- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- MAYBELLINE Affinitone фон дьо тен
По принцип в магазина има тестери, които можеш да пробваш и да прецениш дали да си го купиш, не знам дали дават мостри и за вкъщи на мен не са ми давали досега, но може в някои по-големи магазини да има.Първоначално написано от xcomplicatedx
Казаха ми за фон дьо тена на Manhattan, че е добър, но за по-млада кожа е по-подходящ на Maybelline. Но все пак е въпрос на избор, а и всеки има различна кожа и би му вършил работа различен продукт :}
People always leave...
Хора ще си похабите кожите с тия грозни мазила .. на 20 години вече ще сте збръчкани и с дупки.. Ползвайте на Ексфолияк ли беше и аз незнам
.. ама е много добър и не си личи
![]()
![]()
Хора,по-добре с фон дьо тен,отколкото да се пишат тъпи теми от рода "всички ми се подиграват,че нямам хубава кожа" или "имам ниско самочувствие,защото имам петно на лицето"...Плюс това НЕ е задължително на 20 год.кожата да е увредена.В известна степен всички тези мазила помагат.Да не мислиш,че като си без фон дьо тен или пудра,няма да ти се запушат порите.Я се огледай като вървиш по улиците,какво има? автомобили,прах,мръсотия,з води за горене на отпадъци...къде мислиш,че ти се забиват тези боклуци-на лицетоооо.Докато като имаш нещо от "грозните мазила" до известна степен се предпазваш.Вярно и те имат разниии съставки.Но поне лицето ти няма да е с олово от уж безоловния бензин.От двете бели-по-малката...Първоначално написано от AZBEHORA
Сега по темата: Фон дьо тена е добър.Нанася се лесно.Не стои като маска.Попива напълно.Мека и лека текстура.Добра издръжливост.Хубава цветова гама. Аз използвам 16 Vanilla Rose.
Цената отговаря на качеството.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
и аз ползвам този фон дьо тен , не съм доволна, защото след 5 макс.6 часа ставам на петна![]()
даПървоначално написано от EternalEyes
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
ии аз си купих фон дьа тена ии ее хубавв, пробвах гу10,50 струва и си взех 25 Golden Beige
![]()
аз си бях взела точно 10,50 и отивам до магазина и с една усмивка казвам 'фдт мейбълин новия' и те със същата усмивка "мда, имаме го!" и ми го подават и аз с влажни очи го поглеждам и с разтреперан глас казвам "а колко струва" и те отсичат "13 лева"е, не си го взех. ще го търся на друго място , за 2и50 колко манЖа ще си купя ехее
![]()
аз препоръчвам revlon colorstay,малко по-скъпичък е-19 лева,но покрива всички критерии з аперфектен фдт,кожата става много мекичка и хубава,заедно със всичко останало и издържа почти цяло денонощие
ми аз мн се чудя,дали да не си купя,ама сиг ще си![]()
Аз забелязах, че най-добрата ми фр.ка позлва някъв много як фдт и покриваше наистина добре и много се кефех, днес я питах какъв ползва и тя каза точно тоя.. Таа мисълта ми е, че е много як и в сряда отивам да си го взема !!
айде мацка,като си взенеш,после ще кажеш дали е хубав!?!![]()
Днес опитах тестер на 16 и 17...и след няколко дни една приятелка ще ми го подари, когато си разменяме подаръци за коледа в класа.![]()
аз го ползвам . много е хубав, има добро покритие и попива, а не стои като маска. много естествено стои, не си личи , че си с фдт, просто ти изравнява тена![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
а номерацията как върви? най-светлия кой е?
беше ангел нещо.. ако не се лъжа де![]()
Просто аз
А покрива ли пъпчици или е по-скоро за изравняване на тена?![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
аз лично не съм доволна. На момента като си го нанесеш стой много добре, но до половин час вече не покрива нищо и се изтрива.Но то си зависи и от типа кожа, така че е много относителноПо добре си вземи нещо на L`oreal или Artdeco,по-скъпи са но определено са по-качествени и караш много време с тях
![]()
Целта оправдава средствата !
16 номер Vanilla RoseПървоначално написано от BamByNa
аз ползвам него, кожата ми е светла и много добре се покрива, като заличава несъвършенствата и не оставя "маска" върху лицето![]()
моят е 18![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мислех да си го купувам,но като видях как стои на една приятелка се отазах.Не ми хареса ;д![]()
и аз съм доволна и ползвам 16![]()
Просто аз
Днес си го взех .. един път съм си слагала и съм доволна за сега![]()
Аз май се навих да си взема този http://img510.imageshack.us/i/41z6enrfkalss500sc4.jpg/ колко труваше и наистина ли е толкова добър![]()