- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да или не
+2Първоначално написано от MrS.bEpS
Може много да се спори по темата. Едни казват да, други не. Въпрос на опит е. На мен не ми се е случвало, следователно незнам. Но има хора, които са я изживяли тая любов.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не.![]()
Ако те устройва каквато и да е любовта,значи може да има.Първоначално написано от DOKETO
I dunno madafaka
Ненам, сиурноСегашното май е от пръв поглед, защото се харесваме от 10 години, но бях твърде малка за да бъдем заедно. (10 години разлика). Вече съм легална - на 19
![]()
da i ne,zavisi ot sityaciqta![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напълно съгласнаПървоначално написано от merediana
![]()
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
+1Първоначално написано от xXxScreamxXx
+1Първоначално написано от xXxScreamxXx
Това щях да кажа.Първоначално написано от merediana
![]()
А тези, които вярват, че има подобно животно, явно още вярват, че животът е приказка от Шарл Перо.Ще ми се да ги видя 3 месеца, след като са срещнали "любовта" (от пръв поглед, естествено), вече разбрали характера на човека след себе си и всичките му качества, с които ги дразни. Караници, скандали, нерви... Всичко това, защото тези хора са достатъчно повърхностни да наричат "любов" не духовната близост (която трудно ще се установи с поглед), а привличането.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не знам![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Няма такъв филм
Ми при мен се е случвало да има някво мноооого силно привличане (ама мнооого)Нз дали това е любов, но се съмнявам.
i az mislq 4e ima![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Според мен има...![]()
nicolepcd
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от merediana
![]()
Преди не вярвах, но като видях сегашния си приятел и нещо взех, че повярвахТа ДА според мен има любов от пръв поглед
![]()
.Вярвам, че има
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever