- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко сте богати ?
Ем парите никога не стигат .... макар че доходите са нормални.Но познавам и хора които имат милиони и живеят в къщи и апартаменти като моя и такива които имат по няколко бани и пак не са от най - щастливите![]()
Много.... на идеи и мечти.
Не спирайте да мечтаете.
Е едва ли богатството те прави нещастен. Особено ако богатството е душевно.
Във финансов план мога да кажа ,че до преди 2 години излизах с приятели по евтини барчета и кръчмета. Сега за обикаляме най-лъскавите барове и харча за нощ колкото по-рано за месец.
Но най-важното е ,че приетелите ми са същите от 10 години. За съжаление сега се виждаме по-рядко, но няма как много работа.
И аз като теб. Нямам кинти и карам ПунтоПървоначално написано от Kostadin_682
Ако трябва да оценявам от 1 до 5 бих казал 3 не сме богати ама не сме и бедни. Имам квот искам. Живея в апартамен с 4 стаи кат не броя кенефа и коридора и само мойта на баба и на тати и мама стаята са добре банята кухнята и коридора са в окаянао състояние...
Ооо още един колега с ФиаткаПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Засега съм богат само в мечтите си
Засега съм богат само в мечтите си
Да, имам 200 км плажна ивица на Черно море само за мене си, 2 планини, една къща от 13 000 кв. м с двор 560 дка, във всички спални, които са 20 на брой има джакузи и басейн. В двора имам копие на Айфелувата кула в мащаб 1:1 и 2 църкви, семейно гробище, един огромен басейн, две езера, едното от които солено, в тях има изчезнали видове риби, в двора си също имам изчезнали видове животни. Само едния ми чорап струва 1 милион, имам 6 яхти и четири подводници, най-голямата е 569 метра и се движи с 90 възела (толкова никоя лодка не може да дигне друга) пюс това подводниците и яхтите не са дизел-електрици, а с ядрени двигатели, имам един самолет Ту-144 за бързо придвижване, и стандартни самолети като Ил-96-300, Ил-106-300, Ту-154 и един Ан-225 (товарен превърнат в етящ апартавент). В банката има около трилиона, мако повечете от колкото има 51 656 251 000 000 евро, ама не ми достигат.
бати тъпата тема
мнооооооооооо![]()
![]()
![]()
аааааа...милионерка съм![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Ххахехха , смяяяях![]()
Никой от тук няма как да е богат , по простата причина , че парите са на мама и тате , или дори да работи - то е за 400 ,500 лева. Така , че първо порастнете , образовайте се , работете , спечелете пари , живейте самостоятелно и ако още Ви интересува кой колко е богат , създайте тема тук.
Envoi moi ! ;]
Много съм богат, ще се женим ли?![]()
Много тъпа тема.![]()
Живея в просторен апартамент с 2 бани ама в едната казанчето е развалено и не я ползвам![]()
![]()
![]()
Имам 3 къщи ама са на село за тва не живея там,близко до обора не искам да стоя![]()
Пред блока всичките коли са мои ама нямам книжка.
На ден харча толкова колкото открадна![]()
![]()
![]()
КАТО НЯМАМ ЛЮБОВ СЪМ ПО БЕДЕН И ОТ ПРОСЯЦИТЕ.![]()
ТЕМАТА Е ЯКА !
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Харесвам си живота.Имам мечти,които смятам да реализирам,така че това е едно от най-важните ми богатства.Колкото и да казват,че парите нямат значение,лъжа е.Радвам се и съм благодарен,че и родителите ми не са ме оставили почти без нищо.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
dushevno mnooogo ;] materialno-ne se oplakvam