- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към нашите момчета от форума
Кога ще престанете като развален грамофон да го повтаряте по 100000 пъти на ден,че всички момичета сме курви,или повечето?....Първоначално написано от ANTIHUMAN
Това,че има момичета,които са такива,не значи,че всички сме такива!!!!!А ти,според мен нямаш свое мнение по темата..След като се колебаеш дали всички сме такива.....Изненада ме и то не в положителен смисъл...Пък и след като мислиш така,скоро няма да си намериш момиче,което да не е курва....Като непрекъснато отричаш любовта,в постовете си..А,дълбоко в себе си я търсиш и искаш.Нямам за цел да те засегна,просто ми направи впечатление поста ти...
![]()
абе не знам за другите но не бих го казал на никое момиче 5 буквена думичка а тези които го казват не гледат по далеч от носа
т'ва е от мен
за другите не знам но аз си отнасям мило със момичетата
[color=red]Абе всеко правило си има изключение.Никога не слагам всички мъже или жени под един общ знаменател по простата причина че освен изключения или и различни интереси. [/color]
slun4ice_90 търся си по голям брат можеш ли да ме уредиш ще съм ти кака?![]()
Шегувам се.Имам чувството че всички използват тази дума но никой все още не е открил нейното значение...
Когато е била на 14 години и е лапала 3 пишки как да и викаме ?шлядку бейбзи.. ?
Ние момчетата (не аз) в повечето случаи викаме ку*ви на момичетата за да се направиме на "готини" пред другите момчета или от ревност
, че момичето е прекалено яко за да е наше![]()
Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Ти на колко си,че искаш да си ми кака хах?Давам ти и двамата ми братя...подарявам ги даже...
Много е шит така аз съм едно момиче с двама братя...
А майка ми ми каза,че била сигурна,че третото дете ще е момиче да бе....Ама аз ще го направя от рапарче...травестит
Всичко беше в кръга на шегата..Много ни е весело иначе,когато сме трима и такам.Като бяхме малки си спомням как се биехме с възглавници...Доста лудо детство имахме и не дотам хубаво...Големият ми брат е на 23 год,малкия е на 17, а аз съм на 18.Хубавото е,че се защитаваме от малки един друг и така.Спирам до тук,че няма май да ви е много интересно....
Наричал съм "пача" и "вампир" само една единствена и това е единствения път в който съм обидил момиче. Но повярвайте ми тази скрипя си го заслужаваше! Аз съм човек, който изключително трудно се изкарва от релси![]()
А зашо ли повечето обиждат на "к*рва", вероятно просто е много разпространена обида, подобно на "предераст" за мъж.
Нали знаеш, че няма еднакви хора, всеки се отличава от талпата независимо по какъв начин.Не аз собствено мнение си имам, просто се зачудих.А вие (не визирам теб) кога ще престанете да казвате:,,Всички са еднакви!''? Но Вие знаете, че сме различни.Първоначално написано от slun4ice_90
Заключение: ,,Всеки е различен, независимо от пола!!!''
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
Нека подчертаем следния факт ! Какво всъщност е к*рва ? ...
Отговарям: к*рвите спят с когото им допадне или когато имат желание ,за тях не е важно с кой го правят ... важното е да са задоволени.
Да погледнем от женска гледна точка (не ,че съм момиче) :
За момичетата това е нормално и не е курвенско. Просто искат да намалят напрежението , което всъщност не е лошо. Макарче отстрани това си е чист к*рволяк! ...
Тук настъпва контраста в цялата философия...
Образец:
Иванчо- Ти си к*рва !
Марийка- Простак, не съм к*рва просто беше един секс!
...Извода.......
Ми то какво да ви кажа....... И аз никога не съм го казвал, но не мога да разбера защо едно момиче се обижда, когато му кажат "к*рва".... Всъщност всяко момиче е такова.... Единственото момиче, което може да каже, че не е е момичето, което е правило секс само с едно мом4е...![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Като теб е по - показателно от тенекияПървоначално написано от Scouse
Хм, мъжете си казваме истината !
Защото има адски прости момчета.Нямат защитна реакция и вместо да приемат с достойнство думите, те изопачават и се опитват да накарнят другПървоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
![]()
aLoNe`In`ThE`dArK`f момчетата приемаме това като обида, просто не можем да си представим, че за момичетата изобщо не е толкова важно дали "стават за нещо" в леглото... просто си мислим, че това е огромна обида и за нас май наистина е.![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Аз отдавна спрях да ви слагам под общ знаменател....Повечето момичета казват,понякога,че сте еднакви, защото са си патили от момчета,които са ги залъгвали,че са различни и свестни явно....Прав си за това,че всички сме различни.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()