- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен със SP фактор
Хайде дами, имам нужда от помощ. Тъй като супер рядко ползвам такова чудо като фон дьо тен съм затруднена в избирането.
Значи кожата ми е леко суха, цвета едва ли е от значение но все пак - нормален, клонящ към по-тъмен.
Кажете марки, от които сте доволни (особено се интересувам от L'oreal Infallible, ако някой има впечатления).
Държа и да е със SP фактор.
П.П. Лимита в цената е 30 лева, макс.
Saatana vittu perkele hate crew!
to veche i mujete mogat da ti pomagat
izvinqvam se za latinicata
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
На Aven продуктите са хубави. В аптеките ги има, но цената е 35 лв.![]()
На Maybeline също има такъв фон дьо тен, но не знам цените. Едва ли ще е много скъп.
На Clinique са супер, но нз как са цените в Бг. [/b]
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Цвета сама ще си го избереш на място,аз лично бих ти прероръчала ColarStay на Revlon във варанта за суха кожа,защото има и за мазна не знам,аз ползвам за мазна цвета ми пасна точно,добра покривност има и е доста издръжлив,и при мен важното е че матира добре.Зо този на L'Oreal който питаш съм чела отзиви,че е по-скоро за мазна кожа,но не съъм го ползвала,към 20 лв е и има SPF 6
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
На Виши е добър и има това което искаш.Точно 30 лв е.
AMAN!
Вчера си купих фон дьо тен на Виши за 23.60. Идеален е. Използвам такъв от около 3 години.Първоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
Така е.Мисля, че течния е 30, а другия 23.60.Точно така.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
AMAN!