Много ми е гадно за едно момиче.Тя е толкова влюбена в мен толкова ме обича,а аз много я нараних.Няколко месеца бях с нея,но просто почнахме да се караме за какво ли не и на мен ми беше гадно защото я обичах много а усещах,че я губя.Тогава почнах да си говора с едно момиче на което не гледах като момиче към което мога да изпитам нещо,а като приятелка.Но тя е супер красива и така малко,по-малко тя се влюби в мен и аз почнах да излизам с нея а пък и с нея имахме доста общи неща.Момичето с което ходех Ида беше някаква незнам какви са тези смисъл някаква с кецове ходи някаква такава ама беше мн готинка.Пък аз съм напълно различен от нея и това също беше някакъв проблем тя не харесваше такива като мен,нито аз такива като нея.Но просто се харесахме тогава и ходехме всичко хубаво но когато дойде другото момиче много по красиво много по мило и същата като мен.Просто се влюбих в нея,обаче лъжех Ида нали че я обичам още и така от Април месец до Юни я лъжех докато накрая не и казах всичко.Разделихме се с много лоши думи и караници,но тя все още ме обича подържаме някаква връзка,само че аз не й обръщам внимание а пък тя толкова ме обича.И ми е много гадно толкова много я нараних и сега ми е гадно и искам да поговоря с нея.Но тя почва да ме нарежда супер много като и звънна вика ай не ми звъни бе махай се мразя те .. и ми е много гадно за нея много .. а няма какво да направя ..