Здравейте! Реших да се пробвам там. Освен тези три теста, публикувани на страницата на университета и този в справочника, дали някой по някаква случайност има други тестове.
Чесно казано незнам.....и знам ,че съм последния човек от когото ще искаш мнение, но.....не съм чувала много хувави отзиви за НБУ. Даже напротив. Там далаверата е голяма....а образованието не чак толкова добро.
Първоначално написано от ™G-Baby™
ВТФ?!
какво искаш да учиш там ?!
So much anger aimed in no particular direction
Just sprays and sprays
айде първо идете да видите за какво учене и материална база става дума там и тогава давайте компететнтно мнение!!!ОК?
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Хехе, много ме кефи така всички дето са в НБУ и като започнат да си го защитават!![]()
![]()
![]()
Вие да не сте подписали някаква клетва или декларация?
И винаги на всички доводите им са - Ти знаеш ли каква материална база има там?!?![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Аа не,там има и хора дет не са сноби и не го защитават.Оплакват си се както си е редно![]()
ти не кьориш ли къде живея....Първоначално написано от Mr.Crowley
действително университета има невероятна база и колкото и да не ви се иска си има редовни лекции ипреподавателите не бягат като от софийския...пък тея които не учат и не посещават то си е за тяхна сметка!
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Казаха че психология най-добре подготвят там?!Шашнах се..До сега такова нещо не бях чувала..някой компетенетен даде отзиви..моля..
Слуховете идват от това, че таксите са с пъти по- високи от тези на държавните университети. Материалната база наистина е впечатляваща, преподавателите са на много високо ниво и наистина идват РЕДОВНО на лекции за разлика от тези в държавните ВУЗ-ове. Плюс това университета предлага обучение по специалности, които ги няма никъде другъде в България. И още нещо: дипломата им се признава в цял свят, не само в България.
Нещо повече за таксите ще може ли да кажеш...Тфа сериозно ли е за дипломите?Първоначално написано от Loshotia
![]()
~1000лв на семестър. Ако влезеш сред първите 10 първата година ти е фрии, после другите години ако успехът ти е над 5.50- между 80 и 100% стипендия. Също така ако работиш в администрацията ти намаляват таксата.