.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 176
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    навих се да си купувам Manhattan (antibakteriell) ... =] надявам се да не се разочаровам : )) може ли само да ви питам един..може би.. тъп въпрос..щото досега не съм си купувала фдт..Дават ли принципно мостра на фдт за вкъщи да го пробвате ..или трябва да е го пробвате в магазина?

моля ви кажете щото съм гола вода ;D и такамз..да се информирам и да не се излагам
    По принцип в магазина има тестери, които можеш да пробваш и да прецениш дали да си го купиш, не знам дали дават мостри и за вкъщи на мен не са ми давали досега, но може в някои по-големи магазини да има.
    Казаха ми за фон дьо тена на Manhattan, че е добър, но за по-млада кожа е по-подходящ на Maybelline. Но все пак е въпрос на избор, а и всеки има различна кожа и би му вършил работа различен продукт :}
    People always leave...

Хора ще си похабите кожите с тия грозни мазила .. на 20 години вече ще сте збръчкани и с дупки .. Ползвайте на Ексфолияк ли беше и аз незнам .. ама е много добър и не си личи

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от AZBEHORA
    Хора ще си похабите кожите с тия грозни мазила .. на 20 години вече ще сте збръчкани и с дупки .. Ползвайте на Ексфолияк ли беше и аз незнам .. ама е много добър и не си личи
    Хора,по-добре с фон дьо тен,отколкото да се пишат тъпи теми от рода "всички ми се подиграват,че нямам хубава кожа" или "имам ниско самочувствие,защото имам петно на лицето"...Плюс това НЕ е задължително на 20 год.кожата да е увредена.В известна степен всички тези мазила помагат.Да не мислиш,че като си без фон дьо тен или пудра,няма да ти се запушат порите.Я се огледай като вървиш по улиците,какво има? автомобили,прах,мръсотия,з води за горене на отпадъци...къде мислиш,че ти се забиват тези боклуци-на лицетоооо.Докато като имаш нещо от "грозните мазила" до известна степен се предпазваш.Вярно и те имат разниии съставки.Но поне лицето ти няма да е с олово от уж безоловния бензин.От двете бели-по-малката...

Сега по темата: Фон дьо тена е добър.Нанася се лесно.Не стои като маска.Попива напълно.Мека и лека текстура.Добра издръжливост.Хубава цветова гама. Аз използвам 16 Vanilla Rose.
    Цената отговаря на качеството.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

и аз ползвам този фон дьо тен , не съм доволна, защото след 5 макс.6 часа ставам на петна

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Нали този фдт е същия, който го въртят по ТВ? 10,50лв намаление за Коледа?
    да
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

ии аз си купих фон дьа тена ии ее хубавв, пробвах гу 10,50 струва и си взех 25 Golden Beige

аз си бях взела точно 10,50 и отивам до магазина и с една усмивка казвам 'фдт мейбълин новия' и те със същата усмивка "мда, имаме го!" и ми го подават и аз с влажни очи го поглеждам и с разтреперан глас казвам "а колко струва" и те отсичат "13 лева" е, не си го взех. ще го търся на друго място , за 2и50 колко манЖа ще си купя ехее

аз препоръчвам revlon colorstay,малко по-скъпичък е-19 лева,но покрива всички критерии з аперфектен фдт,кожата става много мекичка и хубава,заедно със всичко останало и издържа почти цяло денонощие

ми аз мн се чудя,дали да не си купя,ама сиг ще си

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Аз забелязах, че най-добрата ми фр.ка позлва някъв много як фдт и покриваше наистина добре и много се кефех, днес я питах какъв ползва и тя каза точно тоя.. Таа мисълта ми е, че е много як и в сряда отивам да си го взема !!

айде мацка,като си взенеш,после ще кажеш дали е хубав!?!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Днес опитах тестер на 16 и 17...и след няколко дни една приятелка ще ми го подари, когато си разменяме подаръци за коледа в класа.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    аз го ползвам . много е хубав, има добро покритие и попива, а не стои като маска. много естествено стои, не си личи , че си с фдт, просто ти изравнява тена

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

а номерацията как върви? най-светлия кой е?

Град
    [На Метри От Земята]
    беше ангел нещо.. ако не се лъжа де
    Просто аз

Град
    your mind,your body and your soul
    А покрива ли пъпчици или е по-скоро за изравняване на тена?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

аз лично не съм доволна. На момента като си го нанесеш стой много добре, но до половин час вече не покрива нищо и се изтрива.Но то си зависи и от типа кожа, така че е много относително По добре си вземи нещо на L`oreal или Artdeco,по-скъпи са но определено са по-качествени и караш много време с тях
    Целта оправдава средствата !

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от BamByNa
    а номерацията как върви? най-светлия кой е?
    16 номер Vanilla Rose
    аз ползвам него, кожата ми е светла и много добре се покрива, като заличава несъвършенствата и не оставя "маска" върху лицето

Мега фен Аватара на Pliok0019
    На мен ми взеха 17ката.

Да видим как ще бъде!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    моят е 18

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    BurgasS
    Мислех да си го купувам,но като видях как стои на една приятелка се отазах.Не ми хареса ;д

Град
    [На Метри От Земята]
    и аз съм доволна и ползвам 16
    Просто аз

Супер фен Аватара на psych0
    една приятелка си го купи и е доволна

Днес си го взех .. един път съм си слагала и съм доволна за сега

Аз май се навих да си взема този http://img510.imageshack.us/i/41z6enrfkalss500sc4.jpg/ колко труваше и наистина ли е толкова добър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си