На колко години почнахте да пиете алкохол - какъвто и да било, дори бира? Нямам в предвид в къщи, а с приятели навън...
Trust, will, courage - the three things one must have!
Еми за пръв път на един рожден ден в трети клас![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
от 5 клас![]()
ако не и от преди тва
еми някъде средата на 7 клас...ама тогава кат си зех една двулитровка бех кат наточен със самолетно гориво![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
8 клас![]()
Първоначално написано от Scouse
Суетата.Моят любим грях.
от 6 клас![]()
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Абе ами ти преди 4 месеца кво яде а?Бахти въпроса много помня кога съм пил за първи път... да не е било вчера и толкова ли е важен тоя момент,че да го помня
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
+1Първоначално написано от GReddy_91
5 срещу 6 клас.
+1Първоначално написано от Iv Jonas`
Първоначално написано от AnincetoSexy
8-ми
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
мм първата ми среща с алкохола беше и първото ми напиванебешее 6 клас след училище в една градинка с дружинката.."по-големите" бяха взели и водки ии бири и аз ест да не остана по-назад..
![]()
![]()
![]()
6 или 7клас
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
+1Първоначално написано от DYNAMIC
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
амии за първи път пих в 4 клас апък се напих брутално в 7 :P :P
сега съм осми и съм се напивала през ваканцията почти всяка вечер![]()
![]()
добре че наще не знаят![]()
![]()
![]()
Бира си пия откак се помня,по-твърд алкохоло - 5-6 клас![]()
![]()
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Отдавна беше ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
По едно и също време вкъщи и навън с приятели. На 12-тия си рожден ден наш'те бяха купили две двулитрови бири, за да пием със съученици вкъщи.
П.П. Като съм бил на 1 годинка имам снимка с бира в ръка, а на възраст около годинка и половина съм надигнал цяла чаша с ракия и майка ми и баща ми са се хилили докато се мръща, че ме е изгорила.
Don't tell me what I can or can't do !
В шести клас - значи на 12 години.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
чакай малко да опиташ алкохол или да пиеш алкохол - има разлика. Не съм се напивала, ама съм опитвала като малка, май трети клас. Не пия нищо!!!само две три глътки бира или водка на някой рожден ден да не се излагам пред другите
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!