- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сефтето...
С приятеля ми ще го направвим за първи път (аз съм девствена и той също) и може би ще е след 2 или 3 дена.. но много се притеснявам..
исках само да попитам, ако може да ми препоръчате най-подходящите пресервативи (или най-здравите)
и ако някой може да ме посъветва нещо от по-рано или да сподели нещо за първия път (подходяща поза, колко време трае приблизително..и т.н.)
10х предварително :S
Durex extra safe или Sportex ultra safe.
Най-удобно ще ти е в мисионерската поза (той отгоре), защото е най-лесна, а след като ви е за пръв път има шанс да оплескате по-сложни пози.+ това тази поза като че ли е най-безболезнена.
Съветвам те да постелеш кърпа под себе си, защото на повечето момичета им тече кръв при разкъсването на химена. При мен не тече, ама все пак: няма откъде да знаеш при тебе как ще е.
Отпусни се максимално, за да си възможно най-овлажнена и да не те боли. Накарай го да наблегне на любовната игра.
Първият път трае или много дълго (ако мом4ето е твърде притеснено и не може да свърши лесно), под което разбирай към 40минути някъде или час, или момчето свършва адски бързо - демек към 5 минуткиСредната продължителност на половия акт попринцип е към 20 минути
![]()
ПП. Вземи си лубрикант, ако много се притесняваш и не можеш да се овлажниш хубаво.![]()
много благодаря за инфотодано всичко да е наред
![]()
Durex,Sportex и много други можеш да питаш и в аптеката durex са по-траини :P
I belive in love!!! {P}
:P да не забравите презерватив :P
само не мога да разбера к'во всики викате sportex.......според мен те са по зле и от тия от 25 ст. 80% от тях са ми се късали и не мисля никога повече да ги ползвам.....
Като гледам липсват много мозъчни клетки. Някой да ти се е изцепвал в ушите или носа???Първоначално написано от sladky2008
Едит: Темата е смислена, така че не искам да спамя отново, затова тук ще отговоря на долния пост. Еми, хванал съм се за теб, щот си тъпо парче и ми се връзваш. Не мога да си го навра в гъза, а в твоя ме е страх да не лепна някой сифилис. Жив и здрав...
DurexПървоначално написано от bubonka
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
milata miПървоначално написано от sladky2008
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Бе ни тъ знам ква си ама ми се виждаш дооста тъпа... мое мнение няма нужда да ме спамиш, че и аз съм такъв...Първоначално написано от sladky2008
![]()
иначе по темата постът на Bellatrix казва всичко нужно така, че я слушай![]()
Червно, дълго, клати се и се празни...
Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гавриПървоначално написано от kotora
Ок ?
Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гаври Ок ?
Бтв, chokolate_girl, от Пловдив ли си? Приличаш ми на една позната.
ne ti prosto neiska6 da si spomnqa6 4e koi bi iskal sled kato sa go opynali 3ma negri kat za pryv pytПървоначално написано от sladky2008
![]()
![]()
![]()
АФРО-АНАДОЛЦИ!!! Стига с тея негри - ще ни осъдят за расизъм.Първоначално написано от Shpaklof4ik
napulno is4erpatelen otgovor \:D/Първоначално написано от Bellatrix
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Добър презерватив НЯМА,един поняса на един друг не..един лесно се къса при определен размер и така нататък...Един на един вид хора им харесва,друг не...Някой искат по бурно да го карат други-не...Така,че най-добре сама намери подходящия..![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..