.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 147
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Да беден съм и кво сега?Майка ми от 2 месеца е безработна.Баща ми взима 600 лв. заплата, брат ми и той толкова.Но като изключа брат си където не дава никакви пари, ни издържа само баща ми.Не не ми е мъка, радвам се, че поне не съм на улицата и имам покрив над главата си.Имам скапан gsm Nokia 1600 стар, но ми върши работа.Имаме 3 телевизора (не са плазмени не мога да се сравнявам с теб) имам компютър имам и гордост , нещо което на теб ти липсва!!!
    Не го приемай като нападка, но се събирам и с хора където материално са по-богати от мен и то много.Но знаеш ли?Всичките пропадат, защото са изключително повърхностни и отценяват само онези книжки (пари ли се наричаха?).Горил съм 5 лева за да докажа, че парите не са всичко за мен и никога няма да бъдат.Бъди робиня на парите, аз не робувам на никого, а едва ли ще робувам на една хартия!!!
    Бъди щастлива с парите си, аз съм щастлив и без тях!
    Имам приятели които въпреки всичко запазих до себе си!!!
    Евала

това колко ти е голяма стаята и т.н. всичко свързано с във вас много много не определя колко си богат..има хора които влагат повече пари за вкъщи отколкото за дрехи и за самите себе си..

ами баща ми взима от 4000 до 5000 лв. на месец а майка ми 2000-3000 можеш да прецениш колко съм богата

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ние имаме 2 коридора, баня, кухня, хол, моя стая...значи 6 стаен апартамент... като добавим апартамента на баба ми (който също е мой) в него има...тоалетна, баня, 2 коридора, хол, кухня, спалня, детска стая, ПЕРАЛНО ПОМЕЩЕНИЕ( 9 стаен лоллл), 2та апартамента на баща ми (които сигурно са също с по 6-8 стаи), апартамента който даваме под наем (с хол, кухня, трапезария, 2 коридора, стая за гости, спалня, баня (7 стаи...) ЗНАЧИ СЪМ БОГАТА.

За какво са ми приятели при все, че съм горда притежателка на 5 апатамента и на вила (като знам, че там има 3 коридора...колко многостайна е йееееееееее!) ИМАМ И 10 ЛЕВА НА ПО 5 СТОТИНКИ. За какво ми е семейстово ми ебати...!

Като добавя и моя Самсунг Б нещо си (без камера, мелодии и бла бла, понеже съм голяма гъзарка), климатика в хола и плазмения телевизор...ЗНАЧИ ИМАМ СМИСЪЛ НА ЖИВОТА СИ!

Оооо имам и лаптоп... НЯМАМ НУЖДА ОТ ГАДЖЕ! КРАЙ!

ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ...ЕДИН ДЕН ЩЕ ЖИВЕЕТЕ В 8 СТАЙНИЯ СИ КОРИДОРНЕН-ПЕРАЛНО ПОМЕЩЕЕН АПАРТАМЕН САМ САМИЧКИ...ДАНО ПОНЕ ТОГАВА ВИ ПРОДАДАТ КОТКА!

Цитирай Първоначално написано от Soonichka
    za ko se ligavite si4ki e .. sram vi e da priznaete 4e ste nekvi izleznali ot kazana,ako ste bedni ae kajete si go vmesto da si prikriete makata kato se praite na otvoreni ..
    az sam bogata ,jiveem v edna ot novite kooperacii s hubavi dvorove i imame 8 stai .. spalnqta na na6te ,moita , koridor ,hol ,kuhnq , banq ,toaletna i peralno pome6tenie eto priznah si ne e tolkvoa trudno
    Ти к'во? Нещо за Рокфелер ли се мислиш? Стегни си гъза е момиче. Парите са преходни! Днес ги имаш, утре не! Изключително повърхностно и глупаво разсъждаваш! Може да си богата материално (повярвай ми няма да е така вечно!). Но виждам, че си бедна откъм сиво вещество!
    Гадни роби на конюнктурни интереси!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ами общо взето един ден намерих някви пари в джоба ми, викам си а някво ресто и реших да построя хотела в дубай с тях...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Темата е тъпа.Все едно да питаш Примата на родната естрада-Лилиту, на колко е години..Никога не е отговаряла на този въпрос..Или да питаш някой по-голям от теб, който работи: "Ми ти кфи кинти вземаш?" Неуместено е.Или поне така съм възпитана..Какво имаш предвид под богати?3 лимузини, къща на два етажа, 56 стаи, 8 бани, 5 кучета?Не нямаме..Бедни ли сме тогава...?В България е много грешно рабзрано понятието "богат".. За да не се увличам, шото вече достатъчно го направих ще ти отговоря така:
    Имам достатъчно!

Град
    sofiqqq
    za ko se ligavite si4ki e .. sram vi e da priznaete 4e ste nekvi izleznali ot kazana,ako ste bedni ae kajete si go vmesto da si prikriete makata kato se praite na otvoreni ..
    az sam bogata ,jiveem v edna ot novite kooperacii s hubavi dvorove i imame 8 stai .. spalnqta na na6te ,moita , koridor ,hol ,kuhnq , banq ,toaletna i peralno pome6tenie eto priznah si ne e tolkvoa trudno
    Xaxaxaxxa Bogata bila na6ta omfg tfa si4koto koeto ima6 ne si go postignala ti a va6te ne te pravi Bogata
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    в спалнята ти ;]
    лигава курвичке просто млъкни ! А темата е правена от дете на 10, така че не я приемайте на сериозно :] а да и понеже тва мнение ми направи впечатление с пошлото разсъждение на автора ще добавя , че ако се мислиш за нещо доста грешиш :] просто нямаш представа от истинския жевот :]

Що ти да не си случайно някфа комплексарка, която иска да се изтъкне колко е богата ?
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Голям фен Аватара на scyLLa
    Дори да са богати родителите ми и да ми взимат много неща не обичам да показвам пред другите че е така защото по някакъв начим ме кара да се чувствам някво тъпо дори когато съм в даскало и някво момиче или момче от класа ми искара някав чупен телефон мен ме е срам да си искарам моя защото по някакъв начин той/тя ще се почуства тъпо, и с парите е така немога да искарам да кажем 50 лева пред някои които има 2 лева просто някво се чуствам тъпо, повече ми харесва тръпката като сички сме равни....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

ми в касичката си имам 2 лв и 34 ст сиг съм най - бедния човек на света
    НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..

Пфф богатството не означава, че трябва да имаш къща като от американските филми...
    Аз мога да кажа, че съм богата и то много, защото имам приятели, които са готови на всичко за мен и са ми го доказали. Имам семейство в което на първо място е разбирателството и любовта и имам толкова много роднини, които обичам като част три-членния ни семеен кръг... Имам човек до мен, който ме подкрепя във всичко от както се срещнахме и с който се обичаме повече от всичко друго, което имаме. Щастлива съм, че имам покрив над главата, пари в банката и място където мога да отида, ако недай Боже нещо се случи..
    Парите не са най-важното... ако имаш пари, а нямаш приятели, човек до себе си и щастливо семейство..то тогава за какво са ти ?
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

не сме БОГАТИ но имаме това от което имаме нужда така ,че ...

MERRY CHRISTMAS!!!

hottie
    Guest
    Миналото ми хич не е било розово, наложи ми се да работя още от 15 годишна възраст.
    Но сега вече си имам хубава работа със средна заплата около 1500лв/месец, апартамент още нямам(под наем го взимаме с приятеля ми), но събираме пари, за да си купим. Купих си и кола(на старо). Няма от какво да се оплача.

Град
    In the middle of Nowhere
    ...Ми не не сме богати...Стаята ми е сравнително голяма,но имаме 1 баня с тоалетна...И какво по-малко хора сме от теб ли?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

btw не ми трябват 5 бани, за да мога да кажа, че съм богата иии се пак БОГАТА СЪМ, понеже имам голяямо семейство и домашни любимци по-голямо богатсво от тваа

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    достатъчно богати сме си 30 квадрата ми е стаята нямам моя баня

Мега фен Аватара на Infinity
    достатъчно,че да бъда щастилива ...но щастието не винаги представлява ПАРИ
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Ako iskash da se pochustvash naistina bogat,prebroj vsichki neshta,koito ne si si kupil s pari!
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Мега фен Аватара на teenems
    еми нормално богати ,баси темата

имам 2 000 000 000 къщи
    100 000 000 000 000 000 000 000 000 лева
    100 000 000 бани
    100 000 000 стаи
    100000000000000000000 гаджета и ала бала
    аи ако обичате Без измислиците на шиткави потребители
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    да мн сме богати,баща ми е бил гейтс,имаме 12309240848 къщи по целия свят,имам 34832498 малки сладки кученца с лигави имена,стаята ми не е стая ами огромна къща колкото всички молове по света събрани в едно,всеки ден ми правят дрехи по поръчка от най-известните дизайнери в целия свят и айде тва е засега. да не се фукам мн,че ще ми завидите

баси тъпата тема
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    тhe middLe of nowhere
    Вече всеки се интересува от парите на другия..!
    Иначе какво да кажа..живея много скромно в къща със закрит басейн .. единят етаж е мой,имам си собствена баня и 3 стаи,едната е само с дрехи ...ходя на В.И.П. партита Както казах - Съвсем скромен живот ;рр
    мake cookиes,noт war ^.^

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Беден съм като църковна мишка, и карам Фиат Пунто

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Достатъчно богата съм.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми