.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Plovdiv

Странно положение

Преди време се запознах с едно момиче-направи ми впечатление,но разбрах че си има гадже,а и аз преследвах друга.Впоследстжие я опознах,а тя скъса с гаджето си.Аз реших,че я харесвам и започнхме да си звъним,да си пишем,да излизаме.Най-добрият и приятел ми каза,че ме харесва,но още не била готова за връзка.Аз изчаках,без да спираме да поддържаме връзка,но накрая не издържах и и предложих!
    И най-странното се случи-тя каза че не била готова,че аз съм бил перфектен,това,което винаги е търсила,но в момента не искала гадже и само щяла да ме нарани.И подобни глупости.
    Аз се разболях направо!Аз я обичам!
    А след тая случка излизаме понякога,чатим ама не е същото...
    Споделете мнение,да се надявам ли или всичко е свършило???
    10x a lot предварително!!!!
    It is hard to be young!!!

Град
    Стара Загора
    никой не може да ти каже на 100% дали е всичко е свършило, но аз искам да те посъветвам нещо.Знам че я обичаш, но поогледай се настрани.Има много други които можеш да заобичаш.Не си губи времето напразно... ВРЕМЕТО Е ПАРИ! дано да съм успял да помогна...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Беглец,който преследва бегълци.
    Ловец на глави.

И почва Ренегат с Лоренцо Ламас.

Култов сериал
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Мен ми е интересно, как става това.С някое момиче да не ходите,а да я обичаш ?

Някой ще ми обясни ли ?

Ъъ..По темата :
    Намери си друга,която да отговори на чувствата ти.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ako tolkova te xaresva6e 6te6e da priema a ne da izliza s tva "4e ne e iska gadje" ili ta motae ili ima nqkakva hiper golqma osnovatelna pri4ina [kato v serialite v koito im ostavat sedmici jivot ] ako be6e vlybena v tebe 6te6e da ti spodeli moje bi pri4inata [istinskata]
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    никой не може да ти каже на 100% дали е всичко е свършило, но аз искам да те посъветвам нещо.Знам че я обичаш, но поогледай се настрани.Има много други които можеш да заобичаш.Не си губи времето напразно... ВРЕМЕТО Е ПАРИ! дано да съм успял да помогна...

Град
    Plovdiv
    Thanks за мненията.Според мен,тя се уплаши от моите чуства.Но аз съм готов да направя всичко за нея(да почакам,да се променя,да сменя средата,да зарежа есичко друго).От една страна искам да продължа опитите си да я спечеля,но от друга си мисля че трябва поне за момент да я забравя.Когато тя изпита нещо по-силно от харесване аз ще съм готов.Или просто ще изчакам и след време пак ще пробвам.Просто не знам как да постъпя.Объркан съм.Не е проблем да намеря друга,проблема е че искам нея.
    Само да не тръгне с друг,че....тогава става страшно..!!!!!
    It is hard to be young!!!

Хм..в странно положение си наистина... Ето какво смятам аз :
    1. Ако държи на теб, но наистина е уморена от предната си връзка, може би просто иска малко почивка, да си отдъхне...В такъв случай ти не бива да променяш отношението си към нея (да прекъсваш контакт) само ще я накараш да си мисли, че не я уважаваш достатъчно и не приемаш отказа й ИЛИ да се натрапваш - така ще я уплашиш...
    2. Ако пък действително толкова държи на теб, независимо от обстоятелствата и неуспеха на предната си връзка, какво и пречи да опита отново...?
    Според мен трябва да да поговориш с нея сериозно относно тези неща, не можеш да я чакаш цял живот все пак или да живееш в неведение....
    Желая ти успех!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Заеби я! Отрязала те е...особенно с това тъничкото - Не искам да те нараня
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mr.Crowley
    Заеби я! Отрязала те е...особенно с това тъничкото - Не искам да те нараня
    Напълно съгласна В повечето случаи замисъла на думите "Не искам да те нараня" е "Бе не ме кефиш чак толкова,че и връзка да започваме.Защо не си намериш друга залъгалка?"Просто те е отрязала,а колкото до любовта...как така лекомислено изричате тия думи :Обичам я"...Можеш ли да кажеш какво най-много в нея обичаш,или защо...колко неща можеш да изброиш за нея...ама такива малки дребнидетайли,а не от тези дето всички ги виждат...Ако ги докараш повече от 5 лично ще ти се поклоня!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Desir3
    Хм..в странно положение си наистина... Ето какво смятам аз :
    1. Ако държи на теб, но наистина е уморена от предната си връзка, може би просто иска малко почивка, да си отдъхне...В такъв случай ти не бива да променяш отношението си към нея (да прекъсваш контакт) само ще я накараш да си мисли, че не я уважаваш достатъчно и не приемаш отказа й ИЛИ да се натрапваш - така ще я уплашиш...
    2. Ако пък действително толкова държи на теб, независимо от обстоятелствата и неуспеха на предната си връзка, какво и пречи да опита отново...?
    Според мен трябва да да поговориш с нея сериозно относно тези неща, не можеш да я чакаш цял живот все пак или да живееш в неведение....
    Желая ти успех!
    +++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си