.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

поредната любовна история

мооята история е леко дългичка ама ще пробвам да я обясня по-накратко :

ми в софианци.ком си писах с едно супер сладко момче, което ми поиска скайпа .. тва значи става септември 2007 г, демек преди 10 месеца .. доста време си писахме в скайп и първоначално бяхме супер добри приятели.. докато не реши да си направи няква ебавка с мене и ми каза че ме обича .. аз знаех че се ебава и му казах да спре .. ама той се правеше че не лъже накрая ми каза че се е шегувал, което аз знаех но му се разсърдих защото му казах да спре ... той ми каза че наистина ме обича, но съм била още малка за него той е 9-ти клас, аз 6-ти ... така де.. после ми пишеше постоянно че ме обича и не спираше, но така или иначе аз не му вярвах ... той предложи да тръгнеме ( но ми каза че след като къса с гаджетата си тотално забрвя за тях и тнт ) но аз му отказах защото от многото време в което сме си писали забелязах че си пада гаменче и си сменя гаджетата като носни кърпички ... известно време се карахме за някви глупости после се сдобрявахме и така . На 1 март тая година една моя приятелка имаше рожден ден и ме беше поканила. Рождения и ден беше в дв . Там за пръв път го видях .. той явно не ме позна ама след като мина 5-6 пъти точно до мене аз го спрях и му казах коя съм той се сети, танцувахме и тнт ... В рамките на 1 седмица след това отново се скарахме и аз го приех насериозно .. на следващата събота пак бях в дв, както и той .. той ме буташе да се обърна но аз се правих че не го познавам ... се 1 като се прибрах видях че ми е писал в скайпи отново се сдобрихме ... Той живее в квартала на баба ми и дядо ми и често се засичаме там, но аз рядко отивам при него защото той винаги е с някви приятели и не че ме е срам просто аз лично мразя когато аз съм с някакви приятели някой да ми се "натресе" .... скоро след поредната караница в скайп той пак ми писа и ест пак се сдобрихме ... но сега сме скарани защото аз не можах да издържа на поредната гавра с мене ... и не си пишем..

някак си си мисля че му пука за мене но нз ... а аз го обичам супер много но не съм му го казвала понеже ме е страх че ще ме отхвърли ... опитвала съм се да го забравя, но не мога ... много искам да тръгнеме, но въпроса е че пак сме скарани (по негова вина ) но винаги ме изкарва мене виновна ... ....

някакви съвети ?! какво да правя

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Закакво се карате толкова бе хора... Просто правете компромиси, приемайте нещата... Дали му пука за теб...незнам. Може и да е така. А относно твойте чувства към него...може да му ги признаеш. Може да те отхвърли, но така или иначе, ако не те обича няма да бъдете заедно.

Град
    Велико Търново
    iz4akai da se pooopravqt ne6tata i da se sdobrite i sled tova mu namerkni za 4uvstvata ti ili mu pi6i sms ako se sramuva6.no tolkova mn karanici ne e na dobre. uspeh
    Руса кукличка

на мене не ми се чака .... мисля да му пиша по скайпа, но нз как да му се извиня за нещто, за което той е виновен ... ако го чакам него да му скимне .... имам някакъв опит от предишните ни карания ...

ЕЕЕ, и аз, когато бях в 6 клас се заглеждах по по-големи батковци!
    Но все пак 3 години не са кой зн колко много!Опитай се да му обясниш ,че с тези караници до никъде няма да стигнете и щом си пишете от толкова време, може би трябва да му кажеш какво изпитваш, но аз не ви познавам, не знам как ще реагира!Това го решаваш само ти

Град
    Благоевград

Re: поредната любовна история

Той вече е във възрастта на връзките,но ти...!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

аа 3 години не са много той общо взето е на твоя 6-класен акъл така че сте един за друг а не се карайте и чакай да видим колко държи на теб той да ти се извини направи ли го му признай.докажи на себе си че наистина те харесва .Успех!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

мерси много ....

кои знае колко ще чакам ама дано си заслужава ...

иначе си пише разни неща по профила в скайп и съм сигурна че са за мене ама .... грр ....

Мега фен
    Град
    София
    9 клас е момченцето,а? Не се ядосвай.Не го прочетох цялото,ама ми стига,эа да эацепя.На тая въэраст повечето са идиоти.Просто не са достатъчно эрели.Мнооого още има докато поумнее.Не говоря эа всички де,но повечето.Махай го. :Д
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    9 клас е момченцето,а? Не се ядосвай.Не го прочетох цялото,ама ми стига,эа да эацепя.На тая въэраст повечето са идиоти.Просто не са достатъчно эрели.Мнооого още има докато поумнее.Не говоря эа всички де,но повечето.Махай го. :Д
    Права си, че не са такива всичко, но този специално е.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на Remini

......

Къде отидоха детските години....
    аз като бях 6-7 клас си играех с децата на улицата....играехме си с войниците още.....а ти сваляш гаджета....
    Толкова много неща се променят не е истина....накъде отива света
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен
    Град
    София

Re: ......

Цитирай Първоначално написано от Remini
    аз като бях 6-7 клас си играех с децата на улицата....играехме си с войниците още.....а ти сваляш гаджета....
    Вярно,вярно ;]
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от ILY
    мерси много ....

кои знае колко ще чакам ама дано си заслужава ...

иначе си пише разни неща по профила в скайп и съм сигурна че са за мене ама .... грр ....
    Пише тези работи, за да те заблуди според мен. Щом се карате толкова често и той все те унижава за какво ти е да тръгвате. Само главоболия ще си довлчеш. Ти си по малка от момчето но разсъждаваш много по зряло от него

Re: ......

Цитирай Първоначално написано от Remini
    хаха при всеки различно ... ама и д не е така кво лошо има ?

Секса оправя всичко...особено ако е хубав

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

хахаха добре ме развесели 6-ти клас любов ... скъпа това е само превличане и от друга страна че той си играе с теб ти искаш да сте заедно за да докажеш на него или на себе си нещо споко пий една студена вода ще ти мине
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от mese4ka
    хахаха добре ме развесели 6-ти клас любов ... скъпа това е само превличане и от друга страна че той си играе с теб ти искаш да сте заедно за да докажеш на него или на себе си нещо споко пий една студена вода ще ти мине
    абе не си на мойто място да знаеш какво ми е ....

и годините не определят нищо

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ейй та ти си само 6ти клас... защо се впрягаш така... всъщност е точно заради това... знаеш ли.. кажи му че го обичаш, какво можеш да загубиш, по-добре е да знаеш дали ще стане, ако не го кажеш ще продължавате така а това е безмислено, приеми го по леко, живота продължава!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

еми аз тотално се отказах ... за пореден път преди 1 час чух пореднто фалшиво извинение .. и нз за кой път чувам " вече не ми пука за никой и нищо " ...

то няма смисъл .... ако е трябвало така е станало ... се ше се намери коя "мацка" да му разбие сърцето

не ми е безразличен ама кво да се прави ... шанз

mi az mislq 4e tova mom4e neznae kakvo iska ot tozi jivot,a spored men ti si super naivna i dobra i vinagi gleda6 na nego da mu e dobre(predpolagam 4e taka si i kam drugute mom4eta).moga da te posavetvam samo edno-ne si propilqvai jivota i nai-hubavite godini s edno mom4e koeto spored men ne e za teb i ne te zaslujava.po dumite ti razbiram 4e toi e broikadjiq,a ti ne haresva6 takiva,taka 4e spored men ne mu se vrazvai,jivota e pred teb i rano ili kasno 6te nameri6 mom4eto za teb

Щом не му пука за никой, тогава се опитай да го забравиш, сигурна съм,че му липсваш ама и той не знае какво иска!Имаш два варианата:или да му кажеш, че го обичаш и с отношението си те наранява, или да се опиташ да го забравиш, апък той ако иска ще те потърси!

историята е стара .. амаа има хепи енд ... аз така и не му казах за чуствата си и не съжалявам, примирих се напълно ии сега ми е най - добря приятел.. не бих искала да си разваляме приятелствотоо за нищо на света ... по 1 време нещата се обърнаха тотално и когато той ми предложи му обясних че толкова много го ценя като приятел и колкото и да го обичам не искам да тръгнем защото съм многооо наясно как съсипва сичките си гаджета иии скъсаме ли ше се заебеме ии той първоначално се нацупи ама като му казах да размисли хубаво дойде на мойто мнение и така .. та приятелството му е най - ценното което имам

Град
    Svishtov, Bulgaria
    абе наскоро четох един хороскоп и за моята зодия пишеше, че любовта за мен е като руска рулетка обаче то си е така - пробвам се като ми харесва, пък да става каквото ще. и те съветвам ако наистина толкова го харесваш да му го показваш и туко-виж те е поканил да излезете

Цитирай Първоначално написано от dqvolski_angel
    абе наскоро четох един хороскоп и за моята зодия пишеше, че любовта за мен е като руска рулетка обаче то си е така - пробвам се като ми харесва, пък да става каквото ще. и те съветвам ако наистина толкова го харесваш да му го показваш и туко-виж те е поканил да излезете
    не знам но аз не бих рискувала да си преебеме прекрасните отношения ... и той е на това мнение .. вече държим рекорд от някъде 2 месеца не сме се скарали дори веднъж ( друг въпрос е като ми се обади пиян или обратното ).. тва е най - ценния ми човек

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си