попринцип не пия, случва се но изключително рядко... няма смисъл без повод .... та за 1-ви път в 9 клас на 11 хижа със класа... а иначе на 1 нова година със семейството ми (беше някъде 7-8 клас) ....![]()
![]()
Няма ник'ъф шанс да си спомня...![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
4-5 клас лятото почнах с алкохола и цигарите .След тва само алкохол до 8ми клас ,след тва си продължих с цигарите
Аз съм добро дете![]()
От детската градина
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P
![]()
![]()
Organic Chemistry is my passion.Ethanol is in my blood
Някъде към 6-ти ще да е било.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
От малък баща ми ми даваше да му пия от бирата, виното или ракията. 7 клас вече ми сипваше и на мен отделно пиене, а 8 клас почнах вече и с приятелите навън да пия.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
5 клас някъде, излизахме една компания всяка вечер и пиехме ужасно много бира..
всъщност не знам точно колко е било, но за нашите години беше повече от достатъчното![]()
И спря да се върти за миг земята..
от много малка пия бира
наще го приемат като здравословно![]()
Дори си спомням гледката аз съм малко лапе с мило личице и дъъълга коса на море с мама и тати и си поръчва пържени картофки и цаца и една чаша бира а десертвинаги ме гледаха треснато а неще се смееха .... изпивах по половин чаша ии ми се подуваше корема
Чесно казано от бира не съм се напивала никога ...
Първото ми сериозно напиване е било като съм била на 14 и то на един купон![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
еми 7 клас лятото се напих за първи път, то онова лято какво не почнах... но иначе си пия от 8-9 клас някъде.![]()
Вафла..
5 класи от тогава съм битов алкохолик
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..