- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за момичета с къдрави/чупливи коси
Хора имам някакъв станен мелез върху главата си наречен коса.Извинете за отношението, но нещо не се харесваме много.Та мисълта ми е, че по принцип косата ми се води чуплива и аз непрекъснато я изправям за да придибива нормален вид.Проблема е,че по този начин ви е ясно, че се изтощава.Напоследък я оставям естествена, но тя явно за да ми направи напук се е превърнала в къдрава.Когато се изкъпя има много сладки къдрици, но на другия ден не прилича на нищо.Чудя се по какъв начин да я оформям.Вие какво използвате,защото с гел ми изглежда адцки зализано.Искам да изглежда естествено и всяка къдрица да си е отделена,а не като се погледна в огледалото да виждам човек,който току-що е бръкнал ж контакта![]()
Пробай след баня да не я решеш докато е мокра или след като изсъхне, защото така къдриците ще загубят формата си.
Оформяй си я с пръсти
И докато е мокра не е препоръчително нито да я решеш, нито да прокарваш пръсти през нея.![]()
Там е работата,4е изобщо не я реша![]()
На много момичета им се накъдрят косите в пуберитета![]()
..Why can't I be innocent..
Ми аз пубертета май го минах,ама ддз ...И все пак какво да правя
![]()
Moята си скапва формата, когато спя вързана (естествена коса, не изправена), когато си легна с мокра коса (тогава пък сама се изправя) и затова гледам да изсъхне максимално, а когато стана на другата сутрин е в хубава форма...
Иначе има пяна за коса, дифузер, ролки... Можеш да оформяш косата си по много различни начини, стига да отделяш време. Не я реши много, защото при къдрави и чупливи коси се разваля формата на къдриците много лесно по този начин и не я пипай непрекъснато. Ще се оформи постепенно.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Хм, ами ако не я решеш, опитай се да я срешиш когато е влажна, но със някакъв рядък гребен, да не е ситен, и стой така докато изсъхне и после я намествай само с пръсти, както каза черинка... аз имам една приятелка със нещо средно м/у начупена и къдрава коса и като се измия и си слага пяна, зализва се едно хубаво и така стои докато изсъхне, иначе е като чумава в главата.Но не знам дали ще подейства на твоята коса.
А аз може ли да попитам дали има някакво средство като пяна или лак, което да има почти същия ефект? Моята коса е МНОГО права и ся си взех едни ролки и се навих докато беше мокра и така спах, и сутринта като се развих и сресах бяха станали много сладки къдрички, но ако не им сложа нещо ще се залижат и пак ще се изправи... но с пяна и лак много ми се омазнява косата и почва да лепне и не мога да я търпя... с гел (такъв с мокър ефект, като мъжки имам само) също имам чувството, че с захар и вода съм се мазала на главата..някакви идеи
Съжалявам, че питам в темата ти jyji но тъкмо мислих да отварям нова и видях тази и да спестя още една тема..![]()
Това с пяната съм го пробвала,но нещо не ми се получава.Знаеш ли каква е марката на пяната,която използва приятелката ти
Иначе и аз се надявам да се оправи постепенно.Проблема е,че след 1 ден къдриците се развалят и е като изправена некъдърно.За това исках да попитам момичетата с такива коси какъв вид и марка продукт използват.Мисля си за някакъв крем или гел,които като се нанесът да не изглеждат мазни...
Съжалявам, че питам в темата ти jyji но тъкмо мислих да отварям нова и видях тази и да спестя още една тема..[/quote]
Изобщо не се притеснявай.Според мен най-добрият вариант са лаковете за коса на Тафт.Не изглежда мазна и стои перфектно.
Изобщо не се притеснявай.Според мен най-добрият вариант са лаковете за коса на Тафт.Не изглежда мазна и стои перфектно.[/quote]Първоначално написано от jyji
да,или пък с пяна
Хах тва се едно аз съм го писала
Като се изкъпя имам много хубави къдрици,ама на другия ден трябва да се среша и става няква хвърчаща и на вълни..
За тва й слагам пяна само в краищата или пък балсам без отмиване,за да ми ги оформи поне малко.
Моята коса отскоро взе да се "чупи", явно е от пубертета... Аз не си харесвам къдриците и затова понякога слагам балсам по краищата, а а малко преди да е изсъхнала я сресвам и се изправя почти напълно. Ако искам да ми останат къдриците за повече време, я реша с гребена, а не с четката.
ами моята е къдрава...няма как да не се развалят къдриците поне малко като спиш...аз затова я мокря с вода и я мачкам и след това слагам докато е влажна гел или пяна...НЕ Я РЕШИ!!! къдравата коса се реши 1-2 пъти в месеца и то когато се къпеш! не се заплита , споко...надявам се да съм ти помогнала![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Ами не съм сигурна дали е точно тази от всички видове, но ...:
А тия на Тафт са Шварцкопф, нали? ... имам пяна в златиста опаковка , фиксация 4 мисля беше и ужасно ми лепне косата , като сплъстена става... може би ако е по-малък фактор..3 или 2, но дали ще задържа прическата ..ето такава, само че златиста опаковка и някакви шарени неща на нея http://home.planet.nl/~tvade003/mousse5.jpg
аз съм същата..и напоследък реших да не я изправям,защото ужасно мн се скапа...
...и сега само си слагам крем за къдрици и си я връзвам вечер на кокче горе-ефекта е...приемлив
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз имам чуплива коса, не мога да кажа, че е къдрава . Не я сресвам, защото става много бухнала и не ми харесва.Реша се единствено преди да се изкъпя. След като се изкъпя си слагам на косата нещо като гел, на ейвън е от серията ADVANCE TECHNIQUES за оформяне и разделяне на къдриците много съм доволна...слагам си го и си начупвам косата. На другия ден дори да е загубила формата си и къдриците, наморям си косата и тя отново става къдрава...Много е хубав този гелАКо искаш пробвай
...
аз имам начупена коса и сега съм си уформила къдриците сии с -пяна и дифузер
правя я и НЕ Я СРЕСВАМ СЛЕД ТОВА
Стой дълго време докато не се изкъпеш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:}
аз имам хубави къдрици и ползвам пяната на нивеа за руса коса![]()
![]()
![]()
![]()
az imam sashtiq problem i mi e omruznalo dostai veche zapochnah vse da q izpravqm tva e nai lesnoto za men vmesto da se zanimavam s oformqne na kudruci gi izpravvqm
![]()
![]()
sl@durcheto_11
сресвай се само докато се къпеш докато си с шампоан на главата..и после й слагай малко пяна докато е мокра в смисъл..взимаш пяна и всяка къдрица я отделяш и така тя после като изсъхне са наместени..или пък й сложи някакъв балсам без измиване![]()
Cruel Intentions
хах днес точно гледах каталога и си мислех да си го поръчам.Говориш за един такъв в червено шишенце налиПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
те може да са променили опаковката моята е червено с бяло ама щом е на ADVANCE TECHNIQUES и пише, че е за оформяне на къдрици значи е точно това!Първоначално написано от jyji
...
БлагодаряПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Ще пробвам и по този начин
![]()