- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко сте богати ?
КАто мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Semeisvoto mi e 4 4lenno + edno mn saldko kote. Jiveem v 5 stai + banq. Oble4ena sam nahranena, ne se imam za mn bogata, ama si imam vsi4ko koeto mi trqbva, a tova koeto go nqmam se trydq da go polu4a. Nai-golqmoto bogatsvo e moeto semeistvo i priqtelite mi i gadjeto mi, te ne sa mn ama sa mi super. mn si gi obi4am.
Pojelavam na vsi4ki priqteli kato moite.![]()
![]()
![]()
темата ти е на предпоседно място по тъпотия
не казвам на последно, защото все някой ще е направил по-тъпа от твоята![]()
просто искам да ти поясня ,че темата е и в преносно , и в буквално значениеПървоначално написано от summer_gir1
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
Да живея в съседство до Хю Хефнър.Сама си прави изводите![]()
![]()
![]()
във всяка стая има по 7 бани.Имам много мои стаи
![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Това е глупава тема ... Богат е човек с приятели а не с много пари
za ko se ligavite si4ki e .. sram vi e da priznaete 4e ste nekvi izleznali ot kazana,ako ste bedni ae kajete si go vmesto da si prikriete makata kato se praite na otvoreni ..
az sam bogata ,jiveem v edna ot novite kooperacii s hubavi dvorove i imame 8 stai .. spalnqta na na6te ,moita , koridor ,hol ,kuhnq , banq ,toaletna i peralno pome6tenie eto priznah si ne e tolkvoa trudno![]()
защо всяка 3та тема в тоя раздел е за пари? Това ли е най-важното
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
И,к'во соничка*лов гордееш ли се с тва?!Ами така е,някой хора като нямат друго за гордост се хвалят с имущество. А и да те успокоя-не си кой знае колко богата и апартамента ти не се води осемстаен,а три стаи и кухня.
![]()
![]()
Защото от край време коридора,банята и тоалетната не са стаи.
Аз ли? Адски съм богата,живея в стостайно имение и всяка стая има отделна баня. Стаята ми е 1850 кв.м. и съм много горда с това. Имам хиляди пачки,складирани под леглото и гардероба ми е пълен с Гучи,Прада и Валентино. В стаята ми има собствено джакузи,бе,ква баня,тва са отживелици.
"С пари можеш да си купиш къща,но не и дом.С пари можеш да си купиш лекар,но не и здраве.С пари можеш да си купиш роби,но не и приятели. С пари можеш да си купиш секс,но не и любов. С пари можеш да си купиш часовник,но не и време. С пари можеш да си купиш легло,но не и сън. С пари можеш да си купиш положение,но не и уважение. С пари можеш да си купиш кръв,но не и живот."
Френска поговорка
Тhe Hell is coming!
Първоначално написано от soni4ka*love
ot koga koridora se broi za staq?
![]()
po temata-tva 4e jivee6 v nova kooperaciq ne ozna4ava,4e si bogata.kolko hora jiveqt v hubavi,luksozni golemi apartamenti,ama roditelite im 6te izpla6tat 20 godini credit,4e da go kupqt toq apartament???stra6no si bogata,dumi nqmam-s edin apartament li nameri da se pohvali6!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
zna4i da se kypq v mivkata v kuhnqta taka li?stai sa si i taka ni pi6e6e v dogovora ai ne se mesi 6toto bogata znachi materialno kak razbra 4e nqmam priqteli ,moje bi pove4eto sa s men 6toto sam bogata i me haresvat no imam i istinski a po tvoq sarkazam se sumnqvam 4e horata sedqt dori na 1 metar ot teb
^mila,az to4no tova imah v predvid.4e purvoto ne6to,koeto iztukna kato bogatstvo e apartamenta-a ne primerno priqteli ili dobri roditeli ili ne6to podobno.OK,i az imam pari,ama da si me vidqla da pretendiram s tqh?po-bogata se 4uvstvam sus zaobikalq6tite me hora i s razvitieto si,a ne s materialnite si oblagi.a tova,4e taka se nahvurlq6 sre6tu mnenie,razli4no ot tvoeto,naistina govori,4e osven s pari-nqma s kakvo dr da se pohvali6!![]()
Tiesto-my God!
^ darla_f е адски права.А ти соничка*лов някой яко те е метнал с договора за "осемстайния" ви апартамент.
И не е там работата-а в това,че се хвалиш с разни имуществени предимства (които даже не са предимства,но няма значение).
Тhe Hell is coming!
soni4ka*love![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ай и аз ш си кажа сериозно![]()
![]()
Живеем в къща....на втория етаж (първия не ни трябва
![]()
) и имаме кухня,хол,дневна,спалнята на мама и тати,мойта стая,баня,КОРИДОР
![]()
![]()
о и още един коридор..леле
иии няква стая в която слагаме неща,които не ползваме всеки ден(не се сещам как им се викаше...тцтцт)
имаме си и гараж (щом коридора е стая и гаража се брой
) ии двор...леле
![]()
![]()
![]()
Но по-важното е,че имам приятели!
![]()
![]()
soni4ka*love![]()
![]()
![]()
![]()
ооо не не тва момиче...простоо....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
ОЛЕ БОЖЕ!!!
Много ми дреме че живееш в нова сграда-щото и аз живея в такава и кво като??Нещо някой да те обича повече...??Доколкото виждам се охвали само с тва къде живееш иии доколкото виждам си тъпа-НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ!!
ама то кво може да се очаква от колко.. 12 годишна-новобранка Мис 4 мнение при това съм сигурна че и другите три са тъпи като тва!!!
in defense of our dreams...
^opravi q!
![]()
Tiesto-my God!
Ами имаме 100 квадрата апартамен в Бургас, 2 апартамента в Пловдив и една къща в Поморие
И много роднини ...
не само си богата ами и тъпаПървоначално написано от soni4ka*love
още повече пиши на кирилица и от кога коридора,банята и пералното помещение са стаи
![]()
Аз също живея в новопостроена кооперация,позволявам си каквото искам,купува ми се каквото искам всяка седмица съм на фризьор мама и тате карат хубави коли.И какво от това...ако нямах любовта им ако нямах приятели и ако нямах за какво да живея...това нямаше да ми помогне,защото за да си щастлив не ти трябват само пари те са просто една перфектно допълнение към щастието.
egati,tuka samo bogata6i,az puk ni6to si nqmam,i ka6ta nqmam i pari nqmam,prosto.............![]()
![]()
ас пък секи ден ходъ да ровъ във варела а пък най-обичам да играйм с прасценцата в калта там на село е най-убава мнол сам гръмотна и умнъ оня ден пешо ми вика че сам била неовата краварскъ принцесъ те кравити съ мойти братчедки за повичи инфурмъция търсеъти мъ там дет е калну мръсну дет птичетата акът налево надесно и дет има мнол крави те са ми любимити![]()
![]()
![]()
е спрете да се фукате ся колко сте богати де, ква е тая тъпа тема...![]()
![]()
мойто богатство пък е сестра ми - обичам я повече от всичко, майка ми - единствения човек на който мога да разчитам за абсолютно всичко и мечтите ми, които се надявам един ден да се сбъднат.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
доста малоумна тема.....![]()
![]()
![]()
начи иам 3 бани, 5 компютъра, 13 телевизора, леглото ми е от чииисто златце, аа забрайх да кажа, че съм на собствен етаж [а къщата ние на 6 етажа]
I LOVE YOU MARY JANE!!!
не съм богат...безработен съм![]()
Богата съм на добри приятели, готино семейство, на емоций...И това ми стига
![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Да беден съм и кво сега?Майка ми от 2 месеца е безработна.Баща ми взима 600 лв. заплата, брат ми и той толкова.Но като изключа брат си където не дава никакви пари, ни издържа само баща ми.Не не ми е мъка, радвам се, че поне не съм на улицата и имам покрив над главата си.Имам скапан gsm Nokia 1600 стар, но ми върши работа.Имаме 3 телевизора (не са плазмени не мога да се сравнявам с теб) имам компютър имам и гордост , нещо което на теб ти липсва!!!Първоначално написано от soni4ka*love
Не го приемай като нападка, но се събирам и с хора където материално са по-богати от мен и то много.Но знаеш ли?Всичките пропадат, защото са изключително повърхностни и отценяват само онези книжки (пари ли се наричаха?).Горил съм 5 лева за да докажа, че парите не са всичко за мен и никога няма да бъдат.Бъди робиня на парите, аз не робувам на никого, а едва ли ще робувам на една хартия!!!
Бъди щастлива с парите си, аз съм щастлив и без тях!
Имам приятели които въпреки всичко запазих до себе си!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от soni4ka*love
да ве не само БОГАТААА () , но и адски тъпа...мноо си зле момееее земи се стегни малко!!!
I LOVE YOU MARY JANE!!!