.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: НБУ

Мега фен
    Град
    София

НБУ

Здравейте! Реших да се пробвам там. Освен тези три теста, публикувани на страницата на университета и този в справочника, дали някой по някаква случайност има други тестове.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Чесно казано незнам.....и знам ,че съм последния човек от когото ще искаш мнение, но.....не съм чувала много хувави отзиви за НБУ. Даже напротив. Там далаверата е голяма....а образованието не чак толкова добро.
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Голям фен Аватара на lmao
    ВТФ?!
    какво искаш да учиш там ?!
    So much anger aimed in no particular direction
    Just sprays and sprays

айде първо идете да видите за какво учене и материална база става дума там и тогава давайте компететнтно мнение!!!ОК?
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Хехе, много ме кефи така всички дето са в НБУ и като започнат да си го защитават!
    Вие да не сте подписали някаква клетва или декларация?
    И винаги на всички доводите им са - Ти знаеш ли каква материална база има там?!?
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аа не,там има и хора дет не са сноби и не го защитават.Оплакват си се както си е редно

Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Хехе, много ме кефи така всички дето са в НБУ и като започнат да си го защитават!
    Вие да не сте подписали някаква клетва или декларация?
    И винаги на всички доводите им са - Ти знаеш ли каква материална база има там?!?
    ти не кьориш ли къде живея....
    действително университета има невероятна база и колкото и да не ви се иска си има редовни лекции ипреподавателите не бягат като от софийския...пък тея които не учат и не посещават то си е за тяхна сметка!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Казаха че психология най-добре подготвят там?! Шашнах се..До сега такова нещо не бях чувала..някой компетенетен даде отзиви..моля..

Мега фен
    Град
    София
    Слуховете идват от това, че таксите са с пъти по- високи от тези на държавните университети. Материалната база наистина е впечатляваща, преподавателите са на много високо ниво и наистина идват РЕДОВНО на лекции за разлика от тези в държавните ВУЗ-ове. Плюс това университета предлага обучение по специалности, които ги няма никъде другъде в България. И още нещо: дипломата им се признава в цял свят, не само в България.

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Слуховете идват от това, че таксите са с пъти по- високи от тези на държавните университети. Материалната база наистина е впечатляваща, преподавателите са на много високо ниво и наистина идват РЕДОВНО на лекции за разлика от тези в държавните ВУЗ-ове. Плюс това университета предлага обучение по специалности, които ги няма никъде другъде в България. И още нещо: дипломата им се признава в цял свят, не само в България.
    Нещо повече за таксите ще може ли да кажеш...Тфа сериозно ли е за дипломите?

Мега фен
    Град
    София
    ~1000лв на семестър. Ако влезеш сред първите 10 първата година ти е фрии, после другите години ако успехът ти е над 5.50- между 80 и 100% стипендия. Също така ако работиш в администрацията ти намаляват таксата.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Като завърша ще кандидатсвам там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си