- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак оплесках нещата... :D /Girls only/
Tazi sedmica ponedelnika nali si obrusnah... s edna moq ma6inka na PHILIPS.Na dr den po4na adski mn da me surbi tam,4uvstvah se mn nekomfortno (a ne mi e za purvi put) i po4nah da go maja s krem zdrave...mazah tam 5-6 puti,ni6to ne staa,vuv srqda umirah kat sedna nqkude (osobeno na daskalo) ii be6e nqkakuv ad.V4era nali porastnaha malko i ne6tata se opraviha...nooooooooo tam,deto nai-mn me surbq mi se poqviha nqkakvi beli ne6ta,mislq 4e kojata mi se bele6e ili ne6to takova...aide pak zdrave....i ne stana ni6to iii o6te gi imam teq beli ne6ta,napomnqt mi na purhot
no opredeleno ne sa...
и на мене повякога ми се бели кожата така че спокойно!
ako spi6 mom4e tova nqq li da te pritesniПървоначално написано от albb
men bi
махни ги 4 5 пъти и кожата ти ще свикне
I Love
Vania
Kabakova
Kojata ti ne e sviknala s taq mashinka. Sled oshte 1-2 pyti nqma da imash problemi. A pyk i interesno zashto se cheshesh kato luda, ostavi syrbeja na mira, toi shte mine, za tova sega ti se beli kojata, shtoto si se dyrpala zdravo.
Незнам дали се чешешама ако го правиш спри
пробвай още няколко пъти с тая мащинка
и ако пак те сърби..просто я остави
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
i az izpolzvam takava ma6inka. problema ne e v samobrasna4kata, prosto si se protarkala. pove4e ot neobhodimoto si minala na edno i sa6to mqsto. 6te se opravi6, spokoino![]()
Първоначално написано от love_avril
Първоначално написано от love_avril
аа така ми беше станало на подмишниците обаче от епилатор - след няколко дена се оправи, ма ми беше мн суха кожата и се мазах с кремче. спокс ше се оправиш
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Сигурна ли си, че не си алергична към крема? Аз едно време така се мазах с бочко, дето уж е бебешки и хипоалергичен и започнах отдолу много лошо да се беля. Ходих на гинеколог и се оказа алергична реакция. Щом го спрях се махнаха люспите. После се случи същото с подмишниците ми, където също го мажех.
Използвай известно време бебешко олио. А ако скоро си започнала да се бръснеш е напълно нормално.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!