.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

цветна бременност

има ли вероятност при цветната бременност теста да бъде отрицателен...и изобщо какво знаете за цветната бременност

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз знам ,че в първите 2-3 месеца си ти тече кръв ,обаче в съвсем малко количество.В смисъл ще забележиш разликата, няма да е обилно както преди.Мисля ,че с тест се разбира, но не съм сигурна, не искам да те заблуждавам.Няма ли да е най-добре да се посъветваш с гинеколог?

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Еми аз знам ,че в първите 2-3 месеца си ти тече кръв ,обаче в съвсем малко количество.В смисъл ще забележиш разликата, няма да е обилно както преди.Мисля ,че с тест се разбира, но не съм сигурна, не искам да те заблуждавам.Няма ли да е най-добре да се посъветваш с гинеколог?

не става вапрос за мен а за една приятелка...да мерси все пак

За да не пускам нова тема.. искам да попитам може ли когато той свърши в теб, а си в цикъл, да забременееш ?

Правиш секс докато си в цикъл????

Е не аз.. а една приятелка го е правила.. и то без презеватив.. и моята реакция беше такава.. та има ли възможност да е бременна?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    eh,tezi priqtelki!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    eh,tezi priqtelki!
    Да и аз това си викам или ще е приятелка или сестра или леля а може би трета браточедка ?

оф хора аре по-сериозно, има ли значение кой е, и аз да бях, нямаше да представям, че е приятелка шот така или иначе не ме познавате и не ми пука.. но просто съм загрижена за нея, тя е убедена, че когато си в цикъл не можеш да забременееш, а аз все съм чувала, че има изключения така ли е ?

Град
    Sofia
    Има изключения....но прекалееено редки.Практически няма от какво да се притеснява.
    При цветна бременност тестовете са си положителни.Няма бременност, която да не може да се хване от тест, стига да е минало достатъчно време
    Situatin normal-All fucked up...

Мацка,не се чудете с твоята приятелка дали да вярвате на теста или не...идете на генеколог-няма да ви изяде.Или твоята фр да си направи кръвен тест (в пловдив струва 14 лв),за да може да си премахне абсолютно всички съмнения.Казвам ти го от личен опит.
    1936

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    eh,tezi priqtelki!
    Да и аз това си викам или ще е приятелка или сестра или леля а може би трета браточедка ?
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

ебати безмислените отговори всеки вика ходи на гинеколог,то това и тя го знае,че ако отиде на гинеколог ще е добре,но нали за това е този сайт за да пита "нас"...

kръвен тест?еми в Пловдив добре...ние сме в Русе...а може ли да ме запознаеш повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си