- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- MAYBELLINE Affinitone фон дьо тен
А само да попитам наистина ли изглежда толкова истинско колкото го дават в рекламите .. или стои такова гадно едно като някоя кукла и цената му е 13лв. така ли? Тъкмо за коледа сега ще си направя подарък![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз смея да твърда, че е страхотен. Вече повече пт месец го ползвам и нито ми изсушава кожата, нито пък ми стои като маска.
Ооо това нещо е повече от страхотно,възможно най-бързо бягай да го купиш!Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
Значи това е минерална пудра,НЕ запушва порите,водоустойчива е (издържа до 90 мин под вода без да се махне),стой много естествено ако улувиш цвета,малко е трудно да го нанасяш в началото,но се свиква.
Според мен минералните пудри като тази са най-доброто решение ако има да се прикрива нещо,още по-малко пък за тийн-овеВсе пак на тази възраст кожата ни трябва да диша,а с тези ФДТ само се запушва.
Цената е 26-28 лв![]()
Покривен е и стои много добре.Цената му беше към 12 и нещо,но имаше някакво намаление
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
и аз се 4удя дали да не си купя такъв..![]()
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
Тука доста ме разколебахте... точно се колебаех между този и антибактериалнич фдт + пудра на манхатън , но колончх повече към Affinitone...
Антибактериялния на Манхатън е страхотен.Първоначално написано от Dark_Angel_F
Купих си го, 3-ка (( ванила )) и приляга перфектно на кожата, незабележим е и прикрива суууууууууууууууупер.
Къде па блестящи частици видя...Първоначално написано от sarityy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
НЕ стои като маска. Е, напълно естествено не може да седи.Първоначално написано от gabri3lla
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
mi sloji si, vzemi edno ogledalo i izlez na dnevna svetlina.. az ne izpolzvam ni6to osven fonduten ima edni srebristiПървоначално написано от Wrathchild
Правила съм го.Първоначално написано от sarityy
~
Страхотен е! Изключително много съм доволна и веднага щом този ми свърши, ще си взема същия.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
и аз ползвам същия !!!Първоначално написано от Syringe
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
и СИ доволна, нали? Шото на мен тоя фон дьо тен напълно покрива очакванията ми за ПЕРФЕКТЕН фон дьо тен !Първоначално написано от danny_f4e
Значи ясно ще взимам антибактериалния ... аз и преди съм го ползвала (ванила имах) и седеяе много добре , а пудрата някой позлвал ли е ?
много съм доволна даже , за сега само него съм ползвала , но мисля да пробвам този на мейбълин от тематаПървоначално написано от Syringe
, моя приятелка го има и казва че бил хубав и може и да го пробвам
НО антибактериалния е номер 1
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
аз използвам този на maybelline иии съм страшно доволна..покрива перфектно ии е по течен и нежен аа не все едно слагаш мазилка.... аа за този на MAYBELLINE Affinitone го чувам за първи път пратете снимка(може и д аима не съм видяла)
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от danny_f4e
и аз ползвам същото ... и пудрата и ФДТ-на... : )
единствените от който съм доволна...![]()
а този фдт за който е темата,не ми допада,вече казах на първата страница... ;-х
навита съм да си го купя ...дано не сгреша
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Днес си го взех - покрива страхотно и се слива идеално с кожата.Много ми харесва![]()
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Може ли да ми кажете точно как се казва този фдт, че много се зарибих да го пробвамПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
![]()
Manhattan antibakteriell ;P cover нещо пише.Моят е номер 3.ВанилаМного добре ми пасва на кожата, да не кажа 1 към 1.
![]()
и моят е номер 3Първоначално написано от Syringe
![]()