.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Сефтето...

Сефтето...

С приятеля ми ще го направвим за първи път (аз съм девствена и той също) и може би ще е след 2 или 3 дена.. но много се притеснявам..
    исках само да попитам, ако може да ми препоръчате най-подходящите пресервативи (или най-здравите )
    и ако някой може да ме посъветва нещо от по-рано или да сподели нещо за първия път (подходяща поза, колко време трае приблизително..и т.н.)
    10х предварително :S

Град
    Paradise
    Durex extra safe или Sportex ultra safe.
    Най-удобно ще ти е в мисионерската поза (той отгоре), защото е най-лесна, а след като ви е за пръв път има шанс да оплескате по-сложни пози. + това тази поза като че ли е най-безболезнена.
    Съветвам те да постелеш кърпа под себе си, защото на повечето момичета им тече кръв при разкъсването на химена. При мен не тече, ама все пак: няма откъде да знаеш при тебе как ще е.
    Отпусни се максимално, за да си възможно най-овлажнена и да не те боли. Накарай го да наблегне на любовната игра.
    Първият път трае или много дълго (ако мом4ето е твърде притеснено и не може да свърши лесно), под което разбирай към 40минути някъде или час, или момчето свършва адски бързо - демек към 5 минутки Средната продължителност на половия акт попринцип е към 20 минути
    ПП. Вземи си лубрикант, ако много се притесняваш и не можеш да се овлажниш хубаво.

много благодаря за инфото дано всичко да е наред

Durex,Sportex и много други можеш да питаш и в аптеката durex са по-траини :P
    I belive in love!!! {P}

само не мога да разбера к'во всики викате sportex.......според мен те са по зле и от тия от 25 ст. 80% от тях са ми се късали и не мисля никога повече да ги ползвам.....

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sladky2008
    az dori ne si pomna purviq put..bqh piqna no ot togava seki put praq sex
    Като гледам липсват много мозъчни клетки. Някой да ти се е изцепвал в ушите или носа???

Едит: Темата е смислена, така че не искам да спамя отново, затова тук ще отговоря на долния пост. Еми, хванал съм се за теб, щот си тъпо парче и ми се връзваш. Не мога да си го навра в гъза, а в твоя ме е страх да не лепна някой сифилис. Жив и здрав...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Сефтето...

Цитирай Първоначално написано от bubonka
    С приятеля ми ще го направвим за първи път (аз съм девствена и той също) и може би ще е след 2 или 3 дена.. но много се притеснявам..
    исках само да попитам, ако може да ми препоръчате най-подходящите пресервативи (или най-здравите )
    и ако някой може да ме посъветва нещо от по-рано или да сподели нещо за първия път (подходяща поза, колко време трае приблизително..и т.н.)
    10х предварително :S
    Durex
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от Scrat
    Като гледам липсват много мозъчни клетки. Някой да ти се е изцепвал в ушите или носа???
    кво се хванал за мене бе наври си го в гъза!!!!!!!!!!!!!!
    milata mi
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Самуеър...
    Бе ни тъ знам ква си ама ми се виждаш дооста тъпа... мое мнение няма нужда да ме спамиш, че и аз съм такъв...

иначе по темата постът на Bellatrix казва всичко нужно така, че я слушай
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kotora
    Бе ни тъ знам ква си ама ми се виждаш дооста тъпа... мое мнение няма нужда да ме спамиш, че и аз съм такъв...

иначе по темата постът на Bellatrix казва всичко нужно така, че я слушай
    Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гаври Ок ?

Само мисля да отбележа за всички следващи,които смятат да обърнат внимание на тва говедце горе - то е измислица! Някой просто си няма работа и се гаври Ок ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    препорачвам ти Спортекс или Дурекс те са най-добри,а и най-добре е момчето да е отгоре като за първи път тая поза е добра..айде успех

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от chokolate_girl

ne ti prosto neiska6 da si spomnqa6 4e koi bi iskal sled kato sa go opynali 3ma negri kat za pryv pyt

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Shpaklof4ik
    ne ti prosto neiska6 da si spomnqa6 4e koi bi iskal sled kato sa go opynali 3ma negri kat za pryv pyt
    АФРО-АНАДОЛЦИ!!! Стига с тея негри - ще ни осъдят за расизъм.

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Durex extra safe или Sportex ultra safe.
    Най-удобно ще ти е в мисионерската поза (той отгоре), защото е най-лесна, а след като ви е за пръв път има шанс да оплескате по-сложни пози. :D + това тази поза като че ли е най-безболезнена.
    Съветвам те да постелеш кърпа под себе си, защото на повечето момичета им тече кръв при разкъсването на химена. При мен не тече, ама все пак: няма откъде да знаеш при тебе как ще е.
    Отпусни се максимално, за да си възможно най-овлажнена и да не те боли. Накарай го да наблегне на любовната игра.
    Първият път трае или много дълго (ако мом4ето е твърде притеснено и не може да свърши лесно), под което разбирай към 40минути някъде или час, или момчето свършва адски бързо - демек към 5 минутки :D Средната продължителност на половия акт попринцип е към 20 минути :)
    ПП. Вземи си лубрикант, ако много се притесняваш и не можеш да се овлажниш хубаво. :)
    napulno is4erpatelen otgovor \:D/
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

durex а за позата най-добре е ти да си отгоре,защото можеш по-лесно да контролираш проникването и така няма и да те боли толкова

Добър презерватив НЯМА,един поняса на един друг не..един лесно се къса при определен размер и така нататък...Един на един вид хора им харесва,друг не...Някой искат по бурно да го карат други-не...Така,че най-добре сама намери подходящия..

Иска ми се да излетя като птичка,
    иска си и се да отида там някъде..
    Някъде дето човек не се връщал..
    Ах,как не мога сега е рано..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си