- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- риза и ?
Първоначално написано от WILD__BOY
hahahaxhhaxhahx тфа ме разби
Raise your fist!
Ба човек.. кво ни разхвърля тука![]()
И преди го бях казала някъде, че гейовете ме привличат.
така, че риза и пуловер \/
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
A be vie tuka se nadprevarvate koi ot koi e po-hubav li be![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно така приличам, има значение как се казва защото не знаете а тръгвате да се правите на разбирачи. Да това е важното.[/quote]Първоначално написано от tqnkо
не ми трябва да разбирам от навити на масури коси, за да ти кажа, че приличаш на овчи гъз
Офф, вие тримата стига сте се карали .. Дразните яко!
А по темата: Едно момче от класа ми веднъж беше дошло с бяла риза и отгоре пуловер без ръкави. Изглеждаше много якоА едно друго момче с няква блузка отдолу и ризката отгоре (като MostHated) и също му стоеше много добре. Само недей със суичър. Суичър + риза според мен е една от най-глупавите комбинации
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Boot
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
пуловер, пуловер, ама най-яко си е с тъмносиньо спортно сако на светлосиньо райе, няква свежарска риза, дънки и бели обувки...
кат те дразни подпалвай от тукаПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
На мен това ми звучи леко селско като за някой тип оня певач ЪшърПървоначално написано от WILD__BOY
Saatana vittu perkele hate crew!
Супер КАфев!! /нещо като супермен, ама на хероина/Първоначално написано от tqnkо
![]()
айде и аз ама в женския вариант![]()
http://prikachi.com/files/424740a.jpg
мм...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
бялата прозираща риза е за гигански сватби... да ти видят всички потникаПървоначално написано от Кръчмонавт