.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как да кажа на родителите си :?

Имам доста голяма дилема в мене .
    Излизам с едно момиче вече доста време и нещата отиват към запознаване с родителите. Само че проблема е следния .
    Аз съм на 21 а тя е на 25 имаме точно 4,5 години разлика и за мен това не е проблем чувствам се щастлив с нея ,защото е мн качествен и стойностен човек за мен , но идва проблема с родителите какво ще си помислят .
    Споделете ако имате опит в тази насока , благодаря ви за мненията

Град
    Русе
    Не виждам причина за притеснението ти. Какво като е по-голяма от теб, важното е, че е стойностен човек и се обичате. Майка ми и баща ми също имат такава разлика и майка ми също е с 4 години по-голяма от него Няма място за притеснение
    ...

a sled kato si na 21 ne misli6 li 4e va6ite ni6to nqma da ti kajat.ve4e sam moje6 da vzima6 re6eniq za li4niq si jivot.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    a sled kato si na 21 ne misli6 li 4e va6ite ni6to nqma da ti kajat.ve4e sam moje6 da vzima6 re6eniq za li4niq si jivot.
    еми да , но все пак живея все още при наще , не съм се отделил от тях , малко или много съм зависим от тях , но работя и сам се издържам студентските години по принцип съм по-зрял за годините си .
    страхът ми е как да представя момичето колко още да го отлагам и как ще я възприемат , щот не я ли възприемат ставааа доста неприятно и за двама ни , мн ми е объркано ама много

Цитирай Първоначално написано от ganchooo
    Цитирай Първоначално написано от fenkata_kn
    еми да , но все пак живея все още при наще , не съм се отделил от тях , малко или много съм зависим от тях , но работя и сам се издържам студентските години по принцип съм по-зрял за годините си .
    ne go kazvam s cel da se zaqjdam (naistina) ,no za6to 6tom si po-zrql ot vrusnicite si,iska6 suvet za podobno ne6to vuv forum kudeto pove4eto potrebiteli sa na okolo 16-17 godini.misli6 li 4e 6te mogat da ti dadut adekvaten otgovor.pak kazvam ne se zaqjdam.prosto mi e 4udno
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

еми не съм запознат с форума , случайно се натъкнах на него и викам защо да непровам тука за съвет някакъв , какъвто и да е

Град
    L.A. \ Moscow
    и кога ще ходим по младо бе?!
    Raise your fist!

zashto prosto ne im kajesh na kolko e? ne kazvam da lajesh a da q opoznaqt, da razberat 4e si pasvate i 4ak togava da im kajesh 4e tq e po golqma

Просто ги запознай без да се притесняваш. И какво като е по-голяма от теб ? Родителите ти ще я приемат, важното е че вие се обичате. Годините на заден план
    Аз например съм с 6 години по-малка от гаджето ми Нашите щяха да припаднат като им казах, но с течение на нещата го приеха..баща ми от половин година го базика да ходят на лов и да оставят жените да готвят вечеря

abe nadali 6te ima problem 4e hodi6 s po golqmo momi4e...
    mom4e si vse pak i kakto sam zabelqzala roditelite na mom4eta po malko se pritesnqvat za tqh i po lesno priemat ne6tata za vsi4ko.....
    kvo da kaja az kato sma na 17 a priqtelqt mi e na 28 [-o< no vse pka kato nie taka i vie se obi4ate (predpolagam vse pak 6tom 6te q za poznava6 s va6ite... ) ta ne bi trbvalo da ima i problem... nali i sam se izdarja6... vsi4ko 6te mine

Град
    Ha MopeTo (sun)
    а аз не мога да разбера защо разликата в годините ти е такава (едва ли не) фикс идея
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    а аз не мога да разбера защо разликата в годините ти е такава (едва ли не) фикс идея
    не далече съм от фикс идеята, просто ме е страх от реакцията как ще го възприемат това , макар че и те имат голяма разлика в годините баща ми е с 10 години по-голяма от майка ми , но все пак това е друго.
    Защото има какво да губя ако непотръгнат добре нещата

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    не далече съм от фикс идеята, просто ме е страх от реакцията как ще го възприемат това , макар че и те имат голяма разлика в годините баща ми е с 10 години по-голяма от майка ми , но все пак това е друго.
    Защото има какво да губя ако непотръгнат добре нещата
    Майка ти и баща ти имат 10 години разлика, а ти за някакви си 4 се притесняваш..Ако ти кажат, че е много голяма за теб ти кажи: Вие също имате 10 години разлика, но вижте, че това не пречи.Щастливи сте и сте отгледали един достоен син ПЪк и ти си на 21 и да не им хареса това е положението
    ...

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Абе момче,на 21 си...какво си се запритеснявал за ваште...живей си живота,твой си е

омгг ... ко му е за безпокойство да не си некъв на 13-14 ? ще те похвалят бре нема да се боиш
    Бившия BlueSmoke..
    Цитирай Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
    Добре, че не ти отговорил...с една хубава, мъжка, здрава трътня!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Как да кажа на родителите си :?

Имам доста голяма дилема в мене .
    Излизам с едно момиче вече доста време и нещата отиват към запознаване с родителите. Само че проблема е следния .
    Аз съм на 21 а тя е на 25 имаме точно 4,5 години разлика и за мен това не е проблем чувствам се щастлив с нея ,защото е мн качествен и стойностен човек за мен , но идва проблема с родителите какво ще си помислят .
    Споделете ако имате опит в тази насока , благодаря ви за мненията
    Щом си на 21,означава,че сам можеш да прецениш.И ако наистина те те обичат,ще приемат любимата ти.

Ако те притеснява разликата кажи че е една година по-малка от теб примерно.

Град
    гр. Варна
    Няма значение какво мислят родителите ти, важно е какво чуствстваш!
    (съветввам те да не повтаряш "за мен" по няколко пъти в изречение,за възрастта си не би трябвало да правиш такива грешки.
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Цитирай Първоначално написано от LipSoFAnAnGel
    Не виждам причина за притеснението ти. Какво като е по-голяма от теб, важното е, че е стойностен човек и се обичате. Майка ми и баща ми също имат такава разлика и майка ми също е с 4 години по-голяма от него Няма място за притеснение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си