- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към нашите момчета от форума
Имам един въпрос към мъжката част на форума.Въпроса ми е: защо независимо от обстоятелствата едно момче обижда едно момиче на к*рва и че нестава в леглото?!Защитна реакция ли е от нараненото му мъжко его?!
Просто съм адски любопитна да чуя и вашите мнения мили момчета...е и дамите може да отговорят![]()
сиорно шото момичето е курва...
или шото пича е тап на тиникия ...![]()
Това поне аз никога не го казвам на едно момиче....
ACϟDC
Да, все още има свястни но в повечето случей това съм чувала не само по мой адрес а и моите приятелки и т.н Защото винаги една жена е курва а един мъж винаги е playboy, това не го разбирам...
Това никога няма да го разберем....
ACϟDC
защо,Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
защо ли,
защото,
масовата част сте големите газари !!!![]()
Първоначално написано от Scouse
Хахах кой са газари бе?Ходел примерно с някоя си, ама през тва време ч*кал още две и е голям пич, а пък ако това момиче случайно го зареже е курвата на града и не става в леглото.Хахахахахахахха Мога да се скъсам от гъдел с такива...
Газар ще си ако си извоювал всичко САМ/А в живота а не да нямаш 2 по 5 и да караш на тате колата.РЕално погледнато има и много развалени девойки това въоще не го оспорвам.Особено като гледам в раздел "Секс" лошо ми става...
аз не съм обиждал така... никога
Raise your fist!
Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
пуф пуф пуф пуф ..пуууф HEAD SHOT!
![]()
А защо се псува на майка?Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Еми значи е тъпо парче, що му се връзвашПървоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
.
Много рядко употребявам пет буквената дума, поради простата причина, че момичетата нямат вина в цялата работа...както на едно момче му се иска така и на едно момиче...
♠ The Nuts! ♥
vaii neska 1 ot na6iq klas mi kaa da sum se eb*ala tupa kyrva na angliiski,6oty ne sum my kazvam ne6y i sa prai na mn vajen
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Именно, стига лицемерничения.Първоначално написано от Lub4o**
Ама заради тези норми и тези обидни квалификации аз не мога да си се чукам за една вечер с някого, да не тръгне шибаното име... Кофти е така!
И момчетата наистина като скъсат почват да обиждат... на мен един бивш ми каза че с дрехи съм изглеждала по-добре отколкото без. Хаха! Тогава много се засегнах, ама защо опипваше и дървеше като луд?
Мразя комплексарски изказвания, накърняват другия човек.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Aми аз се обеждавам тогава в това което по горе съм казала.Ако не едно 90% от мъжката част използват този епитет.Вчера питах един авер за един мъж какво значи думата курва..За мъжете курвата била = на предателството, но чесно казано аз не намирам някакъв смисъл...ТО си зависи и от ситуацията де...
Първоначално написано от jghgh
само не разбрах критикуваш ли ме или така ми се струва
♠ The Nuts! ♥
Първоначално написано от Lub4o**
И въпреки всичко като нямат вина защо я използват, не говоря за теб а по принцип защото на пъпа ми изникна тая дума
Защото ги е яд, че няма къде да "трийнат"Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Един вид, че гроздето е кисело. Разбираш ли ?
♠ The Nuts! ♥
хммм...аз лично се въздържам от такива изказвания, защото не мисля, че е нужно да изпадам на нивото на въпросната девойка. За останалите не знам, може би защото искат по някакъв начин да излеят гнева си...то зависи много от ситуацията![]()
Или момчето е загоряло или наистина си си заслужила гнева на някого.
НЕ, подкрепям те!!Първоначално написано от Lub4o**
Ти разбираш момичетата, че и ние си имаме нужди. И аз казвам че си прав, и нека спрем (всички) с лицемерниченията! И жените имаме нужда от някои "мръсни" и необщоприети неща.
Мнението ми е насочено към хората като цяло, към нормите и т.н.
Не те критикувам!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз това на едно момиче не бих го казал
дори и да съм я харесвал и да ме е наранила
Дойдохме си на думата...Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
По мои наблюдения момчетата казват на момиче,че е курва,когато мацката е прекалено готина за пича..И той знае,че няма как да я има...Мен са ме наричали така само две момчета...При положение,че и двете не ме познаваха....
![]()
А само са ме скивали....Малумници,какво да кажа...Имам двама братя все пак и малко или много започнах да разбирам момчетата... :P Момчетата са готови на всичко да им се обърне малко внимание...
Поне при мен не е така!Това ми се случи вчера.Първоначално написано от midle
Вървя си аз и виждам един познат, настигам го да му искам цигара.
Той:,,Накъде си тръгнал?''
Аз:,,На среща!''
Той:,,Гаджета има ли?''
Аз:,,Ха те повечето са курви, като ми се доебе ще я наеба и ще си замина.''
Той:,,Всички са курви!''
След това се разделихме и аз много мислих над последното му изречение, дали наистина не беше прав?
Първоначално написано от ScionOfStorm
Нека наблегнем на думичката ВИНАГИ... е аз пък мога да ти кажа, че не винаги една жена е курва, а един мъж не винаги е плейбой. А аз да попитам момичетата как обиждат момчетата?Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!