.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Препоръчайте ми крем, който да се справи с белези

белезите са от пъпки и не мога да определя точно от колко време съществуват
    имам едно изискване към този крем : срокът му на годност да не е малък като този на Контрактубекс(3 седмици след отваряне на опаковката) > искам нещо , което като отворя да мога да използвам и да има ефект и след време, а не само до 3 седмици.

МЕРСИ!

Да ако може някой да каже, че и аз имам едно дето искам да се махне Хайде, за да не пускам нова тема ще чакам и аз отговори тук

Град
    Русе
    има един крем на виши норма дерм се казва. Та той го дават, че свивал порите и намалявал появата на пъпки. Виж го в нета, но ме съмнява да помогне..мисля, че такъв крем няма който да маха белези, то и контратубекс не помага
    ...

Град
    Sofiq
    И аэ преди имах такъв проблем.Не беше нищо толкова сериоэно,но естествено ме драэнеше.Има на Evelinе един крем от серията Pure Control.Той е третата стъпка от серията.Попринцип е матиращ и регулира омаэняването на кожата,но пише и че,цитирам - "намаляване на вече съществуващите белеэи от акне".Моите не ги премахна иэцяло,но определено имаше действие.Те с времето сами се махнаха. Това е единственият такъв продукт,който мога да ти препоръчам аэ. =]
    Не намерих снимка конкретно на крема,но ето от таэи серия е,има го на снимката с другите продукти от серията. ---> http://www.evroskip.bg/catalogs/cata...3_00000037.gif
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

ам чел съм че скинорен или зинерин ама май беше скинорен помагало за белези ама питай ако искаш в аптека или някои лекар ... дерматолог...

Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от devastatorr
    ам чел съм че скинорен или зинерин ама май беше скинорен помагало за белези ама питай ако искаш в аптека или някои лекар ... дерматолог...

така е,
    но има и едно мазило витасин, около 3-4 лева е цената му, което върши същата работа. Кофтито е, че е на основата на свинска мас и билки, но ако наистина ти трябва нещо, което да те отърве от белезите тва е решението.
    а това витасин омазнява ли кожата и наистина ли помага ...

Град
    Plovdiv
    аз използвам Витасин....абе помогна малко....
    http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg

Like creatures of the night, they follow...
    Bearing the wrong side
    Is hard for me sometimes

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Много зависи за какви белези точно става дума, но на мен това много ми помогна. Натурален продукт е, струва 3-6 лева. Можеш да си го купиш от по-заредените аптеки. Отваш и казваш, че искаш гела на Краутерхов с алое, като внимаваш, защото има и много други видове. Ето ти снимки - кликни в/у тях, за да ги видиш по-хубаво.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Тези чудеса само за белези от акне ли са?че ми трябва за белег от рана нещо...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Contractubex. struva 13lv.za po-novi belezi trqbva da se izpolzva pone 3 meseca,a za po-stari-pone 6.ot opit kazvam,4e pomaga 100%

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    и аз имам леки белези от акне по лицето... не са кой знае какво,но ме дразнят...
    това на краутерхов ще помогне ли? ..

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    и аз имам леки белези от акне по лицето... не са кой знае какво,но ме дразнят...
    това на краутерхов ще помогне ли? ..
    Ми не знам, аз лично го използвах за белег от рана и ми помогна. Бая време се мазах де - 2-3 месеца, не изчезна съвсем, но сега едва едва си личи.

аз имам огромен белег от прорезна рана с нож на рамото и на мен ми помогна. Не мога да кажа, че изцяло го махна, тъй като белега е супер дълбок, но поне не си личи толкова. След 2 седмици имаше видим резултат.
    Това за Витасин ли се отнася?

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    аз имам огромен белег от прорезна рана с нож на рамото и на мен ми помогна. Не мога да кажа, че изцяло го махна, тъй като белега е супер дълбок, но поне не си личи толкова. След 2 седмици имаше видим резултат.
    Това за Витасин ли се отнася?

Именно
    Мерси ще пробвам. В опътването пише как се използва и колко чето предполагам.

Град
    Roma, Italia
    Сигурни ли сте,че Витасин помага за заличаването белези?Аз си го купих,но се намазах само 1 път,защото кожата става ужасно мазна и мирише отвратително.Бих го изтърпяла стига да има резултат
    А иначе съм чувала за Мадекасол (мисля,че така се казва,но не знам дали още го има по аптеките).Не съм го ползвала и не мога да кажа дали има ефект,но из форумите четох,че имал по-голям ефект от Контктубекс-а.Това вече зависи от белега и кожата.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Contractubex. struva 13lv.za po-novi belezi trqbva da se izpolzva pone 3 meseca,a za po-stari-pone 6.ot opit kazvam,4e pomaga 100%
    ~Remember,remember...25th of November~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си