.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Бързо свършвам....

Здравейте,

извинявайте за въпроса, но имам проблем със свършването. При полов акт като започна всичко си е ок, но за кратко.... след като свърша. Чуствам се глупаво и нз какво да направя. Несам от най-редовните "ебачи", това ли е причината. Как га до оправя?

Благодаря Ви !

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами, като усетиш ,че започва да ти идва.Спри да "Ръгаш".

Сега да не обяснявам подробно
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Хапни малко дроб-сърма и шса опрайш.

Купувай си от най-дебелите презерватити.

Лъскай по-честичко По този начин тринираш шпагата :P

Град
    Germaniq
    Като усетиш, че свършваш, замисли се за нещо, което не те възбужда.
    Примерно: Баща ти изненадващо влиза в стаята докато се ебеш
    Нещо подобно!

Айде късметчета
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Цитирай Първоначално написано от †Master†
    Не е вярно, няма да помогни особено.Има голяма разлика между секс и маструбирация.По-точно казано с времето ще започнеш да държиш повече и повече.

Град
    L.A. \ Moscow
    като усетиш вече че идва щастието, спирай и измисляй нещо да се смени позата или я близвай малко.... с ръката работи...
    Raise your fist!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от lil_candy
    Като усетиш, че свършваш, замисли се за нещо, което не те възбужда.
    Примерно: Баща ти изненадващо влиза в стаята докато се ебеш
    Нещо подобно!

Айде късметчета

Да ама да гледа да не му падне от тва!
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    Не е вярно, няма да помогни особено.Има голяма разлика между секс и маструбирация.По-точно казано с времето ще започнеш да държиш повече и повече.
    Мм.. .Като малък бях доста заинтересован от това и бях чел много... И още тогава си направих впечатлението че мастурбацията " е тенировка " до някаква степен... Имам предвид че ако примерно мастурбираш примерно 2 пъти на ден след примерно месец члена губи част от своята чуствителност и така... Аз съм го тествал лично...

Мм.. .Като малък бях доста заинтересован от това и бях чел много... И още тогава си направих впечатлението че мастурбацията " е тенировка " до някаква степен... Имам предвид че ако примерно мастурбираш примерно 2 пъти на ден след примерно месец члена губи част от своята чуствителност и така... Аз съм го тествал лично... [/quote]

Я 4акай малко искаш да кажеш 4е ако лъскам по 2 пъти на ден 6е ми из4езне сетивносста.Баси 4е къв е смисъла после да правя секс,като няма дами е кеф.Ето затова не е хубаво да се мастурбита 4есто и аз спирам ве4е 4е на никъде не отива работата

Не ме разбра... Значи нямах предвид 2 пъти... Зависи от човека... А и няма начин да изгубиш сетивноста си... Просто я намаляваш. При мене примерно за първи път като беше ( преди това не бях мастурбирал, или да е било 1 - 2 пъти ) и свърших за около 2 минути... Следващия път пак и взех да се срамувам от това. Затова започнах по 3 - 4 пъти на ден и след няколко седмици все още изпитвах удоволствие но свършвах чак примерно след 40 минути и тн. . Така че няма начин да си загубиш напулно чувствителноста, но можеш да я намалиш

Град
    Самуеър...
    е кво ся ако го скъсвам от чекии няма ли накрая да не мога да го дигна... ВТФ...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Е ся естествено, ако биеш 20 чекии за ден и същия ден да искаш да правиш секс ще се узориш да го дигнеш Абе гледайте Американски пай Може да е филм но има доста истински неща... Особено 6-тата част

Град
    Самуеър...
    Е ся естествено, ако биеш 20 чекии за ден и същия ден да искаш да правиш секс ще се узориш да го дигнеш Абе гледайте Американски пай Може да е филм но има доста истински неща... Особено 6-тата част
    абе малко ще се озоря 20 пъти на ден... пък и до ся съм нямал проблеми с дигането... колкото до филма... гледал съм всяка част по 10 пъти... супер мн ме зарибява ...
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Цитирай Първоначално написано от BаllFace
    Преди секс, мастурбирай
    Е ако няма опит момчето ти савсем ще го бутнеш бе Ако не е редовен избутва максиално сперма при мастурбиране и няма да му се изправи за истината

hmm

НЕ знам пичове досега съм нямал проблем с дигането ама имам чувството че ще се разваля с тея чикии

Re: hmm

Цитирай Първоначално написано от zitrax
    НЕ знам пичове досега съм нямал проблем с дигането ама имам чувството че ще се разваля с тея чикии
    Не прекалявай и няма

Преди секс, мастурбирай
    e da we kvo ako nqkoe momi4e zeme ta mu pusne i toi kvo da vika 4akai da lysna 1 4e da ne svar6a byrzo................. tva e typo
    a po temata pi4 ne se pritesnqvai vsi4ko 6te se opravi s vremeto

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Шшшш... пич, задръж тапата...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Видин
    Вземи юти чушки със загорел боб с гъгрицата вари го от 20 до 30-40-50-60 мин и го изяж на един път и така се запичаш
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Цитирай Първоначално написано от Shpaklof4ik
    Преди секс, мастурбирай
    e da we kvo ako nqkoe momi4e zeme ta mu pusne i toi kvo da vika 4akai da lysna 1 4e da ne svar6a byrzo................. tva e typo
    a po temata pi4 ne se pritesnqvai vsi4ko 6te se opravi s vremeto
    мн забавлява тая тема, нз дали някой би помогнал нещо, обаче всички наливат акъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си