- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой каква книга чете или иска да......
Искам да попитам кой каква книга чете в момента (да разкаже ако иска на кратко съдържанието на книгата) или иска да прочете да сподели.Дано темата да не се повтаря и да ви се стори интересна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега никва книга не чета...
Fall down seven times..
Stand up eight.
чета някаква забавна 'Любов сред пилците'. разтоварва ме като трябва.
''Лолита''сякаш и по-интересни книги съм чела, но сега ми е любопитно какъв ще е края та така
![]()
Harry Potter and the Deathly Hallows
Чела съм я преди време на български,сега я чета на английски,защото ми трябва за училище.
"Текила и синьо алиби" на Пол Ливайн
за животни?Първоначално написано от tqnkо
Ами аз вече я прочетохПървоначално написано от glamorous_Q
Много ми хареса.
В момента чета
,,Моята автобиография'' от Чарли Чаплин
Винаги ми е бил интересен този човек и много се радвам, че намерих тази книга![]()
В момента не ми остава време за "свободно избираема литература", но днеска един приятел ми разказа малко за 2 книги, които в момента чете и затова, че са му преобърнали начина на мислене и ми се иска в скоро бъдеще да ги подхвана. Едно, че ми е интересно и ме провокира, и второ, че ми е по специалността - "22 неоспорими закона в рекламата - и кога да ги нарушаваме" и "Сексът и насилието в рекламата".
Ако някой случайно ги е чел, може да сподели впечатления, защото признавам, много ме заинтригува.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В момента чета "Търговецът на оръжие" на Хю Лори![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
В момента не чета нищо, но много бих искала да препрочета автобиографията на Бранислав Нушич.
В момента не чета книга.
Започна семестъра и си имам достатъчно лекции, рекефати, доклади, преводи, есета по специалността и нови думички по езика....![]()
Току-що започвам "Митът за Сизиф" на Камю. А като си легна препрочитам приказките на Андерсен или Оскар Уайлд.
Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.
офПървоначално написано от Valkyrie
аз вече ги наизустих от толкова четене.
![]()
Днес следобед се хванах да чета "Декамерон", ама главно заради училището, а и госпожата ме запали с това, че Бокачо бил голям романтик и т.н.
А иначе мечтата ми да си довърша Библията.
От една година седи с едно картонче посредата.
П.П. Ще ми се да прочета книгата за Карамнски..
Чета ''Бел Ами'' на Мопасан и ми е интересна. Реших да се правя на примерна и да си чета задължителната литература, пък се оказа, че изобщо не е толкова скучна. А като си помисля, че имам да чета и ''Война и мир''![]()
Поне не е като миналата година. Намразих античността и средновековието покрай часовете по история и литература![]()
Аз това го прочетох лятото.Първоначално написано от zloto
А ти, мила душицо, какво прави цело лето та не седна да си четеш списъка с книги.![]()
хубава книга и аз съм я челаПървоначално написано от Hit 2 fit.
аз пък искам да препрочета Клетници
помня, че я четох в началото на тази година и не исках да я върна после в библиотеката![]()
препоръчвам ви да я прочетете..малко съм позабравила какво се разказваше, но помня че супер много ми хареса и с удоволствие ще я прочета отново![]()
![]()
![]()
Препрочитам "Архипелаг ГУЛАГ" на Александър Солженицин.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
"Спомен, печал и трън" на Тад Уилямс. Препоръчвам...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз в момента не чета нищо,но преди време взех една книга на Честър Скот-Чейс или нещо от сорта беше автора,книгата се казваше "Удряй и бягай" криминале много добра книга просто не можех да я оставя да не я чета,защото исках да разбере какво се случва нататък.Сега ми се иска да чета пак нещо такова загадъчни случай да има,криминални случки и т.н това за мен е супер![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
креватните тайни на майсторите готвачи
я мъча от край време, ама нещо не ме грабва и тва е то. ще я зарежа накрая.
има куп книги, които искам да прочета..-'параграф 22', някои на Хемингуей и още много...
Не мога да нaмеря Ледоразбивача на Суворов![]()