегашните момиченца на по 12-13 години цяла нощ обикалят наляво надясно .. и направо ужас това са просто безотговорни родители....но в твоя случеи наистина.. прекалено изкасо те даржат което е доста... гадничко.....като за начало пробваи според мене ... ако имаш възможност и някоя .. приятелки близко до вас на 4-5.. мин да те пускат у тях да речем лека полека до малко по късно и с времето може да започнат да те пускат. НО имаи впредвид..не прекаляваи и не се прибираи по късно от колкото си обещалаПървоначално написано от angel4e777o
![]()
![]()
Недей да бързаш да ходиш по дискотеките и баровете и да се връщаш в 4 сутринта пияна-заляна.Там стават всякакви гадости-употребяват се наркотици,изнасилвания...гн усно е.Навън си е страшничко,вече рано се стъмнява.Помоли ги да те пускат до към 21-21:30,но не се уливай повече.Помагай вкъщи,както бе писано от друг потребител.Абе комуникирай с тях и покажи,че може да ти се има доверие.
Първоначално написано от broken_princess_
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞