- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещото, което най ви е помогнало за...
Ще ви помоля да споделите нещото, което досега най ви е помогнала за пъпките. Колко време сте го прилагали, по-колко пъти и кога сте забелязали промяна?
И също какво ви е мнението за хората с този проблем?
На мен най ми е помогнало Акне Аут.
Колкото до втория въпрос, често асоциацията с това да имаш пъпки е лоша хигиена. Поне така съм чувала. Моето мнение обаче е коренно противоположно. Това не е нещо, което се определя от личната хигиена(макар че се влияе) и хората с този проблем също могат да бъдат красиви, стига да не превръщат това в голям проблем.Сега сте вие.
ами 1 чаено дърво на орифлейм измиващо и 3в1 на гарниер засега тези са ми деиствали другите дори не махат омазняването а пъпките си ми излизаха пак
Гарниер 3в1 ... Има ефект, но се иска редовно ползване, а аз понякога забравям... Но си действа ...![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Козметиката на Vichy.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Салицилов спирт 1%
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
NIVEA Visage YOUNG bye bye spot! SOS-стик![]()
NaLI zNae6 ... TvoQ JivoT s moITe pRavIla !! :P
Купи си Zineryt към 12-13лв е в аптеките се продаваНяма да сбъркаш, гарантирам ! :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ако говорим за акне, а не за една-две случайно появили се пъпки...
Акне Аут Актив, крем Бочко, сапун Имекс. Издавах ненормалните суми за какви ли не козметики...и то предписани ми от дерматолог и т.н. Не ми се обяснява сега... Пробвай тези 3 неща-почти убедена съм, че ще има доста добър ефект. Приблизителна цена на всички общо около 18-19лв.
Купи си и хидратираща маска! Тези неща бая изсушават. Дано съм помогнала
Аааа и още нещо-имаш ли възпаление на лицето-никакви козметици! На козметик за почистване-когато лицето ти се изчисти от възпалени и `действащи` пъпки. Ако имаш черни точки и те са много или нещо от сорта-гарниер пюр 3в1 след парна баня.
с един тоник на АVON се чувствам супер![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall