- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вредните ви навици
ebati pederasa..................................Първоначално написано от FasHiOn_bOy4e
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Защо бе няма нищо лошо човек да се поддържа ?Първоначално написано от FasHiOn_bOy4e
![]()
Много съм суетна и нарцистична. Ям много солено и люто...
Пуша и си нагризвам устните много лошо, когато навън е студено. Ама толкова лошо, 4е си правя рани и те4е кръв и не минава със седмици.
![]()
Робинята на Quench
базикам се твърде много .. смис понякога преклявам наистина ..усещам се но не мога да се сдържа просто![]()
![]()
лош навик ми е да се сетя за нещо смешно ии дори да съм сама да почна да си хиля ..дам много е яко особено в градския транспорт![]()
ъмм..пуша .. но поне се съобразявам че ако ковпанията ми са непушачи не паля НИКОГА ..
за вреден навик намирам и пиенето ..
а и като ми е сдухано или тряа да сдухам още някой задължително..или да се разкрещя на някой за да ми мине..ей тва много го мразя...ноо![]()
.!.
Пипам си нослето често, абсолютно директна съм, не се подавам на разни нареждания, мразя около мен да е разхвърляно, или мръсно и много се карам за това, харча прекалено много пари, за неща, които в повечето случаи не са необходими, забравям фаровете на колата включени, смея се много силно
+ това:Първоначално написано от woshata
Пуша и съм непоследователна (освен в пушенето). Всичко друго как- да-е върви или поне е временно![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
пуша (понякога и трева), пия (е не много често), наркотици (мнооого рядко - амфети или бонбони) ии имам едно много лошо качество- НЕ мога да отказвам![]()