- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Белене на нослето ми..
Нослето ми се бели доста.. дайте съвет за някое ефикастно кремче!
ПЛС![]()
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Погали го в банята..![]()
AMAN!
Някой мазен крем, например на Нивея са по-мазнички по мои наблюдения.
Слагай повече крем..мажи го по няколко пъти.Здравето помага попринцип при всякакви кожни раздразнения,но не знам сега дали би помогнал.
i got a little Secret for ya..
Крем Бочко .. Мажи се и трябва да спре да се бели..Да не си го мазала със сапун или спирт и да си го исушила много?
...
аз го изсуших със спирта, ама го оправих с Бочото =)Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Този Бочко сигурно стои в нас откакто съм се родила и още има ефект.Първоначално написано от Slashy
При мен помогна само нивеята ...Kъсмет!!!
stiga dee za kvo pla6i6 momi4eto tuko vij povqrvaПървоначално написано от Riot
6tom se beli zna4i e ot suhota namaji go s nqkoi mazen krem
и на мен ми се бели амаа от студа ...иначе го мажа с някав крем на нивея ии се оправя![]()
![]()
samo da kaja 4e ne sam nqkoe malko lape da mi gi govorish na mene tiqПървоначално написано от Riot
za pomoshtta 10x na vsi4ki
Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}
Бели ти се,защото кожата ти е суха,на мен също ми се бели и го мажа с крем и не се личи толкова много.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.