.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от ThEKiNgG
    ем наща къща е с четри бани 4 етажна с един родвайлер отвън с валшива трева басеин и 3 чадъра с два прожектора които светят всяка вечер да осветяват къщата и с една камерка както си подобава и с огромна ограда от която не се вижда нищо и тва е тъпо щот аз невиждам навън ама поне мене не ме виждат и има огромна стъклена врата
    и се кефиш, а?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Чревоугодието ме съсипа. Сега, ако вкъщи не е пълно със сладоледи и лакомства се ядосвам страшно много и блъскам врати. Мързи ме да отида до магазина ако ще и да умират от глад. Не искам да вървя пеша дори и до центъра(на 5 пресечки е). Едновременно обичам, когато си купя скъпо нещо, но и го ненавиждам заради цената му. Изобщо свикването с глезотиите е опасна работа.
    Иначе си пазим всичките активи и козове само за бъдещето и за спешни и много важни моменти. Колкото повече човек има, толкова по-малко му се харчи.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

факта че пишем в този форум и имаме покрив над главите и не умираме от глад означава че не сме бедни.радвайте се на това което имате защото повечето го получаваме даром от мама и тате.сами нз доде ши я докараме
    банната ;(

Цитирай Първоначално написано от qsmin
    факта че пишем в този форум и имаме покрив над главите и не умираме от глад означава че не сме бедни.радвайте се на това което имате защото повечето го получаваме даром от мама и тате.сами нз доде ши я докараме
    Точно така си е докато сами не започнете да изкарвате свой средства! Има си и точен израз: "Тати носи, мама меси - да живей труда!!!"
    Вярно е и че богатството не е само материално, щото познавам хора дето могат да си позволят почти всичко материално, но са толкова самотни че няма на къде... За какво ти е и цялото богатство на замята след като не можеш да му се радваш заедно с любимия човек до теб или със семейството, както казаха по нагоре в коментарите?
    Човек и с 5 лв. в джоба може също да се счита за богат, ако има много и добри приятели, добри родители и една любов до себе си!!!

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Cuz we are living in a material world, and i am a material girl. Много точно описание автора (или авторката, не погледнах) на темата.
    airplanes..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Чревоугодието ме съсипа. Сега, ако вкъщи не е пълно със сладоледи и лакомства се ядосвам страшно много и блъскам врати.
    Ти си мой човек
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

много
    не си знам парите в банковата сметка
    последно имах около 400 милиона USD, вече не знам

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    В тая тема поне секи си казва мечтите, ако не друго.

Вие бъркате това колко са богати родителите Ви, с това колко богати сте Вие. Не означава, че щом си на 15, майка ти е адвокат, а баща ти архитект, имате хубава къща, ти си имаш голяма спалня и собствена баня, всеки ден ти дават пари, а ти не си мърдаш задника си богат. Богатите са те, а ти си просто тяхното дете. Казвате, че имате например голям телевизор, но се пка, не сте си го купили със собствени пари, нали?

Аз миналото лято "работех" при баба - помагах й с домакинската работа,храненето на кокошките и такива неща - ето това са ми единствените лично изкарани от мен пари, други нямам...От тях са останали само 30 и няколко лева

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    В тая тема поне секи си казва мечтите, ако не друго.

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Материално може да не съм богата, имам каквото искам,но съм богата, защото имам най-добрите роднини,щастлива съм с тях!За мен това е богатство ми -моите роднини и приятели!

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Да ви сера на тъпите теми
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от Pamie7o
    Вие бъркате това колко са богати родителите Ви, с това колко богати сте Вие. Не означава, че щом си на 15, майка ти е адвокат, а баща ти архитект, имате хубава къща, ти си имаш голяма спалня и собствена баня, всеки ден ти дават пари, а ти не си мърдаш задника си богат. Богатите са те, а ти си просто тяхното дете. Казвате, че имате например голям телевизор, но се пка, не сте си го купили със собствени пари, нали?

Аз миналото лято "работех" при баба - помагах й с домакинската работа,храненето на кокошките и такива неща - ето това са ми единствените лично изкарани от мен пари, други нямам...От тях са останали само 30 и няколко лева
    Наистина всеки бърка точно това! Едно е родителите да ти дават пари и да ти осигурават всичко което пожелаеш, ако имат по големи доходи, а съвсем друго е Вие лично да изкарвате свой собствени пари!!!
    Ще видите един ден, че пари лесно не се изкарват... Трябва доста да се потрудите за това!

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    mi jiveq v kooperaciq apartamenta mi e okolo 200 kv.m oble4ena sum dobre u4a v dobro u4ili6te
    po tupa tema kak ne ste izmislili

мене темата ме кефи на макс
    иначе аз сам богата / ът колкото ми дават децата

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    ем достатъчно колкото да съм щаслтлива парите нищо не проименят но трябват.. : )) аз не мога дакажа точно колко съм богата нямам мярка..

Ето лично аз колко съм богат:

Снимка №1

Снимка №2

Снимка №3

Снимка №4

П.С. - Това на снимката сам си го изкарах с честен труд! И не че се хваля нещо... :P

:P :P

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    безбожно богат, но духовно...(буквално безбожно - не вярвам и в бог ) не съжалявам за това, дори обратното - гордея се, че не се влияя от материалния свят! Но почти никой не оценява това, още по-малко пък са като мен...

Достатъчно заможен е един родител,за да може да дате на детето си образование
    парите не най важното нещо те са средство,а не цел
    El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS

The world is mine

смятай колко съм богата

голяма идиотщина е темата,честно....
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си