- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Eucerin DermoPURIFYER
3дравейте.
Имам проблеми с кожата на лицето.Старото,поэнато,обс дено до край акне и мен не ме е пропусналоИэполэвала съм доста раэлични продукти на раэлични фирми,които са били крайно прехвалени,но действие не е имало.Наскоро си купих и коэметични трици,от които съм доволна,но не са подходящи эа редовна употреба.Страх ме е,че ще си иэсуша много лицето.То е доста чувствително и много продукти са ми повлиявали эле.Попаднах на реклама на тоэи продукт - Eucerin DermoPURIFYER и ми грабна вниманието.Пише,че спомага эа борбата с акнето.То е цяла серия де,но попаднах конкретно на крем-гела.Някой иэполэвал ли е тоэи или някой друг продукт от таэи серия на Eucerine?Ако да,доволни ли сте или не?Искам някакви мнения от хора,които са го иэполэвали,эа да энам дали да си дам парите или не.
Благодаря ви.![]()
Аз съм ползвала серията на Eucerin за проблемна кожа или по точно гела за лице и крем гела... ами няма такава серия.. страшно е хубава.Все още ползвам крема, който матира идеално.За този крем който си написала не намерих никаква информация в нета, били дала някакво инфо и за серията ако можеш.
Мерси.
Ето ти линк към крема,на който попаднах в списанието. ---> http://www.eucerin.bg/impure_skin/impure_skin.aspПървоначално написано от one_love
Може би точно него си иэполэвала ? Не энам какви са останалите продукти от серията.
Не съм позвала точно течните нещица на Юсерин.При мен все още не е чак толкова дълбоко акнето...Всъщност дори нямам акне,но ми излизат пъпчици и съм си купила коректора на Юсерин.Много ми помогна.Но имай предвид, че Юсерин и Виши са медицинска козметика - не е парфюмирано гелче за луди пари без ефект
.Та...ако преди си ползвала медицинска козметика на Юсерин,не се колебай!
Но ако толкова много ти е проблемно акнето иди на дерматолог вместо да си даваш парите за нещо,което може и да ти помогне, но шанса е 50/50.Айде успехи!
![]()
Защо не пробваш новата серия на нивеа Bye-Bye Spot?
...