- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- MAYBELLINE Affinitone фон дьо тен
.......
От 10 лева нагоре.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Хубав е тоя фон дьо тен ;]![]()
В момента съм с този фон дьо тен и наистина е много добър! Покрива всички недостатъци .![]()
.......
навих се да си купувам Manhattan (antibakteriell) ... =] надявам се да не се разочаровам : )) може ли само да ви питам един..може би.. тъп въпрос..щото досега не съм си купувала фдт..Дават ли принципно мостра на фдт за вкъщи да го пробвате ..или трябва да е го пробвате в магазина?
моля ви кажете щото съм гола вода ;D и такамз..да се информирам и да не се излагам![]()
.......
В магазина се пробва.Първоначално написано от xcomplicatedx
Stay up all night with the stars *
По принцип там има тестери и си го пробваш на място.Първоначално написано от xcomplicatedx
.......
Ми ако искаш и на лицето...аз си го пробвам по ръцете, защото принципно на лицето си имам винаги, но ти щом нямаш...Първоначално написано от xcomplicatedx
az si vzex na affinitone i mislq 4e biva mislq da si vzema na avon edin colortrend ne e skap kam 3 i 70 i nz dali da si go kypavam ???!!!!![]()
ako nqkoi moji da mi kaje kakvi sa posledicite go
verno li e tolkova vredno za liceto i posle ostavat li ti papki ???
![]()
Много е хубав Affinitone, аз лично съм много доволна!
Значи ако имаш нормалнакожа без пъпки или черни точки AFFINITONE е добър за теб . Ако имаш смесена или мазна кожа трябва да си вземеш Maybelline Pure. Toй е за смесена кожа.
Аз съм доволна от Maybelline AFFINITONE покривен е не стой като маска .. аз попринцип съм много бяла и дори най - светлия (16 vanilla rose) пак ми е по тъмен от естествения тен на лицето , но не се забелязва като го размажеш добре .Предния ми фондютен беше Impala ии е ужасен , може би за тва съм доста доволна от този на Maybelline . Много приятелки използват този на manhattan antibacterial също са останали доста доволни
А този манхатан ,на който danny_f4e беше сложила снимка около колко пари е?
Ми аз досега фон дьо тен не съм използвала... кожата на лицето не ми е мн хубава.. доста суха е ,имам пъпки и черни точки и разширени пори и оттам доста зачервени скули... и аз се чудех да пробвам сега този Афинитон,ама нз някой за доволни др-не,както за повечето продукти,всичко е строго индивидуално,въпрос на кожа е ..
иначе снощи видях рекламата че е 10.80 ( май) промоцийка до края на ноември..
И аз съм същата. Ползвам 16- Vanilla rose и пак ми е по тъмен, но се разнася хубаво и всичко е идеално. Много съм доволна от този. Купувам си го за 3 или 4 път.Първоначално написано от djidji_to
![]()
И аз съм доволна от него и ползвам 16 ванилия нещо си..;д и ми е точно като цвета на кожата илии малко по-светъл...другия път ще си взема по-тъмен дано не личи много...те нямат голяма разлика де![]()
Това е възможно най-отвратителния фон дьо тен,който някога е съществувал и ще съществува..![]()
To infinity and beyond.
Аз съм доволна от Maybelline AFFINITONE
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
имам го и съм много доволна
Humans need fantasy to be human.
Аз си го купих... в момента е на промоция и струва 10.50 лв. и съм много доволна. С много малко количество може да се нанесе на кожата, не оставя следи, абе супер е. Сега си купих и пудрата, която пак е на Мaybelline Affinitone и просто е перфектен завършек, не стои като маска, а по-скоро естествено покритие... струват си :} Пудрата е 12.90 лв.
People always leave...