- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- умолявам ви помогнете
значи ние сме осем момичета и утре сме на екскурзия бяхме решили да вземем едха стая с 5 лела и една с 3 като в тази с три щехме да сме аз една фр и еедно момиче да я нарече Б. обаче днес тази Б. се скара с "кралицата на класа" (тя ще е В.) а щом В. мрази някой сички тряа да го мразят следователно аз и моята фр нямаме право да сме с тфа Б. в стая а на мен Б. ми е фр и не искам да я изолирам обче ако сме с нея в стая другите ще изолират нас а идеята да се отцепя от тях изобщо не ми харесва
Моля Ви кажете ми какво да правя знам че всичко тфа може да ви се стори много глупаво и детско но ми трябва съвет щото проблемите ще продължат и след екскурзията
благодаря предварително за помоща
хаха набий я да и дойде акъла в главата![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Хах тва е якоПървоначално написано от merediana
Напълно съм съгласна с merediana, гледай си живота бе момиче
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+1Първоначално написано от merediana
Много точно го каза-ей такива пикли, които се отварят и си мислят, че света се върти около тях…Оффф, и мен много ме кефи да им разваля прическите за дълго иии направоо изпадат в паника!!! МРАЗЯ ГИ-парцали такива, лекета!!!
![]()
![]()
„Кралицата на класа” Боже, що за глупости са това???
![]()
![]()
![]()
Ох, да не продължавам, чеее страшно се дразня!!!
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Ммм щом тя е кралицата вие с твойта приятелка какви сте, придворни дами или слугини?![]()
ПП Ще ти го обясня като за дечица. Просто се постави на мястото на Б и после реши сама.
Don't worry, be happy!
естествено е да бъдеш с твоятя приятелка
какво те интересуват другите да правят каквото искат
![]()
spored men po dobre da si ostane6 v staqta s b i drygoto momi4e otkolkoto da si licemerna i da se surdi6 na b bez pri4ina.a na kralicata na klasa vi nqkoi trqbva da i natrie klasa za6to tova da ne ste vie trite .yspeh (napravete i ekskyrziqta gadna kakto tq se durji gadno)
Брееее...от къдетази средновековна йерархия в твоя клас?Кралицата на класа?Хах,това е не смешно ами чак нелепо.![]()
Ами давай,зарежи приятелката си.Какво следва - да се откажеш от вашите,всичко което обичаш,в което вярваш и смяташ за правилно?Ами давай,води и се на една овца по ума.Бъди овца като нея....
Послепис:Ироничен съм,само за инфото.Казвам всичко с добри чувства за да ти дам друга гледна точка.А колкото до кур...кралицата на класа () - ако те ядоса сериозно и тегли един МНОГО як шамар.Ама толкова як че да и се отпечатат 5 пръста на козята муцуна.По добре да имаш две добри приятелки А и Б отколкото цял клас лицемери готови да ти се нахвърлят за наий-малкото нещо.
Аз казах.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
да не ти пука бре тези хора дет са ти приятели нема да я слушат тая "кралицата" и ще бъдат приятели с теб независимо от ситуациата
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()