.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

програма за усилване на звука..

Искам да помоля за някаква програма,която усимва звука на песните,защото качвайки ги на плейъра,чувам не особено силно(проблема не е в слушалките).Ако може програмата да е лесна за разучаване

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Виж еквалайзера на плеъра си от там е проблема.
    не,не....когато слушам на компа вс си е ок,просто искам на плейъра да е по-силно

За такава програма не знам, но когато песните са с по-нисък битрейт, звукът се чува по-слабо /поне аз така съм забелязала/. Примерно ако една песен ти е 320kbps вместо 128, ще се чува по-добре. Прослушай няколко песни с 320kbps и виж дали има разлика.

а програмата коя е

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    ^ Това, че е така е така. Колкото е по-висок битрейта толкова звука е по-качествен и по-силен. Има такава програма но ще ти кажа едно нещо. Звукът от слушалки влиза много гадно в ушите и това води до заглушаване. Преди по новините бяха казвали, че мп3 плеърите и подобни продукти не трябва да се усилват на повече от 60% а вие искате да мините възможностите му...
    То зависи и от слушалките Тези "затворените" (с тапите) се чуват добре Иначе аз от 10 степени го пускам моя на 8

то на плеър трудно ще го различиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си