- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- хелп.... Плзззззззззззззззз
такаам... са наскоро както вече някои знаят скъсахме с гаджето заради др момиче.... с него ходихме 3-4 дена преди 2 дена някъде съвсем случайно се срещнахме и той каза че са скъсали с оная и иска да е с мен аз тогава му казах че ше си помисля и като се видим ще му кажа нали и са се чудя кво да правя...от както скъсахме по цяла вецер буквално не спирам да мисля за него ..нз как да постъпя да държа на принципите си и да не се върна при него и да го мисля още 10000 дена или да говоря с него и да изясним нещата щот аз не съм сиг дали е сериозен или просто иска да съм като играчка докато си намери др ... помогнете ми плз
НЕразбрах....познаваш го от 2-3 или 4 дена...или от 234дена?
Обичаш ли го
Мислиш ли,че си струва?
Е,сега реши дали си заслужава....
И аз нищо не разбрах !
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
мм не познавам го от повече време скъсахме преди една седмица и ходихме 3-4 дена![]()
Ходили сте 4 дена=>Зарязал те е,заради друга=>Прави си изводите
ми то не е до изводи а дали е сериозен като казва че е бил тъп да ме зареже заради др и иска пак да е с мен p.s редактирах ист.
Неможе да е любов за 4 дена....по- скоро силно привличане,и най- вече сексуално....
А до сериозността...бъди по- дълго време заедно с него,защото обикновенно за седмица -2 ,неможеш да разбереш сериозен ли е даден човек![]()
![]()
Ми именно,бе.Като гледаш лапешките изпълнения,си прави изводите колко е сериозен.Винаги трябва някой друг да ви го сдъвче.![]()
kolko serizono ti se vijda mom4e,koeto hodi s teb,zarqzva te sled neveroqtno dalgoto vreme ot 4 dni i sled kato tragva s druga koqto ostavq sled po4ti sa6toto daaaaaaaaaaaalgo vreme,no s koqto skasva i idva pak pri teb?Първоначално написано от gabsii
Tva mom4e si uplatnqva vremeto.Ako te obi4a6e 6te6e li da te ostavi sled 4 dni?Ili ako obi4a6e drugoto momi4e?Toi prosto si igrae
оф...кво да кажа това за мен си е чисто детски глупости...3-4 дена ходили... тва ако е връзка та ела ме отрепи детски му работи няма кво повече да говоря![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от gabsii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая част просто ме уби честно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на колко години си... 12-13...пф пак много ти давам![]()
![]()
![]()
![]()
колко сериозно звучи връзка от 4 дена!!!не се излагаи и си хвани нов.
1vo sum na 162ro pod 3 4 dena nqmam predvid 4e e mn zashtoto tva e nishto v sravnenie s predi6nite mi priqteli i v sravnenie s 2-3 godi6ni vruzki pod tva iskam da kaja kak za tolkova malko vreme uspq da gi napravi takiva i tuk ne mislq 4e sme za da se uprekvame prismivame i tn a da si pomagame vs po kakuvto na4in moje shot ako trugnem da se smeem na vs.. vseki si ima razli4na gledna to4ka
kato ne mislite po tozi na4in ne vi karam da 4etete temata ili puk da pi6ete komentari ... a i sum napulno ubedena 4e pone 1 ot vs deto se smeqt na nz si kvo e puskal tema.. ot sorta moje li da zabremeneq/e ot oralen sex
Kill the stupid kid!![]()
![]()
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от Andreev
![]()
spored mene ne e seriozen,zareji go,ne si stryva,4ak te e zarqzal zaradi dryga,q malko sumo4uvstvie,kak 6e se vurne6 pri nego,q gore glavata!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!