- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Успях,успях,взех го....
Имам симпаия към едно момче от една година пътуваме заедно за учи;ище но не се познаваме "официално"И тази година го видях отново. Бях с една моя приятелка и изведнъж тя ми каза нещо което не сам очаквала но ми беше много смешно:
"Той ти се усмихна"
Помислих си че не е вярно ,но сега всеки път като го видя се усмихва и се гледаме доста дълго в очите. Отначало си помислих че се заблуждавам , но ми хареса да живея в заблуда . Издирих му скаипа по много тарикатски начин. Най-накрая успях да го взема![]()
Но щом започнахме да си пишем .... нещо не беше наред ,не беше така както си го представях![]()
![]()
вие какво ще кажете?
А защо не излезете на кафе,за да се поопознаете![]()
![]()
А защо ли ми се струва, че тва е от един мноого як филм?!![]()
Фрийки Фрайдей нещо да ти говори?!![]()
![]()
покани го да излезете за да се видите само двамата стига с тоя скайп:P
Да и аз си помислих че всичко товаа е като един филм , но за жалост не еПървоначално написано от LoLLyPoP*
![]()
ам ... аз ли да направя "първата стъпка"Първоначално написано от kiss_kris
![]()
Ами като не я прави той, ти я направи.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
а когато ти се яде шоколад какво правиш, купуваш си един и с наслада си го изяждаш или чакаш въпросния шоколад сам да ти скочи в устичката?Първоначално написано от alex4ii
you will be under my lash
aко наистина го харесваш излесте на кафе или пък на разходка по центъра или нещо такова![]()
![]()
е явно е време да си взема парченце шоколадПървоначално написано от aman
още днес
![]()
Интересно ми е как му издири скайпа ?!![]()
[[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))
Ами в училище го видях с едно момче на което му имах скайпа ,но не се разбираме ,въобще не си пишем. И много ме беше срам да го поискам от него (щеше да ме бъзика всеки ден ) и взех скайпа на по-малката ми сестра и се представих за друго момиче Казах му че имам приятелка ,която много го харесва,но я е срам страшно много ! Той взе че се върза и ...хоп готово след точно 3 мин му имах скайпаПървоначално написано от INSANE™
Абе луда работа
![]()
![]()
оо.. аз имам горчив опит с правенето на 1ви стъпки![]()
и м/у другото мисля че си постъпила доста глупаво като си му взела скайпа от друг по "доста тарикатски начин"като се виждате често... що не го заговори нещо и от дума на дума да го попиташ за скайп? Са може да си мисли че си срамежливка
![]()
Ами тогава поздравления!Първоначално написано от alex4ii
...
Мисля, че трябва да действаш смело!Направи така, че той да разбере, че е специален за теб...после вече ти си знаеш!Успехчета!![]()
pokani go dsa izlezete,napravi purvata kra4ka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ее ти пак сега ме наплашиПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
уффф надявам се всичко да мине добре след няколко часа ще го видя
![]()
Знаеш ли...сега се замислих..![]()
Не трябва всичко да стане по скайп...според мен трябва да започнете да се виждате по накакъв начин...обищи приятели или...де да знам..
Но каквото и да правиш, не му казвай какво изпитваш по скайп...няма да е добре..знам го от личн опит!![]()
![]()
ами като го видиш говори си с него , шегувай се, и най-вече БЪДИ СЕБЕ СИ !!!
мне не вярвам да се е досетил откъде му имам скайпа ... нито ме попита нито нищоПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
естествено че няма да е по скайп ,но маи за сега нищо няма да му казвамПървоначално написано от LoLLyPoP*
![]()
Skype,E-mail,mIRC...винаги е по-различно от реалния живот.Най-добре се запознайте.Дори и по телефона човек е различен....Излезте,запозна те се,опознайте се....Но трябва да ти кажа,че в 99% от случаите никога не става така,както си го очаквал![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Да ти кажа няма да му отнеме много време да се досети. Приятеля му сигурно му е казал че някакво момиче му е поискало скайпа му и няма да е трудно да се досети че си ти...Първоначално написано от alex4ii
Аз лично не виждам какъв е проблема да му кажеш следващия път като се видите в автобуса че искаш да се видите след училище. Кажи че си търсиш компания за кино или нещо такова. Или евентуално му се оплачи че търсиш еди кой си магазин но нямаш идея къде е (гледай той да го знае все пак хахаха) и ако те харесва ще предложи да дойде да ти покаже къде е. При мен и двете действат винаги![]()
С тоя скайп си прецакала цялата магия. На момчето му е харесвало сладката, постепенната заигравка. И ти всичко прецакваш с един глупав скайп ! Къде изчезна романтиката, че всички по скайп се задяват вече?
Аз го разбирам. И аз бих била МНОГО разочарована.
Защото всички разчитате на умрелия скайп![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!