- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- MAYBELLINE Affinitone фон дьо тен
охх,само на мен ли ми се свидят 15 лева за ФДТ![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не само. При мен проблемът са 11.90 за спирала.Първоначално написано от tonie__
В една друга тема видях момичета, които заделят по 25 лв за фон дьо тен.Лично аз не бих ги дала, но всеки с мнението си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако наистина го искаш и не би искала да се клепеш с боклуци, би дала.
И аз преди бях на това мнение, но щом използвам нещо, по добре да е качествено! (:
е,аз не ползвам толкова често и съм с една Импала от 100 годиниама нз..не обичам ФДТ
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Въпросът е, че не се клепя. Може би затова не ви разбирам.Първоначално написано от Sintya
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ same here![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
Всякакви хора, всякакви интереси. (:Първоначално написано от kalpazanka
като се заговори за ФДТ Avon, дистрибутор съм! ФДТ сам им гола вода. Този на колор тренд - оставя пъпки /няколко мои проятелки са се оплаквали/ или става на петна след около 1 час след нанасянето. скоро си бях поръчала един успокояващ пак на Ейвън, викам си айде ся.. 12 лв може да излезе добър, що да не пробвам - избирам си с един нюанс по-тъмен от списанието, с едно наум, че може нещо да се обърка, знам ли, идва вчера дългооачквания ФДТ - номера си му е наред, всичкото му ок, отварям го с нетърпение - отвътре изскача симпатично щищенце с бял ФДТ - иначе номера, името абсолътно сичко си беше както си го бях поръчала, провеих 1000 пъти! така ме е яд...Първоначално написано от sanyflower7
та от вчера вечерта претърсвам форуми като луда, таблица съм си направила с марките и пиша мнения...![]()
та сега съм се спряла на Affinitone /maybelline/ ili Cover /Maybelline/. Четах че има мн доволни и от Макс Фактор... та сега мн се колебая, не искам д ами стои като маска на лицето, а само да прикрива петна, пъпки, недостатъци и ...
ми на мен ми е странно да супиш фдт от каталог. не можеш да си го сложиш на лицето да прецениш нюанска, как покрива...аз винаги в магазина да пробвам да съм сигурна че този е за мен. а за мен определено е на Мaybaline Afinotone (не съм сигурна така ли се пише)
еми.... проста работа, и сега много ме е яд, гадничко се подведох, ама народа е казал "от опити глава не боли", ся питам разпитвам - много се колебая, едни казват макс фактор, други афинитон... веднъж се опарих, втори път няма да го преживея![]()
Е ако не ти се свиди да дадеш повече пари, Макс Фактор определено е по - добър. В частност - Color Adapt и Lasting Performance.Първоначално написано от Zahal4ity
Goddess, знам че си фен на affinitone, ама аз оня ден гледах един тестер в DM и ми се видя толко мазен, че не е истинаПървоначално написано от Goddess
Да не говорим, че най-светлия тон, беше поне 2 пъти по-тъмен от кожата ми.. Нз, на пръв поглед не виждам нищо хубаво в него.
![]()
абе мисля да си взема това, което каза момичето малко по назад http://www.womansday.com/var/ezflow_...show_image.jpg то не е точно ФДТ, но мисля, че ще стои добре![]()
Peace & Love
Доста ФДТ съм използвала и още не мога да си намеря " моя " .
Ползвала съм антибактериалния на Манхатън - не ми харесва.
На Макс Фактор Color Adapt - мноого е гъст и не е за суха кожа.
На Буржоа използвах един по едно време- и той не.
Не знам вече какво да правя .
Някой , ако знае някакъв добре покривен , но да не е прекалеено гъст и да е подходящ за по-суха кожа , ка казва , че не знам вече
какво да правя.
какво имаш пердвид в "повече пари", дай сумаПървоначално написано от Goddess
много съм изчела на тема ФДТ и... Макс фактора обира точките, има много доволни, обаче г/д цени някой да каже. нещо взех да се насочвам към афинитон... две-три съученички го имат и са много доволни, и двете ас с различен тип кожа... утре съм решила, така и така се почива, да изляза и да си взема нещо най-накрая
Лелее, тоя Affinitone е ужасен!(поне за мен) Толкова бледа изглеждам с него, като имате предвид, че съм си взела най-тъмния.
Бях по същия начин, докато в един магазин на Ивис не се поразгледах малко и не намерих наи-подходящия за мен. Кожата ми също е суха, но този фон дьо тен го нанасям без никакъв крем преди това. Покрива много добре и то за дълго.Първоначално написано от Infinity
Ето линк:
http://www.revlon.com/ProductCatalog...3&ProductID=16
Цената беше около 14лв мисля![]()
Хах, може. Но по принцип не ми седи мазно...никак. Даже и крем си слагам отдолу. Като го нанеса и не е изсъхнал - лъщи, но до 5 минути си попива. А аз ползвам 42Първоначално написано от koshtramba
Ма на мен си ми пасва..
Не, определено не е най - добрия фон дьо тен, но като цяло ме удовлетворява как ми седи, пък и за тези пари си е чук. Сега лятото ще си взема пак на Макс Фактор сигурно - тъмните седят баси якото.![]()
И двата, които ти казах са около 23.Първоначално написано от Zahal4ity
Първоначално написано от aDuHka
Линка не ми се отваря.![]()
Аз преди ползвах този фон дьо тен, хубав е. Но лично аз не мога да търпя кожата да ми е мазна или да имам нещо на него, чувствам се като мръсна.Затова сега си вземам минерален фон дьо тен под формата на пудра, много лек и покрива всичко.
![]()
Аз да ви се похваля - взех си го тоя Афинитон най-накрая11.18 е цената ( да съм точна) от магазин Ивис в Бургас. моя номер е 18-ската, наистина прикрива и петна и пъпки и черни точки и не стои мазен, малко на пудра има вид като се нанесе, прави ми впечетление че е някакъв водоустойчив сякаш ... с 300 зора го махнах от лицето си и хич не е пестелив... абе г/д доволна съм, покри очакванията ми, прикрива тва дето ме дразни - значи е ОК, а и ценичката си ме устройва. преди ползвах на Орифлейм - Джордани Голд (ако не се лъжа), мн добре ми седеше и май като свърши тоя ще пробвам нещо друго ...
![]()
Ooo, да! Аз сега съм с lasting performance на max factor и съм няма толкова доволнаПървоначално написано от Goddess
Просто.... уникалния фон дьо тен, като се има впредвид, че не е баш моя цвят на кожата, пак седи супер естествено.
Лекичък ми се вижда и покривен, но определено прави кожата гладка и без никакви недостатъци. ( освен, ако не са некжи пробойни рани по лицето де, хахаха )
Ами в момента съм с него..в началото ми харесваше,но сега нещо не..хем слагам мазен крем под него и като го нанеса седи добре но след 1 час е на петна и е неравномерно и ми изсушава кожата,нз,при всеки е различно.
а преди него защо си слагате и крем за лице?
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!