- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко сте богати ?
Темата може да не е за тук но..... колко сте богати ? колко голяма е вашата стая ? имате ли си ваша баня ?![]()
:P
![]()
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Мм не знам дали съм богата, ама сега като си погледнах в касичката имам 3млн. лв.
Едит: имам си три стаи в седеметажната ми къща и естествено във всяка стая си имам и баня .. иначе не мога да пикая, където пикаят мама и тате ...![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
А бе вземам хубави пари, ама пак са ми малко..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Рокфелер чисти басейна, а Бил Гейтс ми разхожда кучето.![]()
Устройва ли те отговора?![]()
Хмм![]()
Бих ти отговорил но моите богатства са без мяра, и не мога да ти кажа точно колко съм богат![]()
Даже имам имоти за които дори не знам, че съществуват.Имам охрана за охраната ми![]()
А аз се возя в трабантче за прикритие![]()
По-богат съм, ако не от Бил Гейтс поне от теб!
Имам приятели които успях да запазя въпреки всичко.Изпитавал съм болка, разочарование, страдание, мъка, щастие и т.н.
Знам, че има хора които държат ужасно много на мен.Приятелите ми и родителите! Не съм ли по-богат от теб?
Вярно нямам собствена баня, родителите не ми дават по 50 лв джобни на ден, но пак се чуствам по-богат.
,, . . . Щастлив съм с това което имам , и ще продължавам да се боря за това, което желая! . . . ''
Първоначално написано от ScionOfStorm
^BRAVO!!!!!!!!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
богат съм толкова колкото да нахрана цяла африка![]()
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
Пари като вестници ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
По -богата съм от Доланд Тръмп и дъщеря му Иванка Тръмп![]()
![]()
Сега сериозно....живея в 3-стаен апартамент,но понеже навремето бяхме купили съседния апартамент до нас и сега е 5 стаен :P ,защото ги свързахме![]()
аз съм богата вече левчетата ми станаха 5
![]()
![]()
![]()
По-богата съм от по-голямата част от хората на света. Малко са тези, които притежават такова богатство. Семейството и най-близките ми приятели- няма по-хубаво нещо на света. Който ги има може само да се радва на това...![]()
живея в 5стаен апартамен и имаме една баня
облечена съм нахранена съм и уча в добро училище
по тъп въпрос не са ми задавали..
in defense of our dreams...
Живея в двустаен апартамент с мъжа ми и още една супер сладка двойка. Имаме една баня и сутрин е ебати опашката. Но пък сама си плащам наема, не дължа пари на никого, няма начин да остана гладна. Случва ми се да нямам пари, но пък съм щастлива, че аз съм си избрала да съм независима, затова проблемът си е мой и не обременявам никого с него. Често пък имам доста пари, купувам си хубави дрешки и си угаждам. Имам възможността да си живея живота така, както искам, да пътувам, да излизам вечер, да си купувам ненужни глупости понякога. Има достатъчно хора, на които мога да разчитам напълно за всичко, имам си семейство, което двамата изградихме с много желание и любов. Има страшно много неща, които обичам, които придават смисъл на живота ми, имам си цел. Пари винаги може да искаш още. Когато искам да си направя една екскурзийка за 5 дни, ще трябва да се лиша от някоя и друга кръчма за известно време. Но се чувствам добре.
В тоя смисъл, достатъчно богата съм, че да се чувствам щастлива. Въпреки факта, че всяка сутрин закъснявам за работа заради двамата, които са станали преди мен и трябва да ги изчакам да свършат със сутрешния си тоалет в банята. Или пък вечер като се прибера да стоя гладна известно време, защото те са се прибрали по-рано и са окупирали единствената ни печка. Това са дребни неудобства на фона на всичките яки неща, които имам.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Толкова съм богата че чак поротмонето не може да ми се затвори... смятаи на наще как им са портфеилите... не им завиждам..апък къщата ни е на 5 етажа вс стая си има баня.. пък в басеина кфо да ти говоря нямам проблеми дори и джет да карам в него!![]()
P.S. МНОГО тъпа тема!
Хъх, темата е тъпа!!!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
изключително тъпа тема...
За себе си, аз имам най-голямото богатство на света...![]()
Имам едно прекрасно и много щастливо семейство...и със всички тях много добре се разбирам..!![]()
Имам точно трима най-добри приятели!Може да са малко, но за мен те за най-голямото ми богатство...
Имам приятел с който много добре се разбирам и с който мога да споделя всичко...сигурна съм, че никога не би ме предал и ... той просто ме разбира, което е много важно за мен..!![]()
Открила съм себе си!И където и да съм винаги се старая да бъда себе си!![]()
Уча в една страхотна гимназия..., но това не е важно...важното е, че уча там където исках да уча!
Имам си поставени цели, за които ще се боря до край!
И най-важното....здрава съм!
Е..не съм ли богата?!![]()
Материялното богатство колкото и да е голямо , никога не е достатъчно. А дори и да е , винаги ще се иска повече...затова едва ли има някой наистина богат , който да няма нужда от нищо.
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
Смятам се за богат-семейството ми ме подкрепя,имам верни приятели,освен това имам и много познати.Харесвам тялото си,умен сън.Уча в много добро училище и смятам,че съм стойностен човек!!!
Иначе живея в 2-стаен апартамен с родителите ми и брат ми.Нямам собствена баня,дори собствена стая(деля я с малкото си братче).Колата на семейството е 17-годишен Опел.Но въпреки това не се лишавам от нищо.Имам супер компютър,готин телефон и дрешки в изобилие.
С две думи-доволен съм.Парите не са от първостепенно значение.И въпреки това си мисля че те не са ми проблем.Живея точно както искам и не се ограничавам,което ме задоволява за момента!!!!
It is hard to be young!!!
баси темата![]()
![]()
аз не съм богат,израстнал съм в бедно семейство,мама и тати ми купиха една скромна къщурка в Бояна,малка е 5 декара дворче,има само 3 басейна и 8 джакузита,абе скромна работа кво да ви кажа бедно момче съм пари нема,едвам заделих парички за Ролс Ройс ама кво да се прави живота е несправедлив![]()
![]()
![]()
Богат съм щото 2рия ми брачед е баща на майката на лелята на чичото на брата на сестрата на дядото на чинката на тъщата на жената на Абрамович
Аз пък съм най-богатата клошарка :P :P :P
pff kak moje da se otgovori na toq vupros...