.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 176

Супер фен Аватара на gabri3lla
    От 10 лева нагоре.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Повече от фен
    Хубав е тоя фон дьо тен ;]

Супер фен
    В момента съм с този фон дьо тен и наистина е много добър! Покрива всички недостатъци .

навих се да си купувам Manhattan (antibakteriell) ... =] надявам се да не се разочаровам : )) може ли само да ви питам един..може би.. тъп въпрос..щото досега не съм си купувала фдт..Дават ли принципно мостра на фдт за вкъщи да го пробвате ..или трябва да е го пробвате в магазина?

моля ви кажете щото съм гола вода ;D и такамз..да се информирам и да не се излагам

Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    навих се да си купувам Manhattan (antibakteriell) ... =] надявам се да не се разочаровам : )) може ли само да ви питам един..може би.. тъп въпрос..щото досега не съм си купувала фдт..Дават ли принципно мостра на фдт за вкъщи да го пробвате ..или трябва да е го пробвате в магазина?

моля ви кажете щото съм гола вода ;D и такамз..да се информирам и да не се излагам
    В магазина се пробва.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София

По принцип там има тестери и си го пробваш на място.

Мс за инфото .Ъъмм..а къде се пробва ..фуу малко ми е неудобно ,че задавам такива тъпи въпроси ,но се налага ..извинявам се ,че пълна темятя с глупости
    там в магазина,мажеш си на лицето и които цвят е най подходящ..той е
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Мс за инфото .Ъъмм..а къде се пробва ..фуу малко ми е неудобно ,че задавам такива тъпи въпроси ,но се налага ..извинявам се ,че пълна темятя с глупости
    Ми ако искаш и на лицето...аз си го пробвам по ръцете, защото принципно на лицето си имам винаги, но ти щом нямаш...

Повече от фен
    az si vzex na affinitone i mislq 4e biva mislq da si vzema na avon edin colortrend ne e skap kam 3 i 70 i nz dali da si go kypavam ???!!!! ako nqkoi moji da mi kaje kakvi sa posledicite go verno li e tolkova vredno za liceto i posle ostavat li ti papki ???

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Много е хубав Affinitone, аз лично съм много доволна!

Значи ако имаш нормалнакожа без пъпки или черни точки AFFINITONE е добър за теб . Ако имаш смесена или мазна кожа трябва да си вземеш Maybelline Pure. Toй е за смесена кожа.

Аз съм доволна от Maybelline AFFINITONE покривен е не стой като маска .. аз попринцип съм много бяла и дори най - светлия (16 vanilla rose) пак ми е по тъмен от естествения тен на лицето , но не се забелязва като го размажеш добре .Предния ми фондютен беше Impala ии е ужасен , може би за тва съм доста доволна от този на Maybelline . Много приятелки използват този на manhattan antibacterial също са останали доста доволни

Повече от фен Аватара на stylo
    А този манхатан ,на който danny_f4e беше сложила снимка около колко пари е?

Ми аз досега фон дьо тен не съм използвала... кожата на лицето не ми е мн хубава.. доста суха е ,имам пъпки и черни точки и разширени пори и оттам доста зачервени скули... и аз се чудех да пробвам сега този Афинитон,ама нз някой за доволни др-не,както за повечето продукти,всичко е строго индивидуално,въпрос на кожа е ..
    иначе снощи видях рекламата че е 10.80 ( май) промоцийка до края на ноември..

Мега фен Аватара на iiirish
    От 5-6 месеца поне го ползвам и съм страшно доволна

Цитирай Първоначално написано от djidji_to
    Аз съм доволна от Maybelline AFFINITONE покривен е не стой като маска .. аз попринцип съм много бяла и дори най - светлия (16 vanilla rose) пак ми е по тъмен от естествения тен на лицето , но не се забелязва като го размажеш добре .Предния ми фондютен беше Impala ии е ужасен , може би за тва съм доста доволна от този на Maybelline . Много приятелки използват този на manhattan antibacterial също са останали доста доволни
    И аз съм същата. Ползвам 16- Vanilla rose и пак ми е по тъмен, но се разнася хубаво и всичко е идеално. Много съм доволна от този. Купувам си го за 3 или 4 път.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И аз съм доволна от него и ползвам 16 ванилия нещо си..;д и ми е точно като цвета на кожата илии малко по-светъл...другия път ще си взема по-тъмен дано не личи много...те нямат голяма разлика де

Мега фен Аватара на Infinity
    Това е възможно най-отвратителния фон дьо тен,който някога е съществувал и ще съществува..
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз съм доволна от Maybelline AFFINITONE
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    имам го и съм много доволна
    Humans need fantasy to be human.

Аз си го купих... в момента е на промоция и струва 10.50 лв. и съм много доволна. С много малко количество може да се нанесе на кожата, не оставя следи, абе супер е. Сега си купих и пудрата, която пак е на Мaybelline Affinitone и просто е перфектен завършек, не стои като маска, а по-скоро естествено покритие... струват си :} Пудрата е 12.90 лв.
    People always leave...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си