.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 176

Град
    Пловдив
    охх,само на мен ли ми се свидят 15 лева за ФДТ
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    охх,само на мен ли ми се свидят 15 лева за ФДТ
    Не само. При мен проблемът са 11.90 за спирала.
    В една друга тема видях момичета, които заделят по 25 лв за фон дьо тен. Лично аз не бих ги дала, но всеки с мнението си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ако наистина го искаш и не би искала да се клепеш с боклуци, би дала.
    И аз преди бях на това мнение, но щом използвам нещо, по добре да е качествено! (:

Град
    Пловдив
    е,аз не ползвам толкова често и съм с една Импала от 100 години ама нз..не обичам ФДТ
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    И аз преди бях на това мнение, но щом използвам нещо, по добре да е качествено! (:
    Въпросът е, че не се клепя. Може би затова не ви разбирам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Пловдив
    ^ same here
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Въпросът е, че не се клепя. Може би затова не ви разбирам.
    Всякакви хора, всякакви интереси. (:

Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    az si vzex na affinitone i mislq 4e biva mislq da si vzema na avon edin colortrend ne e skap kam 3 i 70 i nz dali da si go kypavam ???!!!! ako nqkoi moji da mi kaje kakvi sa posledicite go verno li e tolkova vredno za liceto i posle ostavat li ti papki ???
    като се заговори за ФДТ Avon, дистрибутор съм! ФДТ сам им гола вода. Този на колор тренд - оставя пъпки /няколко мои проятелки са се оплаквали/ или става на петна след около 1 час след нанасянето. скоро си бях поръчала един успокояващ пак на Ейвън, викам си айде ся.. 12 лв може да излезе добър, що да не пробвам - избирам си с един нюанс по-тъмен от списанието, с едно наум, че може нещо да се обърка, знам ли, идва вчера дългооачквания ФДТ - номера си му е наред, всичкото му ок, отварям го с нетърпение - отвътре изскача симпатично щищенце с бял ФДТ - иначе номера, името абсолътно сичко си беше както си го бях поръчала, провеих 1000 пъти! така ме е яд...

та от вчера вечерта претърсвам форуми като луда, таблица съм си направила с марките и пиша мнения...
    та сега съм се спряла на Affinitone /maybelline/ ili Cover /Maybelline/. Четах че има мн доволни и от Макс Фактор... та сега мн се колебая, не искам д ами стои като маска на лицето, а само да прикрива петна, пъпки, недостатъци и ...

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми на мен ми е странно да супиш фдт от каталог. не можеш да си го сложиш на лицето да прецениш нюанска, как покрива...аз винаги в магазина да пробвам да съм сигурна че този е за мен. а за мен определено е на Мaybaline Afinotone (не съм сигурна така ли се пише)

еми.... проста работа, и сега много ме е яд, гадничко се подведох, ама народа е казал "от опити глава не боли", ся питам разпитвам - много се колебая, едни казват макс фактор, други афинитон... веднъж се опарих, втори път няма да го преживея

Аз в момента съм с Affinitone и честно казано в началото бях доволна, но напоследък започва малко да ме дразни и сериозно ще обмисля варианта дали да не си купя друг следващият път.
    Преди години съм ползвала и на Ейвън някакъв от 3-4 лева и честно казано не беше лош..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zahal4ity
    еми.... проста работа, и сега много ме е яд, гадничко се подведох, ама народа е казал "от опити глава не боли", ся питам разпитвам - много се колебая, едни казват макс фактор, други афинитон... веднъж се опарих, втори път няма да го преживея
    Е ако не ти се свиди да дадеш повече пари, Макс Фактор определено е по - добър. В частност - Color Adapt и Lasting Performance.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Е ако не ти се свиди да дадеш повече пари, Макс Фактор определено е по - добър. В частност - Color Adapt и Lasting Performance.
    Goddess, знам че си фен на affinitone, ама аз оня ден гледах един тестер в DM и ми се видя толко мазен, че не е истина Да не говорим, че най-светлия тон, беше поне 2 пъти по-тъмен от кожата ми.. Нз, на пръв поглед не виждам нищо хубаво в него.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

абе мисля да си взема това, което каза момичето малко по назад http://www.womansday.com/var/ezflow_...show_image.jpg то не е точно ФДТ, но мисля, че ще стои добре
    Peace & Love

Мега фен Аватара на Infinity
    Доста ФДТ съм използвала и още не мога да си намеря " моя " .
    Ползвала съм антибактериалния на Манхатън - не ми харесва.
    На Макс Фактор Color Adapt - мноого е гъст и не е за суха кожа.
    На Буржоа използвах един по едно време- и той не.
    Не знам вече какво да правя .
    Някой , ако знае някакъв добре покривен , но да не е прекалеено гъст и да е подходящ за по-суха кожа , ка казва , че не знам вече
    какво да правя.

какво имаш пердвид в "повече пари", дай сума много съм изчела на тема ФДТ и... Макс фактора обира точките, има много доволни, обаче г/д цени някой да каже. нещо взех да се насочвам към афинитон... две-три съученички го имат и са много доволни, и двете ас с различен тип кожа... утре съм решила, така и така се почива, да изляза и да си взема нещо най-накрая

Град
    Стара Загора
    Лелее, тоя Affinitone е ужасен!(поне за мен) Толкова бледа изглеждам с него, като имате предвид, че съм си взела най-тъмния.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Бях по същия начин, докато в един магазин на Ивис не се поразгледах малко и не намерих наи-подходящия за мен. Кожата ми също е суха, но този фон дьо тен го нанасям без никакъв крем преди това. Покрива много добре и то за дълго.
    Ето линк:
    http://www.revlon.com/ProductCatalog...3&ProductID=16

Цената беше около 14лв мисля

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Goddess, знам че си фен на affinitone, ама аз оня ден гледах един тестер в DM и ми се видя толко мазен, че не е истина Да не говорим, че най-светлия тон, беше поне 2 пъти по-тъмен от кожата ми.. Нз, на пръв поглед не виждам нищо хубаво в него.
    Хах, може. Но по принцип не ми седи мазно...никак. Даже и крем си слагам отдолу. Като го нанеса и не е изсъхнал - лъщи, но до 5 минути си попива. А аз ползвам 42 Ма на мен си ми пасва..
    Не, определено не е най - добрия фон дьо тен, но като цяло ме удовлетворява как ми седи, пък и за тези пари си е чук. Сега лятото ще си взема пак на Макс Фактор сигурно - тъмните седят баси якото.

Град
    София

какво имаш пердвид в "повече пари", дай сума много съм изчела на тема ФДТ и... Макс фактора обира точките, има много доволни, обаче г/д цени някой да каже. нещо взех да се насочвам към афинитон... две-три съученички го имат и са много доволни, и двете ас с различен тип кожа... утре съм решила, така и така се почива, да изляза и да си взема нещо най-накрая
    И двата, които ти казах са около 23.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от aDuHka
    Лелее, тоя Affinitone е ужасен!(поне за мен) Толкова бледа изглеждам с него, като имате предвид, че съм си взела най-тъмния.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Бях по същия начин, докато в един магазин на Ивис не се поразгледах малко и не намерих наи-подходящия за мен. Кожата ми също е суха, но този фон дьо тен го нанасям без никакъв крем преди това. Покрива много добре и то за дълго.
    Ето линк:
    http://www.revlon.com/ProductCatalog...3&ProductID=16

Цената беше около 14лв мисля

Линка не ми се отваря.

Супер фен
    Аз преди ползвах този фон дьо тен, хубав е. Но лично аз не мога да търпя кожата да ми е мазна или да имам нещо на него, чувствам се като мръсна. Затова сега си вземам минерален фон дьо тен под формата на пудра, много лек и покрива всичко.

Аз да ви се похваля - взех си го тоя Афинитон най-накрая 11.18 е цената ( да съм точна) от магазин Ивис в Бургас. моя номер е 18-ската, наистина прикрива и петна и пъпки и черни точки и не стои мазен, малко на пудра има вид като се нанесе, прави ми впечетление че е някакъв водоустойчив сякаш ... с 300 зора го махнах от лицето си и хич не е пестелив... абе г/д доволна съм, покри очакванията ми, прикрива тва дето ме дразни - значи е ОК, а и ценичката си ме устройва. преди ползвах на Орифлейм - Джордани Голд (ако не се лъжа), мн добре ми седеше и май като свърши тоя ще пробвам нещо друго ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Хах, може. Но по принцип не ми седи мазно...никак. Даже и крем си слагам отдолу. Като го нанеса и не е изсъхнал - лъщи, но до 5 минути си попива. А аз ползвам 42 Ма на мен си ми пасва..
    Не, определено не е най - добрия фон дьо тен, но като цяло ме удовлетворява как ми седи, пък и за тези пари си е чук. Сега лятото ще си взема пак на Макс Фактор сигурно - тъмните седят баси якото.
    Ooo, да! Аз сега съм с lasting performance на max factor и съм няма толкова доволна Просто.... уникалния фон дьо тен, като се има впредвид, че не е баш моя цвят на кожата, пак седи супер естествено. Лекичък ми се вижда и покривен, но определено прави кожата гладка и без никакви недостатъци. ( освен, ако не са некжи пробойни рани по лицето де, хахаха )
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Ами в момента съм с него..в началото ми харесваше,но сега нещо не..хем слагам мазен крем под него и като го нанеса седи добре но след 1 час е на петна и е неравномерно и ми изсушава кожата,нз,при всеки е различно.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    а преди него защо си слагате и крем за лице?
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си