- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- почерпка
на 5 ноември имам рожден ден и се чудя с какво да почерпя класа ми тъй като винаги се чепри с бонбони и то или сушард или тофифи и исках да черпя с нещо по различно
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Добра идея, а и може също с делфини в момента са наводнили пазара некви турскиПървоначално написано от Кръчмонавт
Само гледай да си заделил за класния поне 2 щото се цупат иначе
![]()
Само веднъж съм се вясвала в училище на рождения си ден.(просто се замислих)
Иначе, бих черпила със сладки, канелени, примерно елхички, селф-мейд, украсени с боички и прочие.
Оу, оу, или едни бонбончета... Ех, трябва да си изровя готварската книга на Доналд Дък(рофл), бяха чудни... Натрошени бисквити, какао, ванилийка, разни ароматчета, бля-бля, масло, правят се на топчета и се овалват в кокосови стърготини:Д Ооо, ще направя за следващия 14-ти:Д
По-яко е парти с боза и лукчета. Аз така като ги извадих на един мой рожден ден, приятелите отвориха ейййй такииииииииива очи. А бяха предупредени. Много добре стана.Първоначално написано от Riot
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Помиярите от моя клас въобще не знаят кога имам рожден ден. Обаче явно автора на темата си харесва класа, щом чак иска да не е комерсиалната почерпка с бонбони.
Тва, дето споменах, за бозата и лукчетата, беше рожденденското ми парти с компанията. Разбира се, след половин час съмнения в мойто психическо състояние ги спасих от мъката да се чудят как най-любезно да се измъкнат от партито ми и извадих алкохола, мезетата и храната.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
Тая тема ми напомня,че всички деца трябва да взимат наркотици![]()
Ако си от София можеш да им кушиш от тези шарените готини сладки в 100гр сладки !!Най-добрите !Ама ще ти излезе по-скъпо.
И той има нещо общо с цялата история...Първоначално написано от merediana
Абре, авторе, що не им направиш ти една торта? И сипи в колата няк'ви разредители. Вземи и сокче обаче заради такива като мене, дето не пият колаХем ще имаш един свободен час заради консумацията на тортата.
2 litra domashna rakiq i edna tenjera tarator
Моля ?!
Първоначално написано от the_hottie
София, има ги навсякъде..
не го мисли глобалното затопляне - дори да ни убие всичките, нашият свят ще се е въртял
киндери![]()
![]()
![]()
![]()
Mmda te sa eni tunki, v kushti chesto imame..Първоначално написано от Kisses{P}
po temata:
Аре си одиме! НА СЕЛО!
те не се ли водят за след хранене...за освежаване на дъхаПървоначално написано от KadifWerewolf
![]()
ne znam ama sa mn qki i rqdko se zadovolqvaam samo s 1![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз тия After Eight само от Германия съм си купувала. В туй село Русе никъде не съм виждалаИ да, супер са яки.
в Кауфланд и Метро трябва да ги има![]()
това е истината!Първоначално написано от Riot
![]()
оф, абе зимай някви бонбони бе
кво те ебе кви
морски дар са яки междудругото
ако намериш еделвайс взимай! (то май вече няма)
и също така... може някакви италиански, виждала съм че са някви извъртяни но са си скъпички де : D
аз бих черпила с бонбони нестле или сушард.. дреме ми колко съм различна.. : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
разбрах че са ми подготвили подарък за ден дена от целия клас(но това ми го казаха под секрет) и аз толкова се зарадвах, че сега съм се захванала да измисля начин да ги изненадам с нестандартна почепкаПървоначално написано от Valkyrie
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Мен винаги са ме кефили Черноморец, колкото и да са nerd-ски.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...